Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pepe001

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyár parancsnok alaposan bedurrantott a kályhába. Tombol a kánikula, mindeneddigi  és sohakorábban típusú melegrekordok dőlnek sorra,  az emberek túlélő üzemmódra váltottak, és hirtelen felértékelődik még a légkondis munkahely is, nemhogy a légkondis pláza, a légkondis mozi vagy egy légkondis…..
Mikor az ABC 2005-ben a Született feleségek mögött bemutatta új kórházas sorozatát valószínűleg nem terveztek azzal, hogy a Grace klinika még 2018-ban is bőven adásban lesz. Mindenesetre itt vagyunk és ez idő alatt természetesen a szereplőgárda is jónéhány változáson ment keresztül. Most a TVLine…..
Nicole Maines szerepet kapott a Supergirl című sorozat legújabb évadában, ezzel pedig történelmet írt a sorozat. Nicole Maines az egyik legismertebb amerikai transz-ügyi aktivista, akinek az ügyében 2013-ban kimondta a bíróság, hogy a transzneműeknek joguk van eldönteni, hogy melyik nemnek…..
Pepe001 2018.07.24 11:35:46
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
Pepe001 2012.01.15 12:14:54
@BolondIstók: "s üzenem nekik, hogy Európán kívül is van hely és nagyon jót tennének, ha elkotródnának innen. "

Minőségi hozzászólás, méltó a nevedhez!!
Látom a gyurcsányi, "akinek nem tetszik az dögöljön meg" szemlélet továbbra is él és virágzik!!
De persze ez már nem a Jobbikot minősíti, hanem téged!
Bár már több mint egy éve a magyar közélet egyik erős hangadója az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook csoport, céljait és működését még mindig rengeteg találgatás és félreértés övezi. Ez egyáltalán nem meglepő, ha létrejön egy szervezet, amely…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..