Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naruto66

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Nem Han lőtt először 2012.02.10 16:38:17
Sokan és sok helyen vitatkoztak azon az apróságon, hogy a Csillagok háborúja: Új remény kantinjában vajon Han Solo lőtt először Greedora vagy pedig a fejvadász húzta meg először a ravaszt. George Lucas eddig nem tartotta szükségesnek, hogy megszólaljon az ügyben. Ám a mester…..
Ismerek pár embert, akik körültekintően de lecsendesedve járnak a városban összegyűlt szemét- és emberkupacok között. Se tömény szesz, se pirulák, mennek a pesti forgalomban zavartalanul, néha bevillannak a mestertől tanult gyakorlati és szellemi alapok. Szelíd harcosok, akik…..
Jet Li után újabb erősítés érkezett a távol-keletről Sylvester Stallone csapatába. Ám Nan Yu eddig kevés hollywoodi produkcióban vállalt szerepet, inkább dráma, akció és harcművész filmekben játszott, amelyeket itthon még nem játszottak. Mindenesetre azért nem lehet teljesen…..
Jó sok helyet megspammolhatott a Reader's Digest az ünnepekre, mert ketten is besírtak miatta. Nyereményjáték helyett erdőt követelnek a potenciális nemfogyasztók, akiknek amúgy is elegük van pont mindenből. Betelt a pohár! Eddig, ne tovább! Amúgy le kell szedni a postaládát,…..
naruto66 2012.01.05 16:42:55
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: LOL Ez volt az én megoldásom is. Mindent felragasztottam, visszaküldtem, mindent megrendeltem, könyvet, magazint, a nagy nyeremény "reményében" :) Fizetni persze nem fizettem. Kaptam ajándékot is, egy radíros végű ceruzát és hat darab poháralátétet, majd csekkeket, majd felszólító leveleket, később fenyegető leveleket, egy ideig. Persze nem válaszoltam egyikre sem. Egy ideje már nem kaptam semmit. Sem felszólító levelet, sem ajándékot, sem reklámlevelet :) Lehet, hogy megfeledkeztek rólam? Olyan szomorú vagyok :)