Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hardcoder

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
From: Shannon WalkleyDate: Hétfő 2010 jun 21 9:15To: David ThorneSubject: Poster Hello!Tegnap nyitva felejtettem az ajtót, a macskám kiszökött, és azóta sincs meg. Ha épp ráérnél tudnál csinálni egy plakátot, amit kiragaszthatnék a környéken? Ez az…..
hardcoder 2018.09.07 21:02:42
Nézem a pénztárcámat. Számolok. Számolom a forintokat, hogy mire mindent kifizetek, mire marad, és mi az, ami álom marad. Megint. Mint oly sok minden az elmúlt években. Napok óta nem alszom. Szorítanak a határidők. Dolgozom. Fáradt vagyok. Nézem a pénztárcámat, és számolok. Sokszor eszembe jutsz,…..
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
Andrea gondosan akart eljárni, mégis balul sült el a fővárosba utazása, és erről részben ő tehet, mert sikerült összekevernie és/vagy elhagynia az ügyesen előre megvásárolt BKSZ-es jegyét. Ami miatt írt, az az, hogy bár a különböző jegyek és nyugták eléggé valószínűsítették, hogy igaz a sztorija, és…..
Zseniális megoldás látszik kibontakozóban a magyar egészségügyben. Nagy tudású vezetőink  megelégelték, hogy mindenféle demagóg liberális sajtó orgánumok folytonosan felemlegetik a több hónapos vagy akár éves várólistákat. Túl éles fegyver volt ez az amúgy tompa ellenzék kezében, ezért megoldásért…..
hardcoder 2017.09.22 08:59:59
Ki akar ma már 8-4-ig dolgozni? Törzsidőt írni, nemszeretem feladatokkal, szűk mozgástérrel dolgozni? Egyre inkább úgy tűnik, hogy senki. Ez derült ki legalábbis a hétvégi, World of Work Moonshot versenyen, ahova a legkülönbözőbb korú és foglalkozású emberek jöttek el, hogy alapjaiban forgassák fel…..
hardcoder 2017.08.31 17:54:30
@444: A Know House ötlet az önkéntes oktatási és önképzési rendszerről szól.
Aki tanulni szeretne, annak oktatni is kell.
Pl: az egyik 'melós' társalgási angolt tanul a 'szabad bölcsésztől' , a 'szabad bölcsész' villanyszerelési ismereteket próbál elsajátítani a másik 'melóstól'.
A rendszerben az oktatást értékelik a felek, kredit pontokat kapnak.
Fontos, hogy új ismereteket szerezzünk meg, reagálva a technikai fejlődésére, a változásokra.