Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wouner

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
| Legomano80 fotója. | El sem lehet dönteni, hogy cukibb-e ennél a képnél. Igazából nem is kell, mindkettő szuper. |..
Ismét a múltba kalandozunk, az egyik kedvenc témámról írok nektek egy áttekintést, mégpedig a monorail vasúti készletekről. A téma 3 teljes értékű készletet, és 2 kiegészítő szettet vonultat fel, 1988-1994 közötti időszakból, és szokásomtól eltérően most…..
Mai 6894eske által írt végigjátszásunk egy meglehetősen hosszú lére eresztett prológussal kezdődik. Ennek első felével annyira nem értek egyet, hogy szükségét éreztem - a kockagyár nevében is - annak, hogy külön posztban rögzítsem komoly fenntartásaimat az ott leírt…..
Korábban már bemutattam nektek a Pirates vonal legnagyobb bázisait, melyek kalandosak, és hangulatosak. Ám a tengerek ékkövei csak most jönnek. A nagy-nagy hajók, melyekkel szelik a bütykös (vagy csempézett) vizeket. A beugró 500 elemtől indul, tehát csak is a legkeményebb, és…..
Vannak műfajok, mint a forma 1, amelyek nem hoznak lázba. Vannak legó témák, mint a Racers, amelyek nem fogják meg a fantáziámat. Vannak kereskedelmi trükkök, mint a linceszelt készletek, amelyeket fenntartással kezelek. És vannak márkák, mint a Ferrari, amelyek különféle okokból…..
Wouner 2012.01.07 23:41:33
@ainex: Hát, őszintén nem nagyon emlékszem rá, nehány éve már nem raktam össze
De összességében pozitív kép van róla bennem, de pl a vontatmány oldala könnyen lejön, de a kocsi ami benne van az jól nézett ki
Mindenesetre biztos, hogy nagyobb, mint a végigjátszott
És sok sikert a másodikhoz is!