Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rug82

0 bejegyzést írt és 745 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt Blog! Nehéz olyan világba gyermeket szülni, ahol egyes vezetők…..
Attila 3 in 1 levele a panaszon túl egy nyálcsorgatós történetet és egy nyílt levelet is tartalmaz a bedöglött iPhone 6 kapcsán. (Igen, ez az a készülék, amit novemberben kezdtek árulni itthon, ami gyakrolatilag egy várólistára való felkerülést, nem új telót jelentett még…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt jog!   Azért fordulok Önhöz, mert nemrég a próbaidőm végén…..
rug82 2014.12.20 10:43:23
@tff: Eljuttatni millió módon el lehet valakihez egy üzenetet. Primitív, ám használható módszer pl., hogy emgállapodtatok egy szóban, egy számban - mindegy. Ezt követően elküldesz a számára n darab képet, amelyik mindegyikében pl. a "Text to color" programmal kódolva szerepel, hogy:
1. képben: "1-Holnap 13:00-kor!"
2. képben: "2-Holnap 14:00-kor!"
3. képben: "3-Holnap 15:00-kor!"
4. képben: "4-Holnap 16:00-kor!"
5. képben: "5-Holnap 17:00-kor!"

Tegyük fel, hogy orsós viktorék megfejtik seperc alatt - UND? Honnan tudnák, hogy melyik az igaz? Azt csak a társad tudja, mert ő tudja, hogy kulcsszó a "4-"!
(És itt jön be az, amin az igazi nagyok kivételével szinte mindenki elbukik: A társ. AMIT EGY EMBERNÉL TÖBB TUD, AZ NEM TITOK!!! Ha komolyan meg akarsz tenni valamit, azt soha ne áruld el senkinek! Tudjuk, hogy ki ölte meg a drogfüggő Kennedyt? Tudjuk, hogyan halt meg Hammarskjöld? Nos, ezeknél profik dolgoztak...)
rug82 2014.12.20 12:32:38
@Mercel: "Nem mert hülyék hanem mert az IT Security egy külön szakma a szakmában, és nem éppen egyszerű."
Ha valaki érdemben képes értelmezni egy nmap kimenetét, akkor az sok minden másra is képes - ergo nem kell túlmisztifikálni a dolgot.

Ezzel viszont 100%-ig egyetértek:
"... céges infrastruktúrából NEM jelentkezünk be a magánéletