Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi1234

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha be kell vallanom egy nagy bűnömet, akkor itt és most előállok a farbával: én bizony gumicukor függő vagyok. Kisgyermekkorom óta élek-halok az összes ragadós, édes, színes gumicukorkáért, legyen az macis, békás, vagy dinoszaurusz alakú, a lényeg, hogy sok legyen belőle.…..
A nappali a lakás középpontja, szíve-lelke. Úgy kell kialakítani, hogy jól érezzük magunkat, kényelmes és paraktikus is legyen, de ugyanakkor mutatós is, hiszen a vendégeket is itt fogadjuk. Nem könnyű feladat. Néhány dolog, amit érdemes elkerülni, hogy nappalid esztétikus és…..
Mekk Mester Az ikerház nyomora 2014.07.07 15:35:28
Neked is van egy vidám, szomorú, tragikus, szóval tanulságos sztorid, ahol a mesterek megkeserítették az éled egy egyszerűnek tűnő feladat túlbonyolításával? Írd meg nekünk! A levelekből minden olyan információt kiszedünk, ami alapján egyértelműen azonosítani lehetne a…..
Rövid történetem talán segítség másoknak,akik járhattak így mint én. Magamról néhány szó.: Egy  egyszerű hétköznapi lány vagyok,normális családi háttérrel. Szüleim dolgoztak – már nyugdíjasok- mindig is, apám a munkára nevelt nem a henyélésre. Óriási…..
Andi1234 2014.01.04 11:18:17
@metal: Az a baj, hogy sok cégvezető nem így gondolkodik. Vagyunk egy páran, akik szívesen visszamennénk részmunkaidőbe dolgozni, de nincs ilyen opció. Pedig elég sok munkát el lehet végezni 4-6 óra alatt is, egyrészt a kevesebb szünet, az ebédidő kiesése és amiatt is, mert véleményem szerint a 8 órás munkaidő utolsó 2-3 órájában jóval lassabb/kevesebb az elvégzett munka (saját munkahelyeimen tapasztaltak alapján). De sajnos a magyar munkáltatók nem így gondolkodnak, vagy ahol lenne is részmunkaidő, ott annyira keveset fizetnek, hogy ha a munkába járással járó költségeket levonjuk (utazási, bölcsi költsége), akkor jobban megéri a kisgyerekeseknek otthon maradni.
Egy év Pécs Szleng 2010.05.16 21:27:00
És megint Update! xhetetlenxx  mellett igig, roterüben és sbenyó is beleszól a posztba!Gyűjtöm a pécsi szlenget, zabálnivalóak a városlakók, mikor kimondják ezeket a furcsa szavakat. Két évvel ezelőtt, ha kihallgattam volna a vasárnapi vásárban azt a példamondatot, hogy…..
A UPC ma délután jelenti be hogy 240 megabájtos internetszolgáltatást is képes már nyújtani. Üröm az örömben, hogy a a kiszivárgott bejelentéssel kapcsolatban a UPC felhasználói ahelyett, hogy átadták volna magukat a felhőtlen és optimista derűnek, inkább panaszaikkal, pikirt…..
A spektrum egyik legújabb sorozata kerül ezúton a Hogyvolt terítékére, mely során azon leszünk, hogy az audiovizuálisan elhangzó okosságok, írott formában is megmaradjanak a jövőbeli, emberek nélküli időkre. Azt mondja a narrátor, hogy képzeljünk egy olyan Földet, ahol nincs…..
Miközben tegnap a magyar sajtó és a blogoló társadalom a villamosvezető által megvert terhes nővel volt elfoglalva, egy másik sajnálatos eset is történt Budapesten. Kora este a Ferenciek terén a megállóból az Erzsébet híd felé elinduló 107E busz satufékezett. A Mercedes Citaron…..
Andi1234 2013.06.19 15:38:20
@Androsz: a hangsúly a rendes emberen van! Sajnos manapság annyira figyelmetlenek, önzők és bunkók az emberek. Lásd fent: "Ne keverjük össze az idős, mozgássérült stb. utasokat a terhesekkel. Terhes ugyanis nem "csak úgy" lesz az ember".
Valószínűleg a kedves hozzászólót a gólya hozta...
Reggel van, már csak négy nyomorult ébredezik Dzson pinavillájában, de ettől még ezek a képsorok pont olyan rettenetesek, mint amikor töményebb volt a pumaszag az emeleten. Kató például retkes lábbal fekszik az ágyban, jó, mondjuk a lepedő sem makulátlan, gondolom a személyzet…..
Aki ezt a videót megnézi, az jó eséllyel furcsa átalakuláson mehet át: érezheti, ahogy percről-percre nő benne, majd hirtelen jól fejlett, nyálkás alienként előtör belőle a KDNP-s médiapolitikus. Én speciel a második percnél már úgy éreztem, hogy a bordám szétfeszítve,…..
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
Andi1234 2012.02.22 17:40:38
@vlm_: A párom nagymamáját pár éve ugyanígy próbálták meg lehúzni a lámpájukkal,de akkor még OTP-s szerződéssel. A poén ott az volt,hogy előtte műtötték a mami szemét és az OTP-s szerződést más írta alá a mama helyett (tudta nélkül)! Volt egy kis harcunk telefonon, majd kijött egy ugri-bugri majom, aki először megpróbálta megdumálni a mamát. Aztán mikor mondtam neki,hogy ezt fejezze be, jött azzal a dumával, hogy miért hagyjuk egyedül a mamát, ha nem beszámítható. Hozzáteszem teljesen rendben van a mami, csak a nő rádumálta, hogy 1 havi próbára ott hagyja és ha nem kell visszaveszik tőle a lámpát. A történet vége az lett, hogy az aláhamisított hitelszerződés másolatát és egy levélkét küldtünk a Zepternek arról, hogy feljelentjük őket többek között okirat hamisítás miatt. Erre az üzletkötő csaj hirtelen vállalta, hogy kifizeti a teljes hitelt. Bementünk közösen a bankba, a csaj kifizette, mami megkapta a hitel lezárásáról a papírt, a nő meg a lámpát és azóta elkerülték szerencsére.
Andi1234 2012.02.22 17:56:54
@vlm_: Sőt jobbat mondok! Az egyik ismerősöm majdnem elvállalt nemrégiben a Zepternél egy üzletkötői állást. Akkor sétált ki, amikor azt mondták a "betanításon", hogy a nyugdíjasokra kell hajtani,mert őket könnyű rádumálni...
Szép kis világ ez, ahol ilyen üzletpolitikával ennyi évig működhet egy cég...