Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arpeme

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szomorúan tapasztaltuk, hogy kiveszőfélben van volt a tüntetési szcénából a régi szép hagyomány, a rendezvényeket kísérő-követő számháború. E kortárs népszokás és össznemzeti játék lényege: a résztvevők és szimpatizánsaik megesküsznek, hogy…..
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
Boldog új évet, jó estét, jó reggelt, jó szurkolást, jó tüntetést, kedves olvasóink! Furán éreztük magunkat a hétfői tüntetésen, az Operaház és a tüntetők közé szorulva – mármint gondolatilag. Pedig a tüntetők egy része a Balettintézetnél olyannyira megijedt a…..