Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MegaZork

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már éppen teljesen lemondtunk volna Hitler bukásának "tréfás" átköltéseiről, amikor hirtelen gyöngyszemet találtunk a korpa közé keveredett falra hányt borsó közt. A hétvégi focieredményeket meg mindenféle focieredményeket azért is fárasztó az összeomló…..
MegaZork 2010.03.30 13:59:38
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
MegaZork 2008.02.05 23:21:10
Azt eddig is tudtuk, hogy a Daft Punk tele van jobbnál jobb ötletekkel, de szerintem kevesen borítékolták volna, hogy az utóbbi évek egyik legszebb, legmegindítóbb filmjét ez a két bohó francia fogja megrendezni. Az `Electroma´ az ő alkotásuk ugyanis, a két bukósisakos, Dior…..
MegaZork 2007.05.07 16:39:16
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..
MegaZork 2007.01.23 19:04:56
Rúgd Ki A Lekvárt! New Day Rising 2007.01.22 14:01:00
Q: Miért nem frissül a RKAL!????A: Mert mással foglalkoztunk.Q: Mivel?A: Összeálltunk a Quart.hu-val.Q: Miért?A: Mert olyat fogunk csinálni, ami ebben az országban még nem volt: színvonalas popzenei médiumot. Kritikák, hírek, feleslegesen szőrszálhasogató elemzések napi…..
MegaZork 2007.01.23 17:14:22
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
MegaZork 2007.01.19 23:18:08
Subba Az év címe 2006.12.29 19:18:00
Majdnem 365 napot kellett rá várni, de megérte. Az aktuális Best címlapjáról: FÉRFIVÁ ÉRETT DING-DONG BANDI Érdemes az egész cikket is elolvasni, majdnem ugyanilyen jó végig...
MegaZork 2006.12.30 01:44:29
Amióta jótét lelkek elkezdték az interneten megosztani a Szomszédok legendás darabjait, naponta bukkan fel egy újabb gyöngyszem. Ezúttal a szocialista speciális effektusokra szeretnénk felhívni a figyelmet, egészen pontosan a videó 14. másodpercére...
MegaZork 2006.12.22 15:51:18
Minek kell ahhoz történnie, hogy feldobódjunk, ha már hetek óta nem láttuk a napot, lehangolóan szürke városban élünk, és már javában forgatja a seprűnyelet a seggünkben a december? A kedd esti tapasztalataim szerint minimum annak, hogy két, szemmel láthatóan hibbant csaj, idióta…..
MegaZork 2006.12.18 22:46:56
Subba Szeretetünnep: 1992-12-24 2006.12.12 00:38:00
Most mindenki csukja be a szemét egy pillanatra, és próbálja maga elé idézni az elképzelhető legborzalmasabb karácsonyt. Sikerült? Na fogadjunk, hogy legalább Trokán Péter, Bajor Imre és Gábor Gábor nem kaptak benne szerepet! A Szomszédok 1992 Szentestéjén vetített epizódjában…..
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
Ahogy arra már az előző karácsonyos bejegyzés kommentelői is ráébredtek, a szeretet ünnepének idei slágere egyértelműen az [origo] Karácsonyi Ajándékcentrum, pontosabban annak is Erotika/Szex kategóriája. Nincs azzal semmi gond, ha valaki egy Steve Rambo Butt és Dorongot…..
Vannak szeretteid? Szereted egyáltalán a szeretteidet? Biztosan örülnének, ha a Nők Lapja Café ádventi "Könyvet a fa alá" játékában megnyernéd nekik Khady Megcsonkítottak és megalázottak című könyvét! Az pedig ne zavarjon, hogy a sorsolás csak január 4-én lesz, egy…..
Ezúttal a magyar televíziózás egyik olyan figurájával kapcsolatban hozott levelet a postás, akit még így húsz év távlatából is lehetetlen szeretni. A sajtós becsületére legyen mondva, hogy tényleg mindent megpróbált bevebbi. Mindenesetre az nézzen csak végig egy Juszt László…..
MegaZork 2006.12.04 16:10:39
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..
MegaZork 2006.12.01 14:08:05
http//www.djslash.hu ezis szép

"2000-ben szereztem hivatalosan az Oszk. által szervezett dj vizsgát. Természetesen előtte is a lemezeken lovagoltam, de így teljesen hivatalossá vált a működés és persze a Mahasszal megkötöttem akkor a felhasználói szerződést."

"A véletlen műve, hogy pár hét alatt sikerült a Spider discoban residenti helyet találni. Ekkor már jó ideje sokat dolgozgattunk együtt D.N.G. Zsoltival."

"egy ismerős segítségével jött számomra az áttörés az Excalibur disco residenti helyével. Igazi normális hangtechnika intelligens lámpák, és komoly sztárvendégek. Itt sikerült először együtt játszanom Náksi vs Brunner-el és Dj Sterbinszky-vel stb..."

aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
Magyarországon a legsúlyosabb sajtóközleményeket a popipar legalja termeli. Szinte naponta érkeznek a spamek olyan, még közepesen sem híres köcsögök sajtósaitól, akiket az sem ismerne fel, aki heti 168 órában a Vivát bámulja. Itt van például az elképesztően hülye nevű DJ…..
1. Minden idők legjobb nője legjobb formájában. A Blondie-val kapcsolatban sokan nem értik, hogy miért is tartoztak a hetvenes évek New York-i punk színteréhez, úgyhogy ezt a videót mindannyiuknak küldjük sok szeretettel. A csúcson lévő Debbie Harrynál jobb csaj nem állt még…..
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ezt el lehet adni gyors gépelésre tanító-nevelő jótékony segédprogramként is, mi mégis inkább arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a klaviatúra püfölésével lehet a kis ellenfeleket szétlőni. De ha vakon akar valaki gépelni, tényleg arra is…..
MegaZork 2006.11.13 20:41:08
Csáp Géza Új Richie Hawtin-mix 2006.11.02 09:54:56
Richie Hawtin közismerten a leghülyébb hajú DJ a világon. Ezen kívül viszont Plastikman néven korszakalkotó Detroit-techno producer, Final Scratch-fejlesztő zseni, és mellesleg a berlini minimál trendhullám egyik legismertebb figurája. Szóval totál félisten az arc, nyilván mindenki…..
MegaZork 2006.11.02 18:37:51
Hát, kicsit nyomott őszünk van itt Budapesten, szó se róla, nem csoda, ha nem pörög ezerrel egy zeneblog az ilyen időkben, nem igaz? Ráadásul a blog egyik állandó szerzője szerint túlzottan is múltidéző az oldal, keveset foglalkozunk az új zenékkel. Az már egy másik kérdés,…..