Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BolondIstók

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
BolondIstók 2015.02.26 19:50:55
@♔bаtyu♔: Mi is megkönnyebbülnénk ha te lelépnél.
Megint ízelítőt kaptunk a titkosított magyar kormány sajátos kommunikációs stratégiájából. Miután az Emberi Erőforrás Minisztériumában kiadták az ukázt: nem szabad használni a stadion és a szegény szavakat, az egész Orbán-rendszer szimbólumává vált az a görcsös…..
BolondIstók 2015.02.21 09:45:14
Korai volt az örömünk, amikor az Alkotmánybíróság ősszel kimondta, hogy szabad fotózni az intézkedő rendőröket, most ugyanis újabb törvénymódosítással mozdítaná elő a kormány a lefotózott érzékeny lelkű emberek személyiségi jogainak érvényesítését, és nehezítené…..
BolondIstók 2015.02.18 18:29:12
@sztrelnyikov: Tényleg csak erre vagytok képesek? Nincs egy normális érvetek? Nem tűnt fel, hogy az "emúttnyócév" nevű szlogen már odavan? Ha meg a Lendvaiból írsz és tényleg csak ennyi telik a főnökeidtől, akkor keress új állást. Erre a keresetre már ne építsd a nyaralásod.
Túlzás lenne azt állítanom, hogy ez a rózsadombi műértő kaviárkáromkodás Simicskától nem igazán hatott meg engem? Nem telt el pár nap sem, hogy az ájfónomon szembesültem Simicskával, akit a magyar sajtó a pofámba nyomott. Egy hiteltelen és hihetetlen Simicska cunami tartol…..
A sok fideszes balhé és még több műbalhé közepette talán a legfontosabb kérdés manapság az, hogy van-e a jelenlegi szánalmas politikusi felhozatalban olyan arc, aki felveheti a versenyt Orbán Viktorral. Ha abból indulunk ki, hogy minimumelvárásként a tehetséget, tisztességet,…..
BolondIstók 2015.02.08 12:49:59
@profilo: az :-D
A német kancellár budapesti látogatása napján a magyar hatóságok – nem először – durván megsértették a szabad gyülekezéshez való jogunkat. A kancellári vizitet megelőző napon a TEK „rajtaütésszerűen” elrendelte azoknak a területeknek a lezárását is, ahol a törvény szerint demonstrálhattunk volna, a…..
Hogy mi volt a baj a tegnapi Tavasz jön – Orbán megy elnevezésű tüntetéssel (mármint azon kívül, hogy a tavasz nem jön, Orbán meg nem megy)? Pontosan ugyanaz, mint ami az őszödi beszéd utáni demonstrációkkal: elfoglalták a nyomik. 2006-ban már aznap délután ott voltam a…..
Ha eddig bárkinek volt kétsége arról, hogy van-e értelme az szja egy százalékával szórakozni, az a múlt héten megbizonyosodhatott: nincs. Az ügyészség szerint ugyanis nem bűncselekmény, vagyis nem sikkasztás az, ha a parlagfűirtásra felajánlott zsetont parlagfűirtás helyett…..
BolondIstók 2015.02.02 20:52:54
@syket: Csücsök Gabi képe nagyon király! Az egyház meg a legnagyobb svindli a világtörténelemben. És nem mellesleg a legtöbb vér tapadt a kezükhöz.
A minap Simor András felajánlotta, hogy visszamenőleg lemond fizetéséről, ezzel is segítendő az IMF-fel való megegyezést. Méltán nevezhető ezért a második legnagyobb magyarnak Széchenyi István után, aki ugyebár egyévi jövedelmét (érdekességképpen akkori 60 ezer forintot)…..
BolondIstók 2012.02.25 16:17:37
@Judit10: Gondolom egy újabb fidesz-bábot ültetnél a helyére, aki úgy ugrál ahogy orbán fütyül?
Mielőtt mai témám kifejtésébe belekezdenék, csak megjegyzem, mi lett volna, ha az uniós pénzelvonás szégyene Gyurcsány idején történik meg Magyarországgal? Már felgyújtották volna a Kossuth teret, hidat zártak volna le, hogy a csúnya kormány tönkre teszi a zemberek…..
BolondIstók 2012.02.23 22:16:57
@SZAVICS: Mondj egy hiteles embert a mai politikában. Megköszönném.
Nívó Őszinte álláshirdetés 2012.02.21 07:45:00
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy emigrál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére.Nem tudom, van-e közületek olyan, aki mostanában állást keres - ha igen, akkor üdvözöllek,…..
Dr. Schmitt Pál jövője biztosított. Nem csak azért, mert az emlékezetes jogszabály-változtatás miatt limitált hivatalban töltött idő nélkül is jár majd neki élete végéig az apanázs. Nem marad hasznos teendő híján sem, amikor majd lehajtott fejjel el kell kullognia a…..
Meghatározó, hogy az ember milyen körülmények között találkozik először valakivel.Csurka István nevét már a züllés pillanatában tanulhattam meg. Akkortájt, amikor az MDF-ből kizárták, és megalapította a szélsőjobb MIÉP-et. Arról már sokkal később értesültem,…..
 A Fiumei úti sírkertben örök nyugalomra helyeztél szombat délután Csurka Istvánt. A drámaíró, politikust egykori politikustársai, művészek és hívei kísérték el utolsó útjára. Az életének 78. évében elhunyt Csurka Istvánt Lezsák Sándor, Dörner György is…..
Tegnap írtam a szürke eminenciásról. Biztos olvasta, mert ma már teljes mellszélességgel a kamerák kereszttüzében állt. A FeHoVa kiállítás megnyitója után körbenézett egy kicsit, elvégre Ő a Nemzeti Fővadász, vagy miafene. Az index csinált egy jó kis képsorozatot, amiről…..
Sajnos nem volt annyi vér Zsiga Marci pucájában, hogy azzal védekezzen, hogy ő úgy hallotta, hogy azt kérdezik tőle, hogy meg lehet-e élni napi 47 ezer forintból, és csak erősen számolt fejben, hogy 31 x 47 ezer az mennyi is egészen pontosan ... ehelyett inkább úgy gondolta, hogy…..
„Mi nem kérünk kisebb keresztet. Büszkén hordjuk ezt a nagyot. Attila unokái vagyunk és nem félünk senkitől.” Békésen megfért egy mondatban a keresztény és a pogány mitológia Vona Gábor 2012-es évnyitó beszédében.  A Jobbik régóta próbál egyfajta…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
BolondIstók 2012.02.13 15:19:58
Nem volt puccs. Most már teljesen egyértelmű. Nem is tudom, hogy hogy juthatott ilyesmi egyáltalán eszébe bárkinek is. Mert nézzük meg mi is a puccs?puccs (német) Államcsíny, kisebb csoport fegyveres zendülése a hatalom megkaparintására.forrás: meszotar.hu/keres/puccsTehát, hogy…..
BolondIstók 2012.02.12 10:22:30
@Vidéki: Mert ami 2006-tól 2010-ig történt ebben az országban orbán vitéz irányításával, az színtiszta demokrácia volt igaz? A jelenlegi demokrácia működésével meg várjuk meg a 2014-es választást. Egyébként amit Gati leírt az egy általános forgatókönyv, ami jópárszor már bejött.
Vastagbőr Prémiumeső a BKV-nál 2012.02.10 12:07:00
Nagy huzavona után a Fővárosi Közgyűlés január végén megszavazta, hogy 9 milliárdos kölcsönt és 6 milliárd támogatást adjanak működésre a BKV-nak, azért, hogy ha lehetséges, akkor ne csődöljön be februárban. Ezt a pénzt csak úgy tudta előteremteni a Főváros, hogy a…..
BolondIstók 2012.02.10 15:14:34
@balatonikaboca: Te nagyon hülye! Én a fővárosban élek és elítélem ezt az egészet, ami a BKV-nál folyik. Mi köze van a budapesti lakosságnak a mocskos bkv üzelmeihez? Te nagyon kevered a szezont a fazonnal.
  Mohácsi Viktória elhagyta az országot és politikai menedékjogot kér Kanadában, olvastam 3 napja. Egyből az Ilyen ország pedig nincs sorozatunk következő része jutott eszembe, de kiment a fejemből, nem lett belőle poszt. Aztán a hétvégi Népszabadságban találkoztam Tóth…..
1987 óta nem látott Magyarország ilyen dermesztő hideget. Lapunk állandó szakértője, Pista bá egy tányér feles mellett mesélt arról, ő hogyan vészeli át a fagyos időket. HírCsárda: Szakértők szerint ilyen időben veszélyesebb alkoholos állapotban az utcán tartózkodni.…..
BolondIstók 2012.02.04 19:41:14