Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bútor

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Epikus küzdelem tanúja lehetett Anikó a szombat esti extázis előtti Ikeában. A csavart először a neve alapján próbálták megtalálni, és kellett vagy egy fél tucat ember, amíg megtalálta az igazit: Valami olyasmi történt ma este velem, ami miatt billentyűzetet ragadtam, mert…..
Kaelon az a fajta naiv ügyfél, aki még akkor is boldog, ha csak fél bútort kap teljes áron. De ha nem is a dobozban, végül meglett az összes alkatrész - sikersztori a JYSK jóvoltából. Történ ugyanis, hogy tegnap elhatároztam, hogy veszek a JYSK-ben, két "Anne"…..
Hétfőn posztoltam be a négy ülőbútorral és egy köbméter szeméttel lakájossá tett kőbányai buszmegállót, aztán máris jött Mariann levele:A csatolt kép tavasszal készült, az Astoriánál, az üzemen kívül helyezett 9-es megállóban. A fotelek csak pár órán át maradtak ott.…..
Ildikó tapasztalata szerint általános tendenciává vált, hogy a Kerepesi úti JYSK-ben megvadult infantilis vásárlócsordák cserélgetik a polcok és a bemutatótermékek árcéduláit. Vagy lehet, hogy mégsem?Anyukám függönyt akart venni és mivel éppen arra jártunk benéztünk a…..
Válság van, mindenki úgy próbál pluszbevételt szerezni, ahogy csak tud. Íme az IKEA módszere, Imre screenshotjain, a kilnecszeres ugrás válságos körülmények között is rekordgyanús...
Az alanti történet tanulsága nekünk az, hogy aki 110 ezer forintot kiperkál előre, az minimum nézze meg az apróbetűt, és legyen tisztában azzal, hogy előleget vagy foglalót fizet. Ebben a cikkben egy ügyvéd elemzi az előleg és a foglaló közötti különbséget. Annyit kapásból…..
Az IKEA karácsony előtt hirdette meg a visszavivős fenyőfa-akcióját, amiben azt ígérte, hogy az ünnepek után pénzt kapsz vissza és a fát környezet módon semmisíti meg. Rich ehhez képest azt tapasztalta, hogy elég volt a blokkot visszavinni, a kutya se kereste rajta a fát. A minap…..
Reméljük, hogy nem ütközik a magyar állaegészségügyi előírásokkal egy haszonemlős flakonnal való táplálása. Nóri az ASKO katalógusában találta 2010 legőszintébb magyar reklámját. Nyilván senki sem számít arra, hogy 180 ezerért igazi bőr ülőgarnitúrát vehet, de ez a…..
Belsőség Autóbuzik karácsonya 2009.12.25 14:27:00
Üdvözlet a lázgörbe túloldaláról! Hogy ma se maradjanak autós történetek nélkül, egy vödör tea és egy slájmhegy közül kikukkantva írok a kedves olvasónak. Péter fiam alig beszél még, de az autómárkákat már tudja. Az első szó, amit kimondott, a Renault volt, bár akkor…..
Még meleg nyár volt, amikor MB megrendelte és leelőlegezte az új konyhabútorát. Azóta eltelt 4 hónap, de most pénteken bár ajtók nélkül, de végre megkapja a bútort. Mivel a bútoráruház a szerződést dátum nélkül adta ki, így a szállítási határidőért hiába reklamált.…..
Süti története ismét egy szép példa arra, hogy miért kezeljük fenntartással az ígért  szállítási határidőt vagy a megrendelt színt, ami nyilván rajta van a megrendelőn, a szín meg a dobozon, a Kikának mégsem jött össze. Ha pedig ezek mind megvannak, még hiányozhatnak a…..
Boglárka elmondása szerint a Jysk bútorüzletben tanúja volt, ahogy az üzletvezető némi ordibálással egybekötve elhajtott egy nyugdíjas vásárlót a kerti székével együtt. A cég honlapján 2 év szavatosságot vállal minden termékére, jótállást viszont csak a 10 ezer forint…..
Magyarországon már a farostot is kispórolják a lemezből. Árpi az Ikeában találkozott ezzel az új, összehajtható változattal, ami nem igazán győzte meg: Kedves Homár! Azt hiszem, még a te ollóid is könnyűszerrel elbánnának azzal a "farostlemez" bútorhátlappal, amit…..
Árpi egy hete tapasztalta, hogy az IKEA-ban kartonpapírrá vékonyodott a farostlemez. Mint kiderült, ők igazából tudtak erről, csak elfelejtettek szólni: Tisztelt ****! Sajnálattal olvastam panaszos sorait, melyben arról tájékoztat, hogy a Billy könyvespolc hátlapjának anyaga nem…..
Az, hogy a raktárkészlet nem egyezik a nyilvántartással, egy dolog. Hogy emiatt Takinak másikat ágyat kellett választani, amiről később szintén kiderül hogy nem elvihető, még mindig nem egyedi eset. De hogy a joggal visszakért pénzt átutalással akarja rendezni az áruház, azon…..
Kérem tekintse meg aktuális egzotikus bútor akcióinkat a www.exkluzivbutor.hu honlapon és vásároljon ezekből az exkluzív kivitelű termékekből a legkedvezőbb árakon! Aktuális bútorvásárunk keretében egyes bútorainkat most akciós árakon jelentős - akár 30%-os - kedvezménnyel…..