Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bumbinó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
Bumbinó 2012.01.04 18:24:02
@GABOR 2000:

Ennyi volt az össz érved amit fel tudtál hozni mindarra amit többekkel együtt leírtam? Meggyőző.

Neked és hozzád hasonló próbálkozóknak mondom: Felesleges újra meg újra belefingani a nulláslisztbe, ha a véleményeteket képtelenek vagytok érvekkel alátámasztani. Én szívesen vitatkozom arról, hogy jó-e ami most történik az országban, érdeklődve olvasnám ha valaki értelmesen, elmúltnyolcévezés nélkül ki tudná fejteni, hogy szerinte most mi is a terv, ami épp kiviteleőzdik és az hová vezet, de érdekes módon, ez senkinek nem megy. Sajnos máshol már nem tudok erről vitatkozni, mert az egykor Fideszes ismerőseim, már kivétel nélkül kiábrándultak a Fideszből, ők már rájöttek, hogy átkúrták őket, de itt azért akadnak még páran, akik nem.

Szóval hajrá, értelmes, érvekkel rendelkező Fideszesek. A többiek viszont inkább ne pocsékolják a drága időt, a vak hittel itt már senkit nem fogtok meggyőzni.
Bumbinó 2012.01.04 18:29:15
@GABOR 2000:

Kik fenekednek rá, meséld már el, kifúrja az oldalamat a kíváncsiság?
Bumbinó 2012.01.04 18:39:42
@shushu2: A kommentelés hiányát talán köszönd az új médiatörvénynek.
Boldog új évet, jó estét, jó reggelt, jó szurkolást, jó tüntetést, kedves olvasóink! Furán éreztük magunkat a hétfői tüntetésen, az Operaház és a tüntetők közé szorulva – mármint gondolatilag. Pedig a tüntetők egy része a Balettintézetnél olyannyira megijedt a…..
Bumbinó 2012.01.04 17:11:54
@newtehen:

Érdekes, hogy ehhez képest a nagy hazafiaktól nem hallottam egyetlen kis sápadt mondatocskát sem arról, hogy "nem mi voltunk, sőt mélyen elítéljük a garázdákat". A tankot elkötő bácsit is mintha hősként mutogatták volna a Barikádban, de nyilván csak szégyenükben.

Azt ellenben hallottam, amikor Kerényi Imre a 2006-os választások ELŐTT egy Fidesz rendezvényen közölte: "Ha nem nyerünk, forradalmat kell csinálni". Ez szösszenet valahogy kimaradt a kis összeesküvés elméletedből.
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
Bumbinó 2012.01.04 17:03:55
@Pinka-Panka:

Tudod mi az érdekes? Brit tudósok megállapították, hogy a szemkilövések száma a tüntetők által a rendőrőkre hajigált molotov koktélok és utcakövek illetve a tüntetők által elkötött és a rendőrsorfal felé vezetett tankok számának szorzatával egyenlő arányban nő.