Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Umberto

86 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Maui Jim - 2018. 2018.10.01 08:14:54
  A Maui Jim eddig is elég erős volt, ráadásul most már nem csak a legjobb lencsék vannak a kereteikben, amik amúgy már hagyományosan elég jól néznek ki, de a márka a szemüvegeken túli szolgáltatásokban is elég erős.  Náluk például nem a forgalmazót kell nyaggatnom, hogy akkor melyik modellhez…..
Umberto 2019.03.31 20:38:42
Az életkor előrehaladtával bizonyos testrészeink kisebbek lesznek, csökken a szervezet vízháztartása, romlik a látás és a hallás. Nem kivétel a változás alól a pénisz sem. Már 25-30 éves kortól elkezdődik egy folyamat, melynek során a pénisz fokozatosan veszíti el az érzékenységét. Ez általában nem…..
Nem valószínű, hogy sokan hallottak volna a Lángoló olvasói közül Barbara Stahlról, pedig egy magyar énekesnő-szövegíróról van szó. Ez viszont most megváltozik. Kijött ugyanis az énekesnő első dala A Bit címmel, amit a dalszerző és producer Antilope Kiddel írt közösen, és…..
A nagy sztárok hozzászoktak, hogy lépten-nyomon lesifotósok hada üldözi őket. Van olyan híresség, aki legjobb arcát mutatva örömmel pózol nekik, és van olyan is, aki ügyet sem vet rájuk. Akadnak azonban olyan jófej celebek, akik nem mindennapi módon reagálnak az őket meglepő paparazzikra. Ryan…..
Umberto 2017.01.13 18:22:29
Acéltájfún, acéleső. Ezekkel a nevekkel ruházta fel az utókor az okinavai csatát, amik elég szépen körülírják, hogy milyen nagy és milyen borzalmas csata is volt ez. Talán a legfontosabb hadművelet mind közül a Hacksaw nevezetű, körülbelül 121 méter magas hegyoldal elfoglalása volt. A hadműveletben…..
Folytatódik 2017-előzetes listasorozatom. A drámák és a vígjátékok után az egyik legközkedveltebb műfajt, a science fiction-t veszem elő, ugyanis eme kategóriában is érkeznek nagyon érdekes produkciók. Íme a legjobban várt sci-fi filmek 2017-ből!..
A Kultúrsokk kultúrmissziója közé tartozik, hogy felderítse a hazai internetes közösség nőideálját. Döntsük el közösen, ki minden idők legszebb színésznője! A kérdést ezennel szavazásra bocsátom. Íme, a válaszlehetőségek:Ornella Muti Brigitte Bardot Sophia Loren Natalie Wood Jane…..
Keira Knightley + Guillaume Canet (Tegnap éjjel, 2010) Csupán egyetlen éjszaka, az mégis érzelmi lavina. Ezzel a mondattal jellemezhetjük Joanna (Keira Knightley) és Alex (Guillauma Canet) kapcsolatát, ami a múltbéli események után egy véletlen (?) találkozást követően ismét…..
Umberto 2015.04.07 19:58:44
@AaannnaaA: Köszönöm a köszöntést!
És nem, nem vagy öreg. ;-)
Umberto 2015.04.09 16:33:06
@letreh: cssssss!!!! ne spoilerezz! ;-)

Az elején viszont nagyon is működött a kémia. Csak hát, ugyebár, nem minden a kémia... :-(
Umberto 2016.02.21 14:11:07
@letreh: Örülök, hogy Neked is tetszett.
Az önkormányzati feladatok központosítása után a legjelentősebb hatáskör a helyi közlekedés viszonyainak formálásában maradt az önkormányzatnál. A település mobilitási helyzete részét képezi a lakosság életminőségének, és a gazdaság fejlődésének is tényezője, a technológiai cégek szempontjából a…..
Szeretném egy blogbejegyzésben összefoglalni hogy mi minden történt velem itt egy hónap alatt- avagy mire vigyázz, ha idejössz.  1. Alkohol mentes bor- ezen anno nagyot kacarásztak az emberek, de sajnos nem vicces. Azóta csak sörözöm és csakis Killkennyt veszek, mert a Pilsneren és…..
Umberto 2015.10.01 01:42:03
Nincs megállás, tovább folytatódik a Fear the Walking Dead. Igaz, ha már az első rész után megállás lenne, akkor szépen is néznénk ki. Hánytatott sorsú családunk élete tovább sodródik, a zombiktól sem mentes kis medrében, a sztorit fonalát pedig ott vesszük fel, ahol a…..
Az ember élete folyamán meghoz bizonyos döntéseket, megválaszol bizonyos kérdéseket, melyek részt vesznek az élete alakulásában. Ebben a középiskolában fogok tovább tanulni. Ezen az egyetemen szerzem meg a diplomámat. Ebben a lakásban fogok lakni az egyetemi éveim alatt. Ebben a…..
