Regisztráció Blogot indítok
Adatok
todd_sweeney

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..
todd_sweeney 2012.05.12 23:43:12
@Pierr Kardán: Baromság.
Szintén meg kell állapítanom hogy régen írtam, ez nem azt jelenti hogy nem történt semmi. Voltam Kiskunhalason Barátokat boldogítani, éccaka bulizni, pfú az de jó volt, új ismerősöket szerezni. Voltam Ordason, jó kis nap volt együtt, több ilyen kéne, gondolkodom is vmiben, bár az…..
Kicsit több mint egy hónap. Ennyi ideje nem írtam semmit, ez nem azt jelenti nem is szerettem volna, csak - most jönnek a mentségek - mindig volt valami más....Röviden összefoglalva:Jártam Dortmundban és Bad Salzuflenben is jó, jó kis kör volt, 2600 km 24 óra alatt, Öcsémért mentem…..
FEKETE ORSZÁG   Fekete országot álmodtam én, ahol minden fekete volt, minden fekete, de nem csak kívül: csontig, velőig fekete, fekete, fekete, fekete, fekete.…..
Az előző bejegyzést egyszerűen kiegészíthettem volna, de így egyszerűbb :) Fő a lustaság :) Szóval délután rendet raktam a szobámba, közben ugye szólt a zene, chateltem Gabival is, illetve Hajni is előkerült, számon kérve rajtam hogy rá se írok?! Őszintén szólva…..
Nem olyan rég találtam erre a zenére, nagyon tetszik, ajánlom másnak is:) Na de akkor, lássuk: Kicsit eltűntem, jól eltelt 2 hét, ami ha azt nézzük sűrű volt. Voltak benne jó és rossz napok egyaránt. Rossz, ha arra gondolok, hogy egy összeveszés és egy kb 10mp-es szakítás…..
 Házibuli. Sokan vagyunk. De nem elegen. Szilveszter. Himnusz. Pezsgő. Tűzijáték. Mondtam hogy ne ide dobd B+. Pálinka. Bólé. Abszint. Vodka. Szendvics. Virsli. Nincs kenyér B+. Igyál még. Mi ez a zene? Józan vagyok. Én részeg. Igyunk még. Teleport. Xbox. Mortal Combat.…..
 Azt mondják az első meghatározó az ember életében, nem tudom ez erre blogra nézve is kivetíthető-e. Szerintem igen. Igen, mert remélem ebben az évben, ez segít egy pozitív irányba eltolni az életem, a dolgokat, és hogy valamit kezdjek magammal. Hogy mit? Ötleteim vannak, csak…..
 Először is BUÉK, és ahogy mondani szokás Welcome to my World, azaz üdv a világomban!..