Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BéLóg

0 bejegyzést írt és 4379 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész világ ettől a rakétatámadástól hangos. Valakik belőttek lengyel területre, két ember meghalt. Mindenki azt mondja, hogy az ukránok voltak, légvédelmi rakéta tévedt el... én azonban szkeptikus vagyok. Szóval nyilván nam vagyok szakértő rakéta ügyben és ha az is lennék, nyilván nem engednek…..
BéLóg 2022.11.18 09:45:25
@arthurthedent:
Qrvára könnyen ki lehet jelenteni, hova NEM céloztak és hova NEM csapódhatott be orosz rakéta. NEKED persze ez elképzelhetetlen, de hát fogadok, szerinted az ukránok nem is nácik és 2014-2022 között semmi nem történt Ukrajnában, és az orosz nyelvet se tiltották be, és az orosz kisebbség szavazati jogát sem vonták meg, és a magyarok ellen se csináltak semmit.

Szláva ukraini, és egyébként is ős-öregapád is az SS-ben szolgált, nincs abban semmi.
MI A BAJ A MINIMÁLNYUGDÍJJAL? Érdekes dolog a minimálnyugdíj! Ennek a kérdése az utóbbi időben mindig mostoha gyerekként volt kezelve. A minimálnyugdíj összege 2008. január 1. óta 28.500.-Ft, azaz immár 14 éve változatlan. Soha nem emelik. 2008-ban a minimálbér is csak 69.000.-Ft volt.…..
Több mozgatórugója lehet egy gyilkosság elkövetésének. Általában a pénz, az irigység és a szerelem a legfőbb okok, amiért súlyos bűncselekményeket követnek el a tettesek. Az 1900-as évek elején történt kegyetlen hármas gyilkosság motivációját is az előbb felsorolt okok közt kell keresni. Egy…..
A Miből élnek a magyarok Svájcban? sorozat legújabb részének főszereplője Gyuri, aki nemrég nyelviskolát alapított a partnerével. De talán nem is ez a beszélgetés legfontosabb része, hanem az, ahogyan a beilleszkedésről, elfogadásról és boldogulásról gondolkodik...
BéLóg 2021.05.24 15:38:30
@svajcineger: Orbán Viktor. :-) :-) :-)
Ez az első Az első harckocsi 2021.05.21 18:50:13
Az első modern harckocsit, a Mark I-est, a brit hadsereg fejlesztette ki az első világháborúban. Prototípusa, a Big Willie, 1916. január 26-án készült el, tömeggyártása 1916. februárjában kezdődött. Első bevetésére 1916. szeptember 15-én került sor Franciaországban, a Somme folyónál, a…..
Ááááá, hogy lehetett ezt ennyire félrefordítani? – szisszen fel időről-időre számos filmrajongó, majd megfogadja, hogy ha csak lehet, innentől kezdve csakis eredeti nyelven nézi a filmeket, sorozatokat. De vajon megalapozott-e a filmfordítók folyamatos pocskondiázása? És mi a helyzet a többi,…..
Konyha, háztartás, ruházat, de minden Xiaomi és minden akciós...
BéLóg 2021.03.16 20:05:32
Patibulum Nők és a kivégzések 2021.03.08 12:53:13
Nőnapi írásunkban a nyilvános kivégzéseket övező feltűnően nagyszámú, nem egy esetben túlnyomó női érdeklődés jelenségét mutatjuk be.  A 19. századi nyilvános kivégzésekről szóló korabeli tudósítások visszatérő eleme volt a gyengébb nem nagyarányú jelenléte, nem egyszer még a férfiak száma fölé is…..
2021. március 8-tól, hétfőtől március 28-ig nem jár a fogaskerekű pályakarbantartás miatt. Legalábbis ez szerepel a hivatalos tájékoztatóban. A karbantartás egyik fő momentuma Erdei iskola megállóhely lesz. A megálló eddig alkalmas volt a vonattalálkozások lebonyolítására és menetrend szerint is…..
BéLóg 2021.03.08 21:34:31
Szintező félméteres hibával, motorblokkok az almaraktárból és öntvény 16-ik próbára. A hazai gyáripar sötét középkora...
Csellel vitte végbe az akaratát az Európai Parlament, ami azt bizonyítja, hogy az EU legfőbb döntéshozó szerve végre alkalmazkodott Orbán Viktor harci stílusához. A magyar kormány nem veri nagy dobra, hogy belesétált az EP által felállított csapdába, de tény, hogy a jogállami mechanizmus az előzetes…..
Más országok mozilátogatottságai ezen a címkén elérhetőek. Lakosság: 144 millió (2017-as adatok, forrás: rm.coe.int)Évi összes nézőszám: 212 millió 600 ezerMozinéző egy lakosra tekintve: 1,59Mozik száma/Termek száma: 1604/4794 Helyi filmek piaci részesedése: 23,2%Európai fimek részesedése:…..
BéLóg 2020.08.11 15:23:17
Valamivel több, mint 500 millió évvel ezelőtt, a kambrium időszak során a világ óceánjaiban beálló környezeti feltételek olyan lehetőségeket teremtettek, aminek hatására az addig teljesen más utakat járó, és főként az Ediacara-életközösségből ismert állatvilág komoly fejlődésen eshetett át. Ez volt…..
Ismét bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és köre óriási üzleti lehetőséget lát Magyarországban. A politikai hatalom képviselői és a gazdasági térnyerésben jeleskedő oligarchák kéz a kézben építik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amely lassan olyan éhes szörnnyé változik, amelyik mindent elnyel,…..
BéLóg 2020.08.06 01:48:39
@BiG74 Bodri:
Lehet hogy te lopsz, meg az is biztos hogy a komcsik lopnak meg zabrálnak, de én azt nem mondtam hogy a mieink lopnak.

De ha érdekel, az is benne vana Tízparancsolatban, hogy ne ölj, aztán mégis ölnek, de persze az meg pláne benne van ugyanott, hogy ne hazudj, amelyet aztán a balosbárók és libnyáknábobok kb. 80 éve folyamatosan gyakorolnak.
Tudod a vagyonok ÚJRAOSZTÁSA az mindig is egy sz. Arügy volt. Ha mi/ti kategóriában gondolkodunk, az elmúlt 80 évben TI loptatok, most MI jövünk és hát tudod én még mindig jobban bírok egy tolvaj MIÉNK Robinhúdot mint a TIETEK nottingemi seriffjeit. És hát az a fránya démosz valahogy ugyanígy gondolkodik.
BéLóg 2020.08.11 06:52:40
@:
1. Soros SZERETNÉ megvenni Magyarországot.
2. Soros MINDEN országot szeretne megvenni, Magyarországot éppúgy mint Britanniát vagy Malajziát, stb.
3. Ha ha ha.
4. Soros többmillió britet lopott meg amikor bedöntötte Nagybritanniát és még több malájt, amikor megcsinálta ugyanezt Malajziával. Sorost utóbbi országban simán megölnék, ha be merne oda menni.
Szóval olyan hülye vagy mint a seggem.
Mindig ez van: a demokrácia játékszabályait a hatalomra törekvő, elvtelen, „pávatáncot járó” politikai erők kijátsszák és a joghézagokat kihasználva szembefordulnak az alkotmányos renddel. Majd az általuk aláásott rendszert „alkalmatlannak és hanyatlónak” bélyegzik, viszont megígérik a választóknak,…..
BéLóg 2020.07.30 11:35:28
@chrisred: Tudod nekem élnek rokonaim Pest megyében ezért tudom mit jelent "vidékinek" lenni. Attól függetlenül, hogy igazad a kórházügyben nincs (Karácsonyéknak NEM kell SEMMILYEN új kórház!) a legnagyobb g....ciség a budapesti bolsevik gondolkodás amit TE közölsz, miszerint ha nekünk nem jó, ne legyen jó másnak sem.
Hibátlan gondolatmenet az új szadeszista Momentum fejével gondolkodva. Szemét vidékiek, mocskos öregek, satöbbi.

Karácsony Gergelyéknek akkor sem kellett volna az új kórház, ha azt a parlament helyére építették volna föl a várois közepén. Azért nem, mert egy új kórház IS a Zorbán győzelme a balliberális fasság fölött, ezért aztán minden eszközzel meg kell akadályozni a létrejöttét. AKÁRHOL.
Tudod, ha igazad lett volna, az ELUTASÍTÁS másnapján mutattak volna egy MÁS helyszínt, "IDE kérjük kérem a Budapestiek érdekében az új kórházat".
Te tudsz ilyenről? Ja, nem. Akkor nem igazán értem, miért véded a mundér becsületét, amely tele van szarral. Levakarhatatlanul.
BéLóg 2020.08.10 14:53:01
@chrisred: Aha. Persze. TÉNY az hogy a balliberális Budapestnek NEM kellett a szuperkórház, minden más csak mellébeszélés és duma.
EZT a büdös életben nem fogjátok tudni kimagyarázni, szóval olyan ez mint a barbara Streisand háza eset, minél többet beszéltek róla, annál mélyebbre merültök a szarba.

Megkérdezhetünk százezer budapestit, mi is volt a kórházzal, NEM azt fogják mondani hogy rossz helyszín, nem azt hogy legyen közelebb, vagy lézer, hanem hogy Karácsony gergelynek és a balliberális vezetésnek NEM KELLETT a szuperkórház.

És igen. NEM kellett nekik. De ha akarod, még rugózhatsz. Én élvezném.
BéLóg 2020.08.11 06:47:58
@chrisred: Fidesz Britanniában.

Az én "lett volna" szövegem nem egy hipotézis amit kitaláltam, hanem egy abszolút egyértelmű IGAZSÁG. Simán ki lehet belőle hagyni a Fideszt, tehát nyugodtan mondhatjuk így is:
AKINEK Nagybritanniában sikerül 101 körzetet megnyerni, annak 80% többsége lesz a Parlamentben.

Te ezt a LOGIKAILAG cáfolhatatlan feltételezést egy hipotetikus esetre szeretted volna cserélni, miszerint ennyivel is kevesebb jogköre lenne annak a nyertes bárkinek.

Míg az én állításom egyszerű számtannal igazolható, a tiedhez kéne kb. egy fél lexikon meg tizenkét jogász, akik aztán egymásnak eshetnek hogy döntsenek.
A Nagy Háború időszakában egyik alapvető gyalogsági fegyver volt a kézigránát, mert mind támadáshoz, mind a védelemhez is kiválóan lehetett használni. A háború kitörésekor az osztrák-magyar hadseregben ismerték a kézigránátot, de annak harctéri használata csak később terjed el a fronton, a háború…..
BéLóg 2020.07.21 14:26:11
Máig számos legenda kering Marie Antoinette-ről, és ezek többnyire nem túl hízelgőek. Az egykori francia királyné frivol, költekező, nemtörődöm, botrányos nőalakként maradt fenn az emberiség kollektív kulturális emlékezetében, bár ma már Franciaországban is arra törekszik néhány történész, hogy…..
  A lakásgazdálkodás az egyik legbonyolultabb önkormányzati feladat, tele dilemmákkal. Meggyőződésem, hogy az csinálja jól, aki folyamatosan adatot gyűjt, elemez, visszacsatol. Aki az adatok alapján stratégiát készít a különböző időtávokra. Aki a szociális bérlakás gazdálkodást összeköti a helyi…..