Idén június 23-án jelenik meg a Rammstein-frontember, Till Lindemann külön projektjének debütalbuma, a Skills in Pills, melyet a német énekes a svéd metalguruval, Peter Tägtgrennel (PAIN, Hypocrisy, Bloodbath) közösen jegyez. Az év egyik legjobban várt rocklemezén - a…..
Kultúrsokk Győztesek versenye 2015.06.11 18:08:37
Idén június 21-én kiderül, ki Magyarország legszebb nője, vagyis ki képviseli majd hazánkat a Miss World nemzetközi szépségversenyen Kínában. Ennek apropóján a Kultúrsokk úgy döntött, "összeugrasztja" az elmúlt tíz év Miss World Hungary győzteseit, hogy az olvasók - a lap…..
Chris Evans Evans már legelső filmjében, a Már megint egy dilis amcsi filmben (legfelső kép) is megmutatta szépen kidolgozott izmait, pedig akkor még sehol sem volt Amerika Kapitány tökéletes fizikumához (bal felső kép). Időközben a Fantasztikus négyes tagjaként dobogtatta meg a…..
Barna hajú lányok Jenya 2015.05.30 08:18:29
..
Kultúrsokk Kopogó szellemek 2015.05.27 21:56:51
Mostanság mutatják be az 1982-es klasszikus Poltergeist remake-jét, a Kultúrsokk pedig ennek apropóján nézett szét a többi közelgő horrorfilm háza táján. És miközben ezt tettük, folyamatosan összeállt egy lista, ami a legjobban várt horrorfilmeket ajánlja az olvasónak.…..
Továbbra is vezeti az amerikai toplistát a Bosszúállók 2 - Ultron kora. A hétvégén itthon is a Bosszúállókat nézték a legtöbben.148 882 nézővel ez volt a Disney-filmek eddigi legerősebb magyarországi nyitóhétvégéje.A filmben 9 szuperhős, egy villain (és persze a legendás…..
A dög (Feast, 2005) Az alaphelyzet: egy isten háta mögötti kisvárosban néhány ember egy kocsmában reked, ahol meg kell küzdeniük az őket ostromló mutáns szörnyetegekkel.Horror-faktor: 4 / 5Humor-faktor: 4 / 5Abszurd jelenetek sora torkollik egy igazi gore-fesztiválba, amelynek…..
Az év híre vagy az évtized híre, de talán az évezred híre is, hogy a Fuji TV újra műsorra tűzte a Dragon Ball-t, méghozzá egy új sorozat formájában, ami közvetlenül a Z-szériát fogja folytatni. Ez nem egy megkésett áprilisi tréfa, hanem az örömmel teli valóság, hiszen…..
Filmkocka A nevem Khan 2015.04.28 08:30:00
Az indiai filmekről a legtöbb embernek Bollywood jut eszébe, azon belül is a zenés-táncos-énekes szuperprodukciók, más esetben pedig a legelemibb fizikát is nélkülöző, nem ritkán harsány nevetésre ingerlő akciófilmek, ám igazán nem lehet azt mondani, hogy odaát, Hollywoodban…..
Nick Stahl (35) A kölyökképű Stahl már közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz, úgyhogy ideje lenne már, hogy a felfedezettség állapotából valódi A-listás sztárrá váljon végre. Alig tizenhárom évesen már főszerepet játszott a Mel Gibson fémjelezte Az arc nélküli emberben,…..
Umberto 2015.04.28 15:41:09
@Lenina Huxley: Juliette Lewis valóban olyan, aki bár hihetetlen tehetséges, mégsem A-listás - már! És ez nagyon fontos. Olyan színészeket próbáltam összeverbuválni, akik sosem voltak A-listások, legfeljebb "meglegyintette" őket a sztárság (pl. Christensen, Claire Danes, Gellar, Josh Hartnett, Ricci stb.).
Umberto 2015.04.28 17:28:10
@gizmo26666: Igen, igazad van, ő bőven elférne ide. 35 éves, és bár ismert, de mégsem sztár, pedig szép és tehetséges.
Umberto 2015.04.28 17:30:21
@Umberto: Bár egy helyen azért megemlítem: Kate Hudsonnál, akivel hamarosan lesz egy közös filmje (Rock the Kasbah). Meglátjuk, melyikük szakít nagyobbat a várható sikerből.
Kultúrsokk Egynyári kaland 2015.04.26 04:08:31
Egynyári kaland címmel április 26-án (vagyis ma este) debütál Dyga Zsombor rendező (Tesó, Köntörfalak, Utolér) hat epizódból álló tévésorozata, melyet a Duna TV hat héten keresztül – minden vasárnap este – műsorára tűz majd. Az új magyar ifjúsági sorozatot nagy…..
Ördög (2010) A helyszín: egy lift.Műfaj: horror. Az M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek) ötlete alapján készült "démonos" horrorfilm a régről ismert Cluedo társasjáték dramaturgiáját követi: a liftben lévő emberek folyamatosan hullanak, mint a legyek, de nem tudni, hogy…..