Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Umberto

86 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Maui Jim - 2018. 2018.10.01 08:14:54
  A Maui Jim eddig is elég erős volt, ráadásul most már nem csak a legjobb lencsék vannak a kereteikben, amik amúgy már hagyományosan elég jól néznek ki, de a márka a szemüvegeken túli szolgáltatásokban is elég erős.  Náluk például nem a forgalmazót kell nyaggatnom, hogy akkor melyik modellhez…..
Umberto 2019.03.31 20:38:42
Nem valószínű, hogy sokan hallottak volna a Lángoló olvasói közül Barbara Stahlról, pedig egy magyar énekesnő-szövegíróról van szó. Ez viszont most megváltozik. Kijött ugyanis az énekesnő első dala A Bit címmel, amit a dalszerző és producer Antilope Kiddel írt közösen, és…..
Acéltájfún, acéleső. Ezekkel a nevekkel ruházta fel az utókor az okinavai csatát, amik elég szépen körülírják, hogy milyen nagy és milyen borzalmas csata is volt ez. Talán a legfontosabb hadművelet mind közül a Hacksaw nevezetű, körülbelül 121 méter magas hegyoldal elfoglalása volt. A hadműveletben…..
Folytatódik 2017-előzetes listasorozatom. A drámák és a vígjátékok után az egyik legközkedveltebb műfajt, a science fiction-t veszem elő, ugyanis eme kategóriában is érkeznek nagyon érdekes produkciók. Íme a legjobban várt sci-fi filmek 2017-ből!..
A Kultúrsokk kultúrmissziója közé tartozik, hogy felderítse a hazai internetes közösség nőideálját. Döntsük el közösen, ki minden idők legszebb színésznője! A kérdést ezennel szavazásra bocsátom. Íme, a válaszlehetőségek:Ornella Muti Brigitte Bardot Sophia Loren Natalie Wood Jane…..
Keira Knightley + Guillaume Canet (Tegnap éjjel, 2010) Csupán egyetlen éjszaka, az mégis érzelmi lavina. Ezzel a mondattal jellemezhetjük Joanna (Keira Knightley) és Alex (Guillauma Canet) kapcsolatát, ami a múltbéli események után egy véletlen (?) találkozást követően ismét…..
Umberto 2015.04.07 19:58:44
@AaannnaaA: Köszönöm a köszöntést!
És nem, nem vagy öreg. ;-)
Umberto 2015.04.09 16:33:06
@letreh: cssssss!!!! ne spoilerezz! ;-)

Az elején viszont nagyon is működött a kémia. Csak hát, ugyebár, nem minden a kémia... :-(
Umberto 2016.02.21 14:11:07
@letreh: Örülök, hogy Neked is tetszett.
Szeretném egy blogbejegyzésben összefoglalni hogy mi minden történt velem itt egy hónap alatt- avagy mire vigyázz, ha idejössz.  1. Alkohol mentes bor- ezen anno nagyot kacarásztak az emberek, de sajnos nem vicces. Azóta csak sörözöm és csakis Killkennyt veszek, mert a Pilsneren és…..
Umberto 2015.10.01 01:42:03
Nincs megállás, tovább folytatódik a Fear the Walking Dead. Igaz, ha már az első rész után megállás lenne, akkor szépen is néznénk ki. Hánytatott sorsú családunk élete tovább sodródik, a zombiktól sem mentes kis medrében, a sztorit fonalát pedig ott vesszük fel, ahol a…..
Az ember élete folyamán meghoz bizonyos döntéseket, megválaszol bizonyos kérdéseket, melyek részt vesznek az élete alakulásában. Ebben a középiskolában fogok tovább tanulni. Ezen az egyetemen szerzem meg a diplomámat. Ebben a lakásban fogok lakni az egyetemi éveim alatt. Ebben a…..
Idén június 23-án jelenik meg a Rammstein-frontember, Till Lindemann külön projektjének debütalbuma, a Skills in Pills, melyet a német énekes a svéd metalguruval, Peter Tägtgrennel (PAIN, Hypocrisy, Bloodbath) közösen jegyez. Az év egyik legjobban várt rocklemezén - a…..
Kultúrsokk Győztesek versenye 2015.06.11 18:08:37
Idén június 21-én kiderül, ki Magyarország legszebb nője, vagyis ki képviseli majd hazánkat a Miss World nemzetközi szépségversenyen Kínában. Ennek apropóján a Kultúrsokk úgy döntött, "összeugrasztja" az elmúlt tíz év Miss World Hungary győzteseit, hogy az olvasók - a lap…..
Chris Evans Evans már legelső filmjében, a Már megint egy dilis amcsi filmben (legfelső kép) is megmutatta szépen kidolgozott izmait, pedig akkor még sehol sem volt Amerika Kapitány tökéletes fizikumához (bal felső kép). Időközben a Fantasztikus négyes tagjaként dobogtatta meg a…..
Barna hajú lányok Jenya 2015.05.30 08:18:29
..
Kultúrsokk Kopogó szellemek 2015.05.27 21:56:51
Mostanság mutatják be az 1982-es klasszikus Poltergeist remake-jét, a Kultúrsokk pedig ennek apropóján nézett szét a többi közelgő horrorfilm háza táján. És miközben ezt tettük, folyamatosan összeállt egy lista, ami a legjobban várt horrorfilmeket ajánlja az olvasónak.…..
Továbbra is vezeti az amerikai toplistát a Bosszúállók 2 - Ultron kora. A hétvégén itthon is a Bosszúállókat nézték a legtöbben.148 882 nézővel ez volt a Disney-filmek eddigi legerősebb magyarországi nyitóhétvégéje.A filmben 9 szuperhős, egy villain (és persze a legendás…..
A dög (Feast, 2005) Az alaphelyzet: egy isten háta mögötti kisvárosban néhány ember egy kocsmában reked, ahol meg kell küzdeniük az őket ostromló mutáns szörnyetegekkel.Horror-faktor: 4 / 5Humor-faktor: 4 / 5Abszurd jelenetek sora torkollik egy igazi gore-fesztiválba, amelynek…..
Az év híre vagy az évtized híre, de talán az évezred híre is, hogy a Fuji TV újra műsorra tűzte a Dragon Ball-t, méghozzá egy új sorozat formájában, ami közvetlenül a Z-szériát fogja folytatni. Ez nem egy megkésett áprilisi tréfa, hanem az örömmel teli valóság, hiszen…..
Filmkocka A nevem Khan 2015.04.28 08:30:00
Az indiai filmekről a legtöbb embernek Bollywood jut eszébe, azon belül is a zenés-táncos-énekes szuperprodukciók, más esetben pedig a legelemibb fizikát is nélkülöző, nem ritkán harsány nevetésre ingerlő akciófilmek, ám igazán nem lehet azt mondani, hogy odaát, Hollywoodban…..
Nick Stahl (35) A kölyökképű Stahl már közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz, úgyhogy ideje lenne már, hogy a felfedezettség állapotából valódi A-listás sztárrá váljon végre. Alig tizenhárom évesen már főszerepet játszott a Mel Gibson fémjelezte Az arc nélküli emberben,…..
Umberto 2015.04.28 15:41:09
@Lenina Huxley: Juliette Lewis valóban olyan, aki bár hihetetlen tehetséges, mégsem A-listás - már! És ez nagyon fontos. Olyan színészeket próbáltam összeverbuválni, akik sosem voltak A-listások, legfeljebb "meglegyintette" őket a sztárság (pl. Christensen, Claire Danes, Gellar, Josh Hartnett, Ricci stb.).
Umberto 2015.04.28 17:28:10
@gizmo26666: Igen, igazad van, ő bőven elférne ide. 35 éves, és bár ismert, de mégsem sztár, pedig szép és tehetséges.
Umberto 2015.04.28 17:30:21
@Umberto: Bár egy helyen azért megemlítem: Kate Hudsonnál, akivel hamarosan lesz egy közös filmje (Rock the Kasbah). Meglátjuk, melyikük szakít nagyobbat a várható sikerből.
Kultúrsokk Egynyári kaland 2015.04.26 04:08:31
Egynyári kaland címmel április 26-án (vagyis ma este) debütál Dyga Zsombor rendező (Tesó, Köntörfalak, Utolér) hat epizódból álló tévésorozata, melyet a Duna TV hat héten keresztül – minden vasárnap este – műsorára tűz majd. Az új magyar ifjúsági sorozatot nagy…..
Ördög (2010) A helyszín: egy lift.Műfaj: horror. Az M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek) ötlete alapján készült "démonos" horrorfilm a régről ismert Cluedo társasjáték dramaturgiáját követi: a liftben lévő emberek folyamatosan hullanak, mint a legyek, de nem tudni, hogy…..
Ez a 10 film robbanthat kasszát nyáron!   Lassan eljutunk a köznyelvben hagyományosan "nyári popcorn film" és/vagy "blockbuster szezon" névvel ellátott időszakhoz. Az elmúlt években egyre korábban kezdődik ez a "jelenség". Május elejétől-augusztus végéig tartó időszakot…..
Itt az idő, hogy folytassuk sorozatunkat, mely a 80-90-es éveket meghatározó - többnyire családi - filmek világába kalauzol, azzal a céllal, hogy a kedves olvasót - miként a szerzőt - a nosztalgia érzése kerülgesse, illetve újra felidézhesse azokat a boldog pillanatokat, amiket e…..
Umberto 2015.04.14 16:25:28