Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wastedtime

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy hiszem nem nagyon telhet el úgy nap egy aktív magyar állampolgárnak, hogy jól vagy rosszul de ne értesüljön arról az egyre elfogadottabb gondolatról, hogy az országunk rossz irányba halad. Sokan mondják, hogy csak azért mert gazdaságilag gyengébbek vagyunk, több a nyűgünk,…..
wastedtime 2012.03.27 21:30:26
 Nyilvánosságra kerültek a felsőoktatásban 2012-ben felvehető államilag támogatott hallgatói létszámkeretek. A fő keretszámok nem okoztak meglepetést, hiszen a felsőoktatási törvénykoncepció mellékleteként már régen kiszivárgott, hogy a Széll Kálmán terv nyomán a…..
Hallgatniarany nem is tudom... 2012.01.10 22:42:00
A mai nap volt időm kicsit olvasgatni statisztikákat, cikkeket, hozzászólásokat.Statok olvasgatásakor megdöbbentet, hogy a jelenlegi kormány pártnak a támogatottsága még mindig 40 pont felett van.Ez elég meglepő annak a fényében hogy az elmúlt másfél évben 350 törvényt fogadtak…..
 Elérkezett az este igy gondoltam a mai hírekből ismét lehet csemegézni.Az elmúlt hetek törvény dömpingjének köszönhetően mindenhol nem kívánatosak vagyunk.Azt hiszem ezzel nem is lenne baj,DE mivel rengetek uniós támogatást kapunk pl.:4-es Metro vagy csatorna felújítás…..
Hallgatniarany Feri 2012.01.04 16:04:00
Elérkezettnek láttam az időt, hogy írjak egy blogot emberekről és politikáról .Minden nap több "hír portált" is olvasok.Ebbe beletartoznak olyanok is amiket nem neveznék annak pl.:k***uc.info stb...A mai nap szembe jött egy video amiben Nemcsák "Feri" Károly…..