Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BéLóg

0 bejegyzést írt és 4446 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konyha, háztartás, ruházat, de minden Xiaomi és minden akciós...
BéLóg 2021.03.16 20:05:32
Patibulum Nők és a kivégzések 2021.03.08 12:53:13
Nőnapi írásunkban a nyilvános kivégzéseket övező feltűnően nagyszámú, nem egy esetben túlnyomó női érdeklődés jelenségét mutatjuk be.  A 19. századi nyilvános kivégzésekről szóló korabeli tudósítások visszatérő eleme volt a gyengébb nem nagyarányú jelenléte, nem egyszer még a férfiak száma fölé is…..
2021. március 8-tól, hétfőtől március 28-ig nem jár a fogaskerekű pályakarbantartás miatt. Legalábbis ez szerepel a hivatalos tájékoztatóban. A karbantartás egyik fő momentuma Erdei iskola megállóhely lesz. A megálló eddig alkalmas volt a vonattalálkozások lebonyolítására és menetrend szerint is…..
BéLóg 2021.03.08 21:34:31
Szintező félméteres hibával, motorblokkok az almaraktárból és öntvény 16-ik próbára. A hazai gyáripar sötét középkora...
Csellel vitte végbe az akaratát az Európai Parlament, ami azt bizonyítja, hogy az EU legfőbb döntéshozó szerve végre alkalmazkodott Orbán Viktor harci stílusához. A magyar kormány nem veri nagy dobra, hogy belesétált az EP által felállított csapdába, de tény, hogy a jogállami mechanizmus az előzetes…..
Más országok mozilátogatottságai ezen a címkén elérhetőek. Lakosság: 144 millió (2017-as adatok, forrás: rm.coe.int)Évi összes nézőszám: 212 millió 600 ezerMozinéző egy lakosra tekintve: 1,59Mozik száma/Termek száma: 1604/4794 Helyi filmek piaci részesedése: 23,2%Európai fimek részesedése:…..
BéLóg 2020.08.11 15:23:17
Valamivel több, mint 500 millió évvel ezelőtt, a kambrium időszak során a világ óceánjaiban beálló környezeti feltételek olyan lehetőségeket teremtettek, aminek hatására az addig teljesen más utakat járó, és főként az Ediacara-életközösségből ismert állatvilág komoly fejlődésen eshetett át. Ez volt…..
Ismét bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és köre óriási üzleti lehetőséget lát Magyarországban. A politikai hatalom képviselői és a gazdasági térnyerésben jeleskedő oligarchák kéz a kézben építik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amely lassan olyan éhes szörnnyé változik, amelyik mindent elnyel,…..
BéLóg 2020.08.06 01:48:39
@BiG74 Bodri:
Lehet hogy te lopsz, meg az is biztos hogy a komcsik lopnak meg zabrálnak, de én azt nem mondtam hogy a mieink lopnak.

De ha érdekel, az is benne vana Tízparancsolatban, hogy ne ölj, aztán mégis ölnek, de persze az meg pláne benne van ugyanott, hogy ne hazudj, amelyet aztán a balosbárók és libnyáknábobok kb. 80 éve folyamatosan gyakorolnak.
Tudod a vagyonok ÚJRAOSZTÁSA az mindig is egy sz. Arügy volt. Ha mi/ti kategóriában gondolkodunk, az elmúlt 80 évben TI loptatok, most MI jövünk és hát tudod én még mindig jobban bírok egy tolvaj MIÉNK Robinhúdot mint a TIETEK nottingemi seriffjeit. És hát az a fránya démosz valahogy ugyanígy gondolkodik.
BéLóg 2020.08.11 06:52:40
@:
1. Soros SZERETNÉ megvenni Magyarországot.
2. Soros MINDEN országot szeretne megvenni, Magyarországot éppúgy mint Britanniát vagy Malajziát, stb.
3. Ha ha ha.
4. Soros többmillió britet lopott meg amikor bedöntötte Nagybritanniát és még több malájt, amikor megcsinálta ugyanezt Malajziával. Sorost utóbbi országban simán megölnék, ha be merne oda menni.
Szóval olyan hülye vagy mint a seggem.
Mindig ez van: a demokrácia játékszabályait a hatalomra törekvő, elvtelen, „pávatáncot járó” politikai erők kijátsszák és a joghézagokat kihasználva szembefordulnak az alkotmányos renddel. Majd az általuk aláásott rendszert „alkalmatlannak és hanyatlónak” bélyegzik, viszont megígérik a választóknak,…..
BéLóg 2020.07.30 11:35:28
@chrisred: Tudod nekem élnek rokonaim Pest megyében ezért tudom mit jelent "vidékinek" lenni. Attól függetlenül, hogy igazad a kórházügyben nincs (Karácsonyéknak NEM kell SEMMILYEN új kórház!) a legnagyobb g....ciség a budapesti bolsevik gondolkodás amit TE közölsz, miszerint ha nekünk nem jó, ne legyen jó másnak sem.
Hibátlan gondolatmenet az új szadeszista Momentum fejével gondolkodva. Szemét vidékiek, mocskos öregek, satöbbi.

Karácsony Gergelyéknek akkor sem kellett volna az új kórház, ha azt a parlament helyére építették volna föl a várois közepén. Azért nem, mert egy új kórház IS a Zorbán győzelme a balliberális fasság fölött, ezért aztán minden eszközzel meg kell akadályozni a létrejöttét. AKÁRHOL.
Tudod, ha igazad lett volna, az ELUTASÍTÁS másnapján mutattak volna egy MÁS helyszínt, "IDE kérjük kérem a Budapestiek érdekében az új kórházat".
Te tudsz ilyenről? Ja, nem. Akkor nem igazán értem, miért véded a mundér becsületét, amely tele van szarral. Levakarhatatlanul.
BéLóg 2020.08.10 14:53:01
@chrisred: Aha. Persze. TÉNY az hogy a balliberális Budapestnek NEM kellett a szuperkórház, minden más csak mellébeszélés és duma.
EZT a büdös életben nem fogjátok tudni kimagyarázni, szóval olyan ez mint a barbara Streisand háza eset, minél többet beszéltek róla, annál mélyebbre merültök a szarba.

Megkérdezhetünk százezer budapestit, mi is volt a kórházzal, NEM azt fogják mondani hogy rossz helyszín, nem azt hogy legyen közelebb, vagy lézer, hanem hogy Karácsony gergelynek és a balliberális vezetésnek NEM KELLETT a szuperkórház.

És igen. NEM kellett nekik. De ha akarod, még rugózhatsz. Én élvezném.
BéLóg 2020.08.11 06:47:58
@chrisred: Fidesz Britanniában.

Az én "lett volna" szövegem nem egy hipotézis amit kitaláltam, hanem egy abszolút egyértelmű IGAZSÁG. Simán ki lehet belőle hagyni a Fideszt, tehát nyugodtan mondhatjuk így is:
AKINEK Nagybritanniában sikerül 101 körzetet megnyerni, annak 80% többsége lesz a Parlamentben.

Te ezt a LOGIKAILAG cáfolhatatlan feltételezést egy hipotetikus esetre szeretted volna cserélni, miszerint ennyivel is kevesebb jogköre lenne annak a nyertes bárkinek.

Míg az én állításom egyszerű számtannal igazolható, a tiedhez kéne kb. egy fél lexikon meg tizenkét jogász, akik aztán egymásnak eshetnek hogy döntsenek.
A Nagy Háború időszakában egyik alapvető gyalogsági fegyver volt a kézigránát, mert mind támadáshoz, mind a védelemhez is kiválóan lehetett használni. A háború kitörésekor az osztrák-magyar hadseregben ismerték a kézigránátot, de annak harctéri használata csak később terjed el a fronton, a háború…..
BéLóg 2020.07.21 14:26:11
Máig számos legenda kering Marie Antoinette-ről, és ezek többnyire nem túl hízelgőek. Az egykori francia királyné frivol, költekező, nemtörődöm, botrányos nőalakként maradt fenn az emberiség kollektív kulturális emlékezetében, bár ma már Franciaországban is arra törekszik néhány történész, hogy…..
  A lakásgazdálkodás az egyik legbonyolultabb önkormányzati feladat, tele dilemmákkal. Meggyőződésem, hogy az csinálja jól, aki folyamatosan adatot gyűjt, elemez, visszacsatol. Aki az adatok alapján stratégiát készít a különböző időtávokra. Aki a szociális bérlakás gazdálkodást összeköti a helyi…..
Most már igazán elegem van a péniszméregetésből!..
BéLóg 2020.07.07 21:31:24
@MAXVAL bircaman közíró:
De a reflektáló PONT arról beszélt, hogy a nagymell ugyanolyan kamu cikk lenne mint ez a péniszméregető.
Egyre-másra döntik le a szobrokat Amerikában. Elsősorban a Konföderációs árulók a Jim Crow-érában felhúzott szobrai esnek áldozatul ennek, de rabszolga-kereskedők vagy konkvisztádorok is (újabban pedig válogatás nélkül bárkinek a szobra, akit nem ismernek, az is áldozatul esik, mert feltételezik,…..
Aki rendszeresen olvas minket, az tudja: kritikusak vagyunk a jelenlegi kormánnyal szemben. Nem azért vagyunk kritikusak, mert ez a hobbink, hanem azért, mert nem értünk egyet a hatalom gyakorlásának módjával, irányával, és számos konkrét intézkedéssel. Kritikánkat mindig valós tényekkel…..
BéLóg 2020.03.25 10:40:57
@math0: Figyu, te agyhalott Matyi, a felsorolásod abszolút hiteltelen, hiszen amiket írsz. A "szakadék felé menés", ja persze, te is ezredszerre írod hogy Orbán tegnap majd jól meg fog bukni.

1) NETadó
Tök jó lett volna, most a gugli meg a fészbúk milliárdjain ülnénk de ELLENÁLLÁS volt, b+ ellentétben El Qúró Ferivel, aki kiverte volna a tüntetők szemét és bevezette volna, Orbán VISSZAVONTA. Ami a profi politikus sajátja.

2) vasárnapi boltbezárás
Hát ez qrvajó, a BALLIBERÁLISOK elérték hogy százezreknek KÖTELEZŐ legyen nyereséget termelni a pénzt Magyarországról kiszervező multiknak. Hurrá! Hurrá! Ezt mint "hibát" írni még egy olyan bolond ateistának is röhej, mint amilyen te vagy.

3) olimpia
Tudod ha végignézed a magyar történelmet a balliberális eszmék térhódításától kezdve (a durván antiszemita Marx bátyó óta), azt látod hogy a TAGADÁS meg az ellenkezés és a siránkozás az életelemük. A Parlament épületétől kezdve az első Világkiállításon át napjainkig a "merjünk kicsik lenni" és "úgyis szar lesz" meg a többi vezérfonal mentén épül föl az életük.
Miközben BÁRMI amit a balliberális ajvékolás ELLENÉRE mégis megcsináltunk, siker volt. De nem baj, ajvékojjjj te is, nyugodtan.

4) koronavírus, iskolabezárás
Tudom, te okosabb vagy mint egy ötödikes, de különösen a WHO (nyilvánvalóan orbán által lefizetett) szakértőjét übereled. Szóval amikor azt hallom külföldről is, nameg a szakértő emberke saját nem magyarul beszélő szájából, hogyaszongya "a magyar intézkedések a világ legjobbjai közé tartoznak" (és a többi, és a többi), akkor arra kell gondolnom, télllleg agyadra ment a világ, azért vagy ilyen gárgyult.

Amit természetesen a "kedvesvezetőzés" is bizonyít, látszik hogy ez maradt az EGYETLEN örömöd, ez a szellemi maszturbáció.
Oroszország lakossága 232-szer több, mint Luxemburgé, mégis harmadannyi azonosított koronavírussal fertőzött beteget diagnosztizáltak a kontinensnyi méretű országban, mint a nyugat-európai törpeállamban. Vajon ilyen hatékony a Putyin vezette ország védekezése, vagy csupán egy kiváló kozmetikázás…..
BéLóg 2020.03.25 10:22:23
@Ágoston Ferenc: Ferikém, a Krím félsziget az oroszoké volt és most újra az, lehet ez neked nem tetszik.
Szólok, hogy ha a KORONAVÍRUS helyett EGYÉB megbetegedést írnának, akkor az pontosan "más betegség", mondjuk annyira nem tartalak értelmesnek hogy erre rájöjjél. Tudod ami nem EZ, az bizony MÁS.
Valamint az általad magyartalannak mondott mondat igazából egyáltalán nem magyartalan.
De majd leírod ide nekünk az eredetit és a TE magyarosch fordításod és akkor el lehet dönteni.
Na Isten álgyon! (sic!)
Először is ez nem a nacionalista megítélését jelenti. Bár a konzervatizmus és a nacionalizmus némi átfedésben van a nyugati világban (a miértbe most nem megyek bele), csaknem teljesen fedik egymást a magyar szóhasználatban; mondhatni, az erősen hiányos polgári fejlődésünk és az etnicizmus…..
BéLóg 2020.03.18 17:57:38
@kgaba82: Olyannyira igazad volt, hogy amikor VISSZAVETTÉK az egészet, akkor az emberek 90%-nak NULLA hozamot fizettek.
A Fidesz százezreket mentett meg attól, hogy tíz-harminc-ötven évvel az eslő befizetés után jöjjenek rá, SEMMIT nem hozott nekik a MANYUP.
Ja, milyen szánalmasan felejted el, hogy a nyugdíjpénzek KILOPÁSA az állami zsbekeből akkora lukat ütött azon, ami miatt évekig nyögtük az EU KÖTELESSÉGSZEGÉSI eljárását, az übernövekedett költségvetési hiány miatt.
Amit a tefélék meg a Soros persze szeretett volna HITELEKKEL betömetni. Amit meg is tettek volna, ha nem bukik meg El Qúró Feri.

Adok neked egy SZÁMVEVŐSZÉKI szakcikket, azt olvasgassad.
www.penzugyiszemle.hu/fokuszban/idozitett-bomba-volt-a-kotelezo-magannyugdijpenztari-rendszer