Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metropolitan

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Margaret Thatcher halála óta szinte nincs olyan nap, amikor ne legyen a politikusnőhöz kötődő zenei hír Nagy-Britanniában. Most éppen azt sikerült elérniük a megátalkodott Thatcher-elleneseknek, hogy az Óz, a csodák csodájában hallható Ding Dong! The Witch Is Dead (Ding dong, a…..
metropolitan 2013.04.16 00:47:52
Alt-J - An Awesome Wave(Infectious) Bizarr férfihang, zenészek a művészeti egyetemről, hipszterháromszög – nem kis hátránnyal indult 2012-ben az Alt-J nevezetű brit formáció. Pláne nálunk, ebben a szerencsétlenül konzervatív közízléssel megáldott országban, ahol még a…..
Geekblog Dredd (2012) 2012.12.23 09:21:21
Szar úgy kritikát írni az általam évek óta legjobban várt filmről, hogy előre tudom, a kritikai, nézői és rajongói sikerek ellenére is csúfos anyagi bukás lett a vége, ezért annak folytatására kisebb az esély, mint hogy Dredd bíró smici sapkára cserélje a bepállott…..
Horror-Mirror Awakened előzetes 2012.11.27 19:18:00
Csak annyit tudni róla, hogy egy modern Dr. Jekyll és Mr. Hyde feldolgozás lesz. Mindenesetre az, hogy az egyik főbb szereplő Edward Furlong (emlékeztetőül két legutóbbi filmje a Démonok éjszakája remakeje és a Rendezte: a Halál) lesz, már pánikra ad okot. Innentől kezdve minden…..
metropolitan 2012.11.27 21:47:55
A New York-i metró, amely egyébként az állomások számát tekintve a világ legnagyobb metróhálózata, megnyitása, 1904 óta nem szenvedett el akkora pusztítást, mint a Sandy hurrikán alatt. Ezer szónál is jobban bemutatja a vihar hatását az az átalakított metrótérkép, ami csak a…..
metropolitan 2012.11.01 13:23:59
@felcsúti kimdzsongil fan club:
ja, csak éppen brooklynból nem lehet átjutni manhattanbe.
Ma este indulok Londonba, úgy tűnik, hogy a vízilabda-válogatottnak sürgősen szurkolásra és a szakmai tanácsaimra van szüksége. Valójában a Samsung videópályázatának győzteseként megyek. Írok majd persze a VIlágevőre is beszámolókat, mert vannak komoly gasztrotervek is a…..
metropolitan 2012.10.18 17:13:55
@jEnci: jogosan, mert nagyon jó.
A Warrior című, Ke$hához képest igen furcsa vendégekkel teli nagylemezről megérkezett az első dal, az ultraslágeres Die Young, amit most itt a Lángoló Gitárokon is meg lehet hallgatni egy szöveges videó formájában. Ebben még nincs sem Iggy Pop, sem Wayne Coyne, sem Patrick…..
A Miért éppen Alaszka? című sorozat közismerten nagy hatással volt a Justin Vernonra, a Bon Iver Grammy-díjas frontemberére, aki kiadója mellett a zenekarának a nevét is a tévéműsorból kölcsönözte. Vernon olyannyira oda van a szériáért, hogy most egy versenyt indított, ahol a…..
metropolitan 2012.09.20 00:03:32
@blah: nem csak indie dalokkal lehet angliában befutni, nyál-pop is nagyon megy (lásd one direction). ami az angoloknál tényleg nagyon más, az a könnyűzene legkülönfélébb formái iránti igazi rajongás (lásd olimpiai megnyítók és zárók). én valószínüleg ezért is szeretem őket.
metropolitan 2012.09.18 18:16:46
@blah: vicces, én ezt a hírt ma délelőtt egy angol rádióban hallottam, ahol az előadót nagyon jól ismerik és szeretik. ellenben fogalmuk sem volt a sorozatról (angol címe: northern exposure). látod, ennyire mások az emberek különböző országokban.
A vietnámi származású Luu Anh Tuan még 1989-ben jött Magyarországra diplomata szüleivel, és aztán hamar szerelembe is esett Budapesttel, így nem volt kérdéses, hogy itt kezdi el tervezői pályáját, ami annyira kiemelkedő és sikeres, hogy már a londoni Wallpaper magazin is…..
Az alábbi videó ugyan nem egy hivatalos Skrillex-klip, de mivel minősége alapján akár az is lehetne, illetve bő egy hónap múlva Magyarországon is találkozhatunk a dubstep előadóval, így érdemes bemutatni a tegnap kikerült korhatáros alkotást. Skrillex és Wolfgang Gartner The…..
Nesze!szer A címlap, ami imádunk! 2012.01.04 14:17:00
    Eddig furának éreztük ezt a januárt. Mintha olyan lenne,, mint egy helyközi járat... olyan se ide, se oda - már ha értitek. De ez a Vanity Fair címlap jót tett a kedélyünknek, bizony ám. Meg persze Annie Leibovitznak is köszi, aki fotózta a 3 férfit. Mutatjuk…..