Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intkom

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Szolgálati közlemény 2008.04.19 12:15:00
Sajnálom, de meg kellett lépnem. Mostantól csak Indapass belépővel lehet kommentelni. Ha nincs még Indapass-od, bármelyik emailcímedet aktivizálhatod a pass.inda.hu oldalon, 20 másodperc az egész. Utána az Indapass-oddal bármely blog.hu-os blogon a saját, egyedi nicked alól…..
intkom 2008.04.19 15:58:25
Ma voltam egy ún. blogger reggelin (loller). Az esemény, amivel a bloggereket kecsegteti, a Brand Fesztivál idei "Digital" névre keresztelt kistestvér-rendezvénye. Nem ez a lényeg. (Sőt, nem is a YouTube diszkó. Bár azzal is valóra vált egy álmom.) Hanem, hogy a weboldalukon…..
intkom 2008.04.04 16:28:18
Itt van két rövid videó amit nem lehet fapofával végig nézni annyira jók ;o) Az egyikben kutyák próbálkoznak saját tudtukon kívül emberi nyelven "beszélni", a másikban pedig macskák teszik ugyanezt. A videókat már sokan láthatták mert évek óta keringenek a hálón de…..
Szeretnél egy igazán szar sikeres weboldalt? Csatlakozom a tanácsadók széles táborához, és osztok egy kis észt, hogy neked is lehessen egy igazán rémes hatékony oldalad, amivel csont nélkül kikerülhetsz a webszemét blogra, de kis szerencsével meg is nyerheted a…..
Egy egész laktanyára való rendőrt semmisít meg ez a nindzsa és még golfozni is tud. ..
Reggel az Újpest-Központ metróállomáson vidáman elkocogtam a BKV-pénztára előtti 50-80 méteres sorban rogyadozó zombihadsereg mellett - észrevették, hogy a cég jóvoltából 2008-ben újra divat a kommunista ízű, hisztérikus sorbanállás? - aztán beestem a Betűgyárba. Itt a…..
Hónapok óta bassza a csőrömet a metróban levő Nord Telekom plakátok tömkelege, amin két pimpa-virág kéjes vigyorral épp úgy csinál, mint aki felfedezte az év homo-pornó oldalát. Annyira esetlen, annyira béna, hogy rám a plakát pszichikusan úgy hatott, hogy ha akarnék…..
"Ő Samu (dzsungáriai törpehörcsög), most lesz négy hetes, még igen szeleburdi" - írja Burgi. Megfigyeltük, hogy Samu nagyon hasonlít példaképblogunk, a Cute Overload szerkesztőjének kedvenc hörcsögére, a világbéke-hörcsögre. Ezért külön is gratulálunk. ..
intkom 2007.12.02 10:52:53
Úgy néz ki, mint egy átlagos és unalmas mobiltartó. De nem teljesen az. Illetve az egyik zsebe teljesen hagyományos. De ha a másikba tesszük a mobilt, akkor elérhetetlenné válunk, mert a zseb valahogy blokkolja a jeleket. Azoknak ajánlott, akik soha nem kapcsolják ki a telefont.…..
Nagyító BSA – warezolók 1:0 2007.11.09 08:30:00
Téma – Hoax, Spam, mifene   Para van emberek, nem válaszol a BSA, legalábbis a Homár legújabb cikkében ez áll. Persze mint mindig, most is jött egy figura, aki elkezdte erőteljesen bevédeni a szervezetet, hogy csak jót akarnak, meg hát milyen csúnya dolgok is folynak a…..
intkom 2007.11.09 20:56:15
A pesti utcákon itt-ott hallani olyanokat, hogy az iWiW jövő héttől elindítja a közösségek támogatását. Ez valami olyasmit jelentene - a sarki fűszeres szerint -, hogy ezentúl az iWiW (nem csak eltűrné, de) kifejezetten támogatná a nem valós személyek adatlapjait. Valami olyasmit…..
Ez az edényszárító azoknak készült, akik egy csepp vizet sem hagynak kárba veszni. Az elmosogatott, vizes edényeket elhelyezzük a szárítón, a víz pedig az alatta lévő virágra csepeg. Nemcsak környezetbarát, de szép is. A Yankoo Desingtól. ..
Ezt a Vaterán találtam, éppen kompresszort kerestem a garázsba. Nincs a készüléken semmi érdekes, szabványos tescós kerékfelfújó eszköz, de a doboza azért tartogatott meglepetést: Mert oké, hogy angolul „Air Compressor”-nak hívják az ilyet, kiderül az is, hogy csehül…..
intkom 2007.11.02 15:01:41
Ha van olyan mai napig aktív rallyautó a magyar mezőnyben ami csak kicsit is B-csoport like, akkor az a Lada, sok ralis videót láttam már de ez valami elképesztő. Az autóbuzi a maga egyszerű valójában fel sem fogja, hogy micsoda küzdelmet vív a pilóta azért, hogy az autó…..
w Képrejtvény 2007.10.30 13:30:00
Amíg pihen a maci. Tender lezárva: kardnyúl barlangjában...
intkom 2007.10.30 16:13:23
Ha már így felkapták autós fórumok egy régebbi posztomat, melyben egy mentő átlagos, budapesti útját mutattam be, íme még néhány videó arról, hogy a világ más tájain hogyan viszonyulnak az autósok a mentőkhöz. És még egy magyar videó: Jöjjenek a világ mentősei,…..
intkom 2007.10.28 18:25:01
Rémisztő békávés sztorit küldött a Homárnak Juli, akit 2 napja ellenőrök fogtak közre, azzal a felkiáltással, hogy meghamisította a bérletét, miközben csak elmosódott rajta a szám:Tegnapelőtt reggel történt a következő eset a Nyugatinál. A mozgólépcsőnél az ellenőrnek…..
A P-mobilszolgáltatónál bárki lemondhatja előre az emelt díjas fogadott üzenetek fogadását, mégpedig a 1741-es szám felhívásával, írta meg nekem BlueBunny, aki nemrég írt erről a problémáról a blogján. A menüben először az emeltdíjas szolgáltatások menüpontot (6-os…..
életem A kezdet 2007.10.04 14:59:00
SziasztokEz az első blogom és nem is tudom miért csinálom?! Talán azért mert így legalább valaki elolvassa micsoda gondokkal küzdők. Tudom mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Két éve ismertem meg a párom és bár azt gondoltam mekkora egy idióta mégis éreztem hogy ő az…..
Az általunk is már többször hivatkozott Full Tilt-es, zseniális reklámsorozat egyik filmjének alapötletét "vette kölcsön" az RTL Klub, Pókerarc című - amúgy is licenszelt - műsorának beharangozójához - írhatnánk, de sajnos itt egyszerűen pofátlan lopásról van szó.…..
intkom 2007.10.17 19:13:26