Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezvansracok

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
Alsósztregova, Hotel Kaskáda, 12 óra 25. Lepra idő, kimentünk a Homojka tóhoz, folytattuk a werket, hiába, nem lett jobb, vissza se néztem. Most hívott Szerva, hogy rámszállt a kurucinfo (http://kuruc.info/r/26/27417/), meg más blogok. Kinyalhatják a valagamból a véres gecit, mondom a…..
Gondoltál már arra, hogy karriered "adult témakörben" indítsd? Hogy meztelen férfiakat és asszonyokat filmezz és fotózz párzás közben? Jó hírünk van! Álmaid akár internetes álláskereső honlapokon keresztül is megvalósíthatod! A Jobmonitor most operatőr és fotós…..
Pásztor Tibor Flódni 2008.04.11 22:32:00
Hét tálcával vittem, majdnem 300 szelet lett. A rendőrök vigyorogtak, de átengedtek két kordonon is a Pozsonyi úton, így egész jól tudtam parkolni egy sarokra a színpadtól. Amikor elkezdődött a szavalat, kerítettem pár markos legényt (van súlya a flódninak!), és nekiálltunk…..
Mandiner blog Rugdalózó 2008.03.16 23:01:00
 Csürhe. Aki fotósokat, újságírókat rugdos, aki a kukák tartalmát kiszórja a körút közepére, az csürhe.  Én eddig és továbbra is a totális véleményszabadság híve vagyok, felőlem lehet szkinhedkoncert a Blahán, ennek megfelelően legalizációs nagygyűlés is a…..
Zsarufika Új seprű... 2008.03.16 21:40:00
..jól söpör. Hiába, no, Draskovics papának nagyon meg kell mutatni, keményen vezeti a rá bízott hivatalt, eredményeket kell mutatnia, gyorsan és látványosan.Meg is tette. A rendőrök készültek, rendesen, csak egy pár civilt vertek meg, közleményt adtak ki, hogy a környék…..
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..
ezvansracok 2008.02.19 12:26:01
Zsarufika Tomcat, a terrorista 2008.02.17 10:09:00
Mindannyian ismerjük a - ha máshonnan nem, a sajtóból - Tomcat néven elhíresült bloggert, akit a hatalom, de főleg a rendőrség nagyon le akar már kapcsolni. Titkosszolgálati módszerekkel figyelték, lehallgatták - tisztára, mint a maffiózós filmekben - majd lecsaptak rá, amint…..
ezvansracok 2008.02.19 03:15:38
a vicc az hogy nálunk nem is a bevándorlók fognak majd egy kerületnyi autót lángbaborítani (lásd Párizs meg most Dánia de tuti van amit kihagytam) hanem majd a cigók úgy 15-20 év múlva. nem 1-2-3 autó lesz amit a zórbánjúgendnek hazudott fradi Bközép rongál meg most.

Karaj te übermens, mi lenne ha mondjuk a te unokád lenne benne abban a 10millió / 5 esetben ? nemhinném hogy a seggedet vernéd a földhöz ha valami afró diák felcsinálná a lányodat aztán odébbálna vagy menne a következő csajra (nyugatinál is annyi van mint a szemét, esténként ott vadásznak a kiscsajokra a diszkóbejárat környékén).

sajnos a családban is előfordult már ilyen eset igaz még 17-18 éve volt, a csoki felcsinálta hugom keresztanyjának (ő nem vérszerinti családtag, mármint a keresztanya)a nagyobbik lányát aki akkor volt talán 21, meglett a gyerek, csóka hazarepült aztán le is sittelték mert már kőrözték odahaza többszöri erőszakos közösülésért de valahogy meglógott európába. ennyit tudni róla, azóta semmit. az azóta lassan 40 éves "csaj" a faszi hazautazása után megzakkant és ilyen bigott kereszténységbe lovallta bele magát, szegény gyereket is erre kényszerítette. aztán a gyerek felnött, olyan 15-16 évesen kapcsolt hogy ez neki nem frakó hogy még levegővételkor is keresztet kell vetni, a nagyszülő is berágott már a lányára hogy ez kicsit már több a soknál, erre a "csaj" otthagyta a gyereket az anyjára és azóta nem is látták. a kölök lassan 18, szinte folyamatosan amfetaminozik, iskolába nem jár, feketén dolgozgat ezt azt hogy legyen pénze cuccra.

persze tudom ezeket nem csak a négeren múlottak mert a csaj hagyta magát, de azért ez is szép példa és mivel viszonylag közelről láttam az egész ügy lefolyását,
idegrángást kapok ha meglátom hogy pl.
a pákót futtatják valamelyik kereskedelmi tévén. (mostmár hálistennek nem)
Kedvenc műsorom (Napkelte) egyik szeretett műsorvezetője (Bánó elvtárs) már megint hozta a formáját. Az egészségbiztosítási törvény kapcsán meghívta a szerdai műsorba dr. Csáky András MDF-es képviselőt egy „baráti” beszélgetésre. Sajnos a szerkesztő úrnak…..
Az egyik legrangosabb nemzetközi reklámdíjnak, a One Show-nak éppen most van a nevezési szakasza, amikor a pályamunkákat gyűjtik. Hogy nevezésre bátorítsák az ügynökségeket, a szervezők három reklámfilmet készítettek, amelyekben a kreatívok sanyarú sorsát mutatják be nagy…..
  Előkészület népirtásra A Szabó János nevű csákó, akire egyébként rohadtul nem emlékszik senki, mondott valahol valamit, amit pontosan persze nem idéz senki, és amit én sem fogok elolvasni, mert a tények csak zavarnának. Az ürge ráadásul még MDF-es is, ami valljuk…..
Korda György és Balázs Klári elindultak világkörüli útjukra, a kalandokból készülő valóságshow márciustól megy majd a Viasat3-on. Ahogy, ugye az közismert.Stábközeli informátorunk szerint az út első állomása Amszterdam volt, ahol a magyar Karel Gott és neje…..
ezvansracok 2008.01.11 23:46:49
nemrégiben (10 éve) törökbálint ? (talán, lehet rosszul emléxem) környékén vett telket és oda húzott(huzatott bocs) fel villát amit eladásra épített. faterom készítette a kovácsolt vas cuccot (nem obis elemekböl hanem saját maga üt ki kalapáccsal minden csigát üllőn, amit előtte kis kohóban melegít). fater alkalmazottjával talán december vége előtt kellett mennünk a minuszba festeni (akkor szárad jól ugye) Átölzözéshez kinyitotta a garázst ahol az alfa állt, mert nyilván gyorsabban öltözünk át melósruhába a minuszban. Kezdésnek a "lakás" föterében ami egy nagy medence és üvegfallal van körülvéve, kellettett végighallgatni kordabá(origileg kohn,ezt egy kedves zsidó ismerősömtől tudom akinek az anyja anyakönyvezető volt anno 40 éve, de ez mellékes info)legújabb slágerét sokhangfalon komoly akusztikával, majd utána kaptuk az ívet, hogy őt CSAK MŰVÉSZÚRNAK, klárikát pedig (ismertebb nevén az álcát) CSAK MŰVÉSZNŐNEK LEHET SZÓLÍTANI, különben megnézhetjük magunkat. telt múlt a nap, festettünk mint a kisangyalok, közben a masztiffok ugrálták össze az egészet (ilyenkor kezdtük előről) mikoris úgy du1 felé kezdtünk fázni, én engedély kértem hogy a villá* bocs viskóba bemehessek pössenteni. konyhán átmenetben láttam ahogy kohn izé kordabá kedves édesanyjával és klárikával tolta be az arcba a kacsasültet (a háló volt legbelül és ott volt a "klozett"). ezek után slisszoltam kifelé melózni, erre egy jó idö után emberünk kiállít tálcán egy pohár hideg vizzel és egy szelet kétszersült (zacskós) vajaskenyérrel, hogy nehogy átfagyjunk. nahh ez a meleg, de a legdurvább akkor is az hogy csak müvészúr/nő -nek szólíthattuk őket különben gameover.
Riadó, riadó! Aki hallja, addja tovább! Megszűnik, majd lebontják Budapest egyik legrégebbi szórakozóhelyét, a Kultiplexet. Az okokról később, most minderről csak annyit, hogy itt ez a blog, mintegy hivatalos része a bontásig tartó időszaknak. Itt olvasható lesz minden részlet,…..
ezvansracok 2008.01.11 22:15:13
"most akkor én hová tartozok" szerintem te anyádba. az ilyen szar demagóg áldumáddal menjél a fókuszba okítani embereket hogy
mennyire jók a reformok, meg a tandíj a fiataloknak, lényeg hogy hétvégén megint tilos buli a kultiplexben. a bankot meg a többi rakás szemetet (ami ott megy ugyanaz mint a kultiplex csak máshogy adják elő) már 5 éve be kellett volna csukni, elég megnézni a fényképeket a partyfoto.hu-n hogy milyen egyének figyelnek be oda. nem vagyok konzervatív de a fiam inkább a haverjaival kocsmázzon majd minthogy ilyen műmájer helyekre járjon és arra verje a nyálát hogy a plázába akciós volt a hajzselé vagy a salamon most ingyé' csatarta a spanglit a kultibejáratnál és legközelebb is csak 3 rugó / gé lesz az ára barátilag.

multikultiplexbe csak párszor voltam, (beismerem toltam akkor még a spanglit keményen évekkel ezelőtt, bánom is utólag)nem nagyon volt aki megállítson inkább kértek hogy sodorjak nekik is.

lilike te meg a másik demagóg abortuszmaradék vagy, ne adjad nekem itt a kikupálódott értelmiségit mert egy darab szar hozzádképest doktori disszertáció. ne hazudjuk már egymás arcába hogy a legtöbb müsor alatt ami itt ment, több volt józan mint beállva. és nem a piától voltak szétcseszve elsősoban (persze nem is a kokótol, mert ha eztmondanám én hazudnék).azon meg nemtudom mit csodálkozol hogy a legtöbben ide (mint én is) ordenáré módon kurvaanyáznak be hogy végre megszünik, ellentétben a nyöszörgő "értelmiséggel". Ez a liberális Butapest, ébredj fel, itt mindent szabad de ha engem a véleményem alapján megkülönböztetsz, majd a gyülöletbeszédtörvény következtében szépen leülöd hogy ekkora rasszista voltál, reméljük dzsoni emeseh rahel tesz majd róla.
multikultiplexbe csak párszor voltam, (beismerem toltam akkor még a spanglit keményen évekkel ezelőtt, bánom is utólag)nem nagyon volt aki megállítson inkább kértek hogy sodorjak nekik is.

lilike te meg a másik demagóg abortuszmaradék vagy, ne adjad nekem itt a kikupálódott értelmiségit mert egy darab szar hozzádképest doktori disszertáció. ne hazudjuk már egymás arcába hogy a legtöbb müsor alatt ami itt ment, kevesebb volt józan mint beállva. és nem a piától elsősoban.
w Te is más vagy, te sem vagy más 2007.10.15 07:15:00
A nemzeti rockot nem muszáj szeretni, ahogy egyébként semmi más zenét, de hát az is csak egy keret, mint a klezmer vagy a britpop. Azon belül lehet szart csinálni és jót is. A Kárpátiának nem egy dala fülbemászó, kellemes sláger, ami kellő mennyiségű sörrel vidám közös…..
ezvansracok 2007.10.16 19:31:57
Te régebben normális voltál...
Blog - Tomcat 2007 október 15. 22:42:00

Nem, ennek semmi köze se a nemzeti rockhoz, se a Droidzóna előszavához. Tóta W. Árpád, fedőnevén Worluk, meghülyült, kérem szépen. Húzzanak zsemlés zacsit a fejére, kérem szépen, akkor legalább nem tud írni. Bár ilyen marhaságokat, mint legutóbb, talán vakon is.

Hányszor mondtam már neked, Árpád, hogy ne írj olyanról, amiről nem tudsz semmit. Kívülről látni és belülről tapasztalni, az nem ugyanaz. Glosszát írni lehet, hülyeséggel ne égesd magad. Tudom, nálunk meg meleg a szék a buta zsidózástól. Biztos azért, mert mi is úgy okoskodunk a zsidókról, hogy nem értjük őket. Igaz, a zsidók államelnöke épp a napokban jelentette ki büszkén, hogy felvásárolták Magyarországot. Mi, mélymagyarok (a "szarból jött" fordulatot ne tedd hozzá, azt már Spiró leapacsolta) pedig ezt úgy értjük, ahogy mondta. Engedtessék meg, hogy ez rossz érzés legyen nekünk. Mertezamihazánk, és a többi. Kormorán, Kárpátia meg Ismerős Arcok nélkül is az lenne. Elég szomorú, hogy ezek nélkül jóval kevesebben lennénk, akik értik, mi ez.

Hányszor mondtam már neked: Csurka István nem a magyarság vezére. Tudom, hogy vicces rá mutogatni, röhögni szegény zsírtáltoson, meg a Szíriusz-elméleten, Torgyán József "kumányi tekercseiről" nem is beszélve, de a helyzet az, hogy ezek nagyjából úgy viszonyulnak hozzánk, mint a magyar nők büdösségéről értekező Naftali Kraus hozzád. Mert sajnos egy oldalon vagytok, ha tetszik, ha nem. Ő a ti hülyétek, és nekünk is van pár. Magunkfajta hülyék, Y-tervvel. Nektek meg mondjuk György Péter. Ja, hogy őt nem szereted. Sajnálom, de pont mellette állsz, innen pedig úgy néz ki...

Miféle üldözött kisebbségről van itten szó, kérem szépen? Hát, majd ha téged csuknak be bombagyártásért, mert ugye emlékszel egy ilyen esetre, hiszen korrektül le is tetted a garast az ügyben, akkor majd eszedbe jut. Ezt hívják üldözésnek, meg amikor az utcán lövöldöznek az emberekre. Tudod, volt ilyen. És bár konkrétan nagymamát tényleg nem tapostak le lóval, de mást igen, a többi pedig az úgynevezett, hogy költői szabadság, mert rockdalról beszélsz, nem történelemkönyvről. Tudod, Nyiszli Miklós is erre a szabadságra hivatkozott, amikor kiderült, hogy a visszaemlékezéseiben leírt, háromszáz méter hosszú gázkamrák sohasem léteztek. Neki ródd fel, köszönöm.

Ez a nyomorúságos törpe kisebbség, aki mi volnánk, mostanság olyannyira elszállt magától, hogy a Kárpátia albumaiból többet vesznek meg, mint tizenöt éve az Eddáéból (pedig akkor még sehol sem volt az MP3), százezren vonultak az utcára tavaly mindenféle vezető felszólítása nélkül, és mellesleg nem véletlenül vezeti évek óta az olvasottsági toplistát pont egy bizonyos blog. Két egész két tized százalék lennénk? A te logikád szerint akkor a lakosság minimum 25 százaléka vörös szegfűs (poszt) kommunista, ugye? Mégis a Kossuth téren volt ötvenezer ember tavaly, és alig két-háromezren Gyurcsány nagy garral beharangozott dunaparti "antifasiszta" felvonulásán...

Kedves Worluk mester! Hátra arc, irány vissza a tények mezeje. Ne írjál zöldeket, mert olyan leszel, mint én.