Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gáddem rácsing

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Daydream in blue 2012.07.06 13:00:00
Az anno Dulux-reklámból ismert zene címe -és bizonyos szinten a szöveg által vízionált dolog- ugrott be eme kékség láttán. Hiába, a hippi-korszak és a különböző kábítószerek hatása következtében kialakuló állapot képes megviccelni az embert. Olyannyira is akár, hogy…..
gáddem rácsing 2012.07.19 11:02:35
A házi bodykitekről volt már szó, ám egy olyan autón, amin inkább az ívek és a kerek formák dominálnak, azon a szögletes szpojlertest minden, csak nem szép. És persze a kivitelezés minősége sem mindegy. Szinte már USA-szabvány lökösök. A kidörgő sem rossz, no de a…..
A helyi tuning szokásoknak alávetve. Egy kicsit Star Wars-osra sikeredett, de nézzük el nekik. Nem tudom, a tetőn lévő szélterelő milyen célt szolgál a fogyasztás növelésén kívül. Rácser. Csillagok, Mercedes jelvények, csavartküszöb. Fantasztikus...
Jajj,de csúnya! Dia dhuit JDCS! 2012.01.09 09:23:10
Avagy Garp küldi üdvözletét Írországból ezzel a fenséges Corsával: A hátsó tikrácsos lököst és a füstösre fóliázott lekszász lámpát szemet gyönyörködtetően egészíti ki az M GmbH-t lepipilő kisfiús matricát. A tikrács és a tuninglámpa ugyanúgy elöl is…..
Minden évben az utolsó percben, november végén szoktam átkötni, addig halogatom ezt a nyűgöt, amíg csak lehet. Van az embernek fontosabb dolga is, minthogy a díjkalkulátort töltögesse ki a biztosítók számára olyan nélkülözhetetlen adatokkal, hogy van-e napfénytető az autón és…..
gáddem rácsing 2012.01.11 18:45:48
@SomethingWild: ne haragudj, de ha neked az a havi +400 Ft fáj, amiért nem neked kellett kifizetni a 155 ezret, akkor szerintem veled van a baj. de ha csak 20 ezerről lett volna szó, akkor is.
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Jajj,de csúnya! Lökjed! 2012.01.07 21:31:43
Ár aki többet ajánl érteAstra gsi Kadett gsi-re is jo kissebb alakitás ráfér még.(ha kadettra kell ) 2 tartofül repedt sima müanyagos megcsinálja. Többit telon vagy emailenDivatos, trendi, szép, bátran ajánlom minden Opelosnak...
Az addig rendben van, de a kasztni szpojlerezésére nem lehet azt mondani, hogy kis hiba. A mi szempontunkból tökéletes, de lehet, hogy a leendő vevő nem így fog vélekedni. Joci6Ntől kaptuk a hirdetést. Fantastische Bayern Automaschine...
Jajj,de csúnya! Skymera 2011.12.02 12:09:00
Azaz: Nissan Skyline + Almera: Érdekes.   A kerékjárati hely szimpatikus.   Enyhén szólva is vicces a farrész...
Malajzia egy érdekes ország. Na, nem csak az ott található nők miatt, hanem maga az egész kultúra. Egy ázsiai szigetország, ahol a keleti kultúra mára találkozott a nyugatival. Ezt örökíti meg az alábbi BMW is. 2010: Már innen feltűnik az eklektikus kinézet.    …..
Bizonyára élénken él mindenki emlékezetében a Bangle 5-ös BMW lámpás, singleframe-es hűtőrácsos limitált hármas Golf.Jelenthetem, az autó elkelt, ráadásul Békéscsabára, így minden hétvégén, amikor hazatérek, láthatom eme csúfságot.Mindenkitől egy "Őszinte…..
Jajj,de csúnya! Metamorfózis 2011.12.02 18:17:00
A Peugeot 309-es tulaja elég érdekes módon oldotta meg a tuningolást. Egyszer ilyen, egyszer olyan, aztán meg már jajj. Íme: Kezdetek kezdete: vesésen szép az élet. (a mellette lévő építmény sem lehet kutya) Jöhet a fekete leves.  Hátul sem éppen a széria.  Az…..
Ez a méltán híres vállalat világ körüli hódításra törekszik, és az olaszoknál folytatják a nálunk elkezdett áruk terjesztését. Ezt a Fiat Pandát céges autónak készítették, de kicsit sok lett, így most eladják. Én szóltam. A háttérben lévő autók csak próbálnák…..
A címet akár vesszőkkel is elválaszthatnám, ugyanis egy lett állampolgár Hummerje kerül ma terítékre. Króm és króm. De.. ...mi a túró ez az orrán?! Nagy feltűnést nem kelt. Csak amolyan közepeset. Hátul is adott a fronthoz illő kinézet. Marmonkanna. Kell. Hű.…..
Jajj,de csúnya! A tea képes erre 2011.12.13 09:40:17
Srí Lanka elsősorban a teájáról híres. Az ázsiai szigetországban viszont autóépítésből van mit tanulniuk, mi támaszthatná jobban alá eme állításomat, mint ez a Toyota Yaris sedan?Megártott a tea.Hullámok, ívek, mintha csak a tengert látnám.A kilincsek vályúja fantasztikus…..
A hollandoknak különös érzékük van a jó és szép tuningokhoz. Ennek ellenére pár honfitársuk (hacsak nem valamelyik balkáni lakos vándorolt oda) képes szinte bohócszekeret varázsolni autójából. Íme:Ajjaj, nagy a baj.Ez már kóros.Gyalogosvédelem 10 csillag.Edit: valóban,…..
Jajj,de csúnya! Naezmiez 928 2012.01.01 14:09:05
Ha egy posztból nem is, kettőből azonnal sikerült megfejteni az újévi feladványunkat, amely nem más, mint egy 928-as Porsche. Íme:Őt már láttuk ebből a szögből.Innen már nagyjából felismerhetőek a vonalai. Már ami a hátsó fertályt illeti.És a mindent eláruló segg...
Ádám találta az Aréna pláza parkolójában. A hátuljáról képünk még mindig nincsen. Ellenben lezúzták picit az orrát, reméljük, visszaállításra kerül az enyhén komikus orrkiképzés.  Egyébként a sziluett az változatlan.Update: Andrásnak köszönhetően…..