Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McCart

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hunyad vármegyei Cebén minden esztendő szeptemberében megemlékezést tartanak a román nép nagy nemzeti hőse, Avram Iancu, „a hegyek kishercege" sírjánál. Agyvérzésben halt meg Körösbányán 1872. szeptember 10-én. Zaránd vármegye akkori román tisztikara Cebén temette el „Horea tölgyfája” mellett.…..
McCart 2020.08.13 13:12:06
comment:com Hírek kávé mellé 2012.05.21 09:30:00
Matthew Fox hihetetlenül kigyúrta magát egy új filmszerep kedvéért.  Karim Zreik, a Jericho egyik executive producere nagyon örülne, ha a Netfilx tényleg feltámasztaná a posztapokaliptikus sci-fit. Mi is, hallod? Itt azt írják, Shonda Rhimes elbaszta a Grace klinika…..
A Blikk szerint rajongók hada várta az RTL Klub székházában Puzsér Róbertet a Csillag Születik szombati élő show-ja után, de nem csak a nézők, hanem a szénné alázott kiscsillagok is rajonganak érte.Juhász Marci, akitől saját számot követelt Puzsér szombaton, az adás…..
McCart 2012.05.07 20:41:48
@Josselin Beaumont: akkor kivételesen próbáld meg az értelmező olvasást , vagy kérj segítséget ha már értelmi képességeidből adódóan egyedül nem megy. Ennek semmi köze elütésekhez.
McCart 2012.05.08 16:49:04
@nordsee: nem is spiiláz.:D

@ethan blow: nem vagyok az öcséd , srác.
nálad nem akar tudatosulni , hogy bunkó paraszt módjára adtad elő magad. ;)
McCart 2012.05.08 17:29:12
@ethan blow: gondoltam ha felveszem a stílt felfogod és magadba nézel de annál mélyebben gyökerezik a probléma látom.

már leírtam kb. 5tel feljebb , tudod , értelmező olvasás. gyakorolj.
Esküszöm, nem direkt csináljuk, de pont most akadtunk rá az első adag karaterképre a True Blood nyáron érkező ötödik évadából, és végre mozgóképen is látjuk Chris Melonit, aki a Law&Order SVU-ból kiszállva most tér vissza  tévéképernyőre, ráadásul vért szívni,…..
McCart 2012.05.07 14:00:38
Van még belőlük bőven, például itt, de ezen a kettőn különösen sokat röhögtünk...
Új társkereső show-t indít az RTL Klub, a főszereplők azonban nem celebek lesznek, és nem is becsvágyó városi fiatalok, hanem tiszta lelkű, vidéki emberek, akik gazdálkodásból élnek. A Házasodna a gazda című valóságshow-ban gazdálkodó életmódot folytató, vidéki,…..
Oké, tudjuk, hogy a Playboyban (amit sose fogunk többé nyuszis magazinnak nevezni) mindenkit szarrá retusálnak, Zalatnay Cini és Liptai Claudia volt az élő példa, akik enélkül még egy üzemi lap rendes évi naptárában sem lehettek volna címlapnők. Azt azonban, amit Éden Nikiből…..
Seth MacFarlane-ről sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy szeret lazsálni. MacFarlane jelenleg négy sorozat (Family Guy, American Dad!, The Cleveland Show és a Flintstones) dolgaival foglalkozik, emellett egy filmen is melózik, és zenél is, egészen pontosan énekel. Ez egy kicsit…..
McCart 2012.04.17 10:59:39
@Olmen: @Neocon: örülök , hogy sikerült felfognod mire akartam utalni , remélem nem került túl nagy erőfeszítésbe.
Csak a vége nem stimmel.
Épphogy hozzátett az amúgy bugyuta meséhez.
McCart 2012.04.17 20:21:21
@Olmen: A legtöbb esetben igaz amit írsz , de pont ez az ordító kivétel amikor a magyar szinkron és kreativitás az amerikai "butyutaságból" egy nagyságrendekkel színvonalasabb , eredetibb terméket hozott létre.

Ha ez számodra elképzelhetetlen akkor te élsz egy igazán érdekes világban.
McCart 2012.04.22 23:53:15
@fuligdzsin: a nacionalizmus nem szitokszó ám , csak mostanában nagyon elkoptatják. :)
Egy maroknyi Nashville-i lakos (kiegészülve két amerikaifutballistával) megelégelte, hogy az ABC amerikai tévétársaság The Bachelor és The Bachelorette (nálunk Nagy Ő címen futott) című reality műsora tíz év és 23 évad alatt nem tudott egyetlen színes bőrű férfi vagy női…..
Holnap meg a hogyvolt, bizony. A magyar feliratos premier (de szigorúan csak az, a többi epizód NEM) kódolatlan lesz az HBO műsorán, az alábbi szolgáltatóknál: DIGI kábel és műholdHello Digital - 53-as csatornahelyHello HD - 22-es csatornahelyInvitel digitális kábel…..
McCart 2012.04.02 15:40:24
Szomorú hírünk van a lovak, lóversenyek és lovas sorozatok rajongóinak: az HBO és a Befutó készítői közösen arra az álláspontra jutottak, hogy nincs értelme tovább folytatni a sorozatot, ami már eddig is három ló életét követelte. Két állat az első évad epizódjainak…..
McCart 2012.03.16 09:52:32
Egy szemfüles olvasó vette észre, hogy a Tv2 új török szappanoperája promótálásához egy, az itthon is méltán híres vámpíros-farkasemberes-megpocsíkolt tinilányos regényfolyam, a Twilight azaz Alkonyat egyik kötetének borítójához kísértetiesen hasonló képet használnak,…..
comment:com A nap képe 2012.03.06 10:00:00
Sok Lost-tetkót láttunk már, de ez mindent visz...
Nahátakkor. Kedves olvasóink igencsak felbaszták az agyukat azon, hogy ebben a posztban, illetve az Index címlapra kitett ajánlóban Hamlet kolléga elspoilerezte a Trónok harca első évadának egyik fontos momentumát, azt, amiben Ned Starkot lefejezik. A spoiler valóban minden történet…..
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..
Nem? Na, akkor mutatunk. Sőt, hentelőset is. Jön a Spartacus második évada az HBO-ra is.  ..
McCart 2012.01.28 16:26:11
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
McCart 2012.01.04 23:12:31