Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waking_Waste

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Naaaagyon szellemes! 2013.10.24 07:17:01
Azt hiszem korai volt a negyedik rész zombis befejezésénél kijelenteni, hogy megvan a Parajelenségek-franchise mélypontja, hiszen az alkotók megint maguk alá lőtték a szintet. A várva várt (cöhhh!) ötödik rész előtt (ami ugye valószínűleg a Rec 4-re inkább fog hasonlítani) még…..
A születésnapi Mátrix: Újratöltve remake videó után íme egy új, melyben két nagyon régen bemutatott szörnyszülöttet vettem elő ismét, hogy aztán rájöjjek, hogy ezeken nem javított semmit az eltelt idő. U.i.: Úgy látom az Indavideo megint szétcseszte a videót, és megint…..
Hogy Az utolsó ház balra után helyrebillentsük a mérleget, íme 2010 egyik nagy csalódása, ami alapból is rossz helyzetből indult, de meglepő módon nem azért lett rossz, amire először gondolnánk. ..
Az első rész klasszikus, a második szórakoztató, a harmadik pedig egy oltári kapufa. ..
Waking_Waste 2013.05.24 12:25:33
Waking_Waste 2013.06.02 10:52:15
@Mustang4244: ezzel nem is lenne baj, ha Győzike tehetséges is lenne, de ez egy tipikus buta cigány, szerintem az inteligens öntudatos roma ember megveti ezt a hulladékot, mágjára az ilyen szánalmas ingyenélő szarral, pákóval meg a többi szarral együtt
Ismét elnézést mindenkitől a hosszú várakozási időért, de a hosszas költözködés, berendezkedés, plusz a szokásos meló minden időmet elvette. Mostanra viszont rendeződtek a dolgok, úgyhogy nyomul is tovább a sorozat, ezúttal egy híres-hírhedt horror-thrillerrel, ami a maga…..
Időközben egy újabb blog került is az ajánlott oldalak közé! A MySwing egy elég személyes, de impozáns és szórakoztató blog. Tipikuson olyan, ahol az ember nem időzik hosszan, de sűrűn visszapillant rá. ..
15 év távlatából visszatekintve rá már elég retro-élmény, viszont így mai szemmel még jobban kiütköznek ennek a régi képregény-adaptációnak a hibái. És sajnos ezek közül a rettenetesen pocsék látvány nem is legnagyobb. ..
Waking_Waste 2012.12.09 22:35:54
@Callinicus: a Kárhozottak Királynőjében egy csomó lényeges jelenetet kitöröltek, azért érthetetlen( youtube-on tessék annak megkeresni aki nem látta) és megmagyarázza hogyan ébredtek fel az ősi vámpírok, és egyéb inyencségek. A Spawnhoz meg csak annyit szólok, hogy nem egy überfilm, de szerethető. Kiskoromban csalódtam, mert olvastam a képregényt, de akkor is tetszett a film, az effektek meg mk 2-es szintüek, a film is inkább a fanoknak ajánlott, bár ez a lebutítás eléggé szánalmas, semmi olyan nincs benne ami a képregényben, pl a gore.
Waking_Waste 2012.12.10 17:20:50
@Cs@tLós: egyedül a Nolan féle batmannek volt olyan feelingje mint a képregénynek, tele fekete humorral, és zord jelenetekkel.
A Felhőatlasz előtt volt az előzetese ennek a vadiúj magyar filmnek, és... hát nem tudom. Örülök hogy van végre valami komolyabb próbálkozás magyar fronton, de őszintén szólva ez az előzetes szerintem iszonyatos! Szörnyen van vágva, rossz a zenei aláfestés, és nekem speciel nem…..
Velem van a gáz, vagy ez tényleg nem néz ki olyan rossznak??? ..
Az átlagosnál valamivel több szenvedés árán, de végül csak kész lett az újabb bemutató, a már korábban ígért Asylum-filmről. ..
Először azt hittem, ez valami paródiaszerűség akar lenni, de nem, ez egy halálosan komolyan gondolt koncepció, ami már évek óta készül, és - nem viccelek! - 130 millió dollárba került... Azt hiszem, meg is találtuk 2013 vélhetően legnagyobb buktáját. U.i.: Új Baaad…..
Mi az, kicsik, sárgák, édesek és a legtöbben szeretik? Minyonok. Na, de ez nem cukrász oldal. Így hát a megfejtés: Gru kis minionjai. Én a Gru-t egy mozimaraton keretén belül láttam, 2X is. Először féltem, de csak így jött ki jól, hogy ne…..
A tíz legváratlanabb, legmeglepőbb haláljelenet. ..
Waking_Waste 2012.06.29 19:41:15
Mi történik akkor, ha keresztezzük az Alkonyatot a High School Musical-el? ARMAGEDOOOOONNNNN! Komolyan ez valami űberiszonyat, herezacskókat letépő, inkább magányos leszek, mintsem, hogy ezt megnézzem a barátnőmmel film. Ez kellett még a világnak, ez még hiányzott ahhoz, hogy már a…..
Waking_Waste 2012.06.24 21:17:53
Ahogy ígértem, íme a másik félresikerült akciófilm tavalyról. Ez közel sem olyan gáz, mint a Colombiana, viszont sehogy sem találja a helyét a műfajon belül. ..
Baaad Movies Sufni-Max Payne 2012.06.13 14:25:00
A 2008-as, általam nagyon várt Max Payne-filmről elég sokat beszéltem már (például itt). Bár önálló filmként egész korrekt, játékadaptációként egy merő gyalázat az egész, és ekkora csalódás után nem is számítottam rá, hogy valaha is látok majd normális filmet ebből a…..
Ha már csak egy Asylum-film hiányzik a tökéletes hangulathoz! ..
Logan fogta magát és felgyújtotta a blogot. Valljuk be, egy ideje már ráfért egy kis külső vérfrissítés. :)..
Waking_Waste 2012.05.29 18:15:25
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
Lehet, hogy tudnak még újat mutatni a Parajelenségek, REC, Ideglelés, Grave Encounters, The Tunnel, Atrocious, Apollo 18, Cloverfield és Trolljergen után? Költői kérdés,természetesen nem. Viszont ahhoz képest, hogy amikor a címet megláttam és elolvastam a sztorit, egy újabb adag…..
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Tomlion ráhibázott az előző bejegyzésben: igen, a tavalyi év legnagyobb szégyene a soron következő alany. Két újonnan indult blogot is szeretnék ajánlani: a Pilgrimfilmek és az Omajooke blog egyaránt filmekkel és egyéb szórakoztató dolgokkal foglalkozik. ..
Waking_Waste 2012.04.17 05:47:21
@A Hülyék Pörölye: erről most csak 1 jelenet jut eszembe

www.youtube.com/watch?v=WrqYKFft324&feature=related

igy érzek most
Waking_Waste 2012.04.17 17:03:29
@zooltan93: sztem a gyönygszemek közé akarják emelni, bevallom nem láttam a filmet de abba Sandler nem a tipikus zsidó jófiú vagyok karaktert adja....