Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beatdealers

32 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az ismeretes múlt hét szombaton napvilágot látott a DJ Mag Top 100-as listája, mely egy közönség szavazás keretein belül rangsorolja a világ legnépszerűbb lemezlovasait, bár manapság inkább a produceri kvalitások és a kiadott slágerek döntenek. A rangsorolásban számtalan…..
Beatdealers A Giga Megmondó Poszt 2013.05.17 16:38:34
Mint azt néhányan észlelhettétek nem sikerült betartanunk azon ígéretünket, melyben azt taglaltuk, hogy gyakrabban fogunk jelentkezni, illetve szélesebb spektrumúra bővítjük a tartalmat is. Megérdemlünk minden feddést és egy jó nagy barackot a fejünkre, ám most az utolsó szó…..
Beatdealers DEKAdencia 2013.02.28 19:36:22
A minap elkövettük azt a hibát, hogy Mezőkövesd második számú exportcikkének*, az utánozhatatlan lemezlovas DJ DEKA-nak Facebook oldalára tévedtünk, amit azóta is bánunk.A macskát is a kíváncsiság ölte meg, s nekünk is ez lett a vesztünk, ugyanis a Facebook-ról óhatatlanul a…..
Rendkívüli izgalmakkal állunk neki ennek a bejegyzésnek, ugyanis a következő úriembert tartjuk a magyar elektronikus zenei élet egyik legegyedibb új figurájának, s egyben a legígéretesebb fiatal tehetségnek is. Lássuk hát mit tartogat számunkra Kővágó Dániel, azaz…..
Beatdealers Con los terroristas 2013.02.15 20:05:50
Mi sem gondoltuk volna, hogy eljön az a nap, amikor egy olyan dolog nyeri el tetszésünket, mely igencsak szorosan része az aktuális popkultúrának! Mentségünkre szóljon, hogy műfajon belül maradtunk, s nem orientálódtunk sem a K-Pop, sem egyéb korcs stílusok irányába.  Az…..
Tegnap késő este a Staples Center-ben 55. alkalommal kerültek átadásra a Hangfelvételművészetek és -tudományok Nemzeti Akadémiájának elismerései, a Grammy-díjak. A híres (inkább hírhedt) aranygramofonok valaha a zeneipar legrangosabb elismeréseinek számítottak, ám a tegnapi…..
Beatdealers 5 dolog, amit... 2013.02.05 20:00:22
Ahány dj, annyi személyiség. Némelyikük ránézésre is szimpatikus, míg néhányuk roppant ellenszenvesnek tűnhet, ám végül pozitívan csalódik bennük az ember. Utóbbi mindenképpen a szerencsésebb eset, hiszen annál nincs is rosszabb, amikor kiderül a kedvenc előadódról, hogy…..
A következő fiatalember olyannyira ismeretlen, hogy mi is alig tudunk róla mondani valamit, de azért megpróbálkozunk vele. Nem segített a kép sem, mi? És ha azt mondjuk: 'Dear New York, it's time to rewind?' E mondat hallatára azért már nyilván többen kaptátok fel a fejeteket. A…..
A következő bejegyzés ismét egy kicsit komorabb hangvételű lesz, hiszen egy számunkra és az elektronikus zenei társadalom számára is bántó dologról lesz szó. Hiába üzemel 21 éve töretlen sikerrel, hiába vonz évi 300,000 látogatót, London és talán a világ egyik…..
Többen jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok olyan előadókról, akik szerintünk ígéretesek, ám a nagyközönség számára egyelőre ismeretlenek. Nos, mivel tavaly is siker koronázta ezen rovatunkat, idén is folytatjuk. Elsőként terítéken egy brit páros: Jack&Jordan. Jordan…..
Beatdealers Around The World 2013.01.28 21:58:48
Annyi dolog történt a hétvégén, hogy úgy gondoltuk egy monumentálisabb poszt formájában összegezzük őket! Igen, pontosan ezt a kaján vigyort vártuk az arcotokon... Around The World Part I DP - és nem a pornográf filmekből ismert* double penetration szakkifejezésre gondolunk,…..
Beatdealers Valami készül... 2013.01.23 19:49:37
Hölgyek, Urak! Megérdemlünk mindenféle szidalmazást, csapnivalóan viselkedtünk az elmúlt hónapokban. Szemlesütve vesszük tudomásul ha fejünkre olvasnátok, de inkább azt kérjük, hogy minket olvassatok, ne pedig ránk! Annyit elmondanánk, hogy kicsit átszerveződünk, de ne…..
Tuctuc, diumdisum, villanyzene és még megannyi pejoratív jelző, melyekkel az elektronikus zenét illetik manapság. De kik azok, akik eme verbális billogokat égetik szeretett műfajunk hámrétegébe? Magától értetődő, hogy, akinek a szíve 120 és 140 között dobban percenként, még…..
Beatdealers Van Italra Pénzed? 2012.09.30 22:37:44
Very Important Person, azaz "nagyon fontos személy" ezt jelenti a mindannyiunk számára ismert V.I.P. kifejezés, ám jogosan tesszük fel a kérdést: Mitől fontos ez a 17 éves srác, aki épp az imént löttyintette rám 2 órával ezelőtt kikért Red Bull-jának utolsó cseppjeit? A…..
Beatdealers Volt egyszer Budapest 2012.08.08 19:47:12
Tegnap volt szerencsétlenségünk szerencsénk lelátogatni a Rudas Romkertbe, s hát, hogy mást ne mondjunk, a hely neve igencsak erőteljesen sugallta színvonalat. A kedd estékről általában ódákat zengenek meg annyian, így hát mi is bizakodtunk, de sajnos nagyon hamar rá kellett…..
Beatdealers Connections 2012.05.19 21:12:00
A mai producerek leginkább egyenként jelentetik meg track-jeiket, viszonylag ritkán fordul elő, hogy 10-12 számot felvonultató albumok látnának napvilágot. Ennek tükrében, valamint az internetes fájlcserélő oldalaknak hála, egyértelmű, hogy nem az ebből származó bevételekből…..
A minap újabb sötét fejezet íródott, a magyar elektronikus zene, amúgy sem best-seller regényébe. Ezúttal a Való Világot is megjárt Seherezádé gondolta úgy, hogy megtalálta élete értelmét, s lemezlovasnak áll. Természetesen a hatás nem maradt el. Miután a televízió, s a…..
"Rossz hírünk van: többé nem nyit ki a Coke Club Siófokon. A Fonyódi Városi Bíróság ítélete szerint ugyanis minden este 9-kor le kellene kapcsolnunk a zenét, emiatt nem tudnánk úgy bulizni, ahogyan eddig, ahogyan szeretnénk és szeretnétek. Büszkék vagyunk arra, hogy…..
Beatdealers Alkonyzóna 2012.03.23 18:47:00
Miami-ban zajlik az élet, a legtöbben bizonyára tudjátok. Pool party hegyek, klubest völgyek, ma kezdődik az Ultra Music Festival és még a Swedish House Mafia is oda-odapirít majd a különc kis Masquerade Motel-jükkel!Eközben Európában, illetve jobban mondva Magyarországon is zajlik…..
Beatdealers It's been a long time 2012.02.15 20:16:00
Közlemény:Mióta nem volt új bejegyzés, rohamosan megugrott a facebook-oldal rajongóinak száma, ez lehet, hogy egy jel? No, viccet félretéve, az utóbbi hetekben kicsit elfoglaltak voltunk, ezért elnézést kérünk, hogy elhanyagoltuk a T. Közönséget! Mivel azonban valószínűleg, egy…..
Bizonyára mindenki hallott már az FM 88.1-et, évek óta övező mizériáról, összeesküvés-elméletekről, alvilági legendákról. A háttér információk limitáltak ugyan, de minden, kíváncsisággal megáldott, természetes személy csillapíthatja tudásszomját az alábbi…..
Őszintén megvallva, nem kívánunk csapásirányt váltani, nem szeretnénk se politikai analitikusokká, sem pedig összeesküvés-elmélet gyártókká avanzsálódni, de mivel ez a téma nagyon is érinti az elektronikus zenei életet, ezért úgy gondoltuk, hogy szentelünk neki egy rendhagyó…..
Sokat morfondíroztunk azon, hogy belefér-e rovatunkba mai főszereplőnk, hiszen nem kifejezetten számít újoncnak, viszont eddig nem övezte olyan mértékű felhajtás és hírverés, amilyet szerintünk megérdemelne. Lássuk hát mit is kell tudni a szerintünk első számú francia dj-ről,…..
Las Vegas sokáig csak kaszinóitól, legénybúcsúztató Másnaposoktól és a bűnügyi helyszínelők autóinak szirénáitól volt hangos. Ám az elmúlt években az elektronikus zene, Amerikába beköszöntött, reneszánszának hála már dübörgő lábdobok és pumpáló basszusok is…..
Beatdealers 2012.01.19 00:49:59
@kkrisz16: Köszönjük a jogos észrevételt! Javítva!
Beatdealers 2012.01.19 13:58:51
@Rii01: Köszönjük szépen! A hétvégére valami különlegessel készülünk! :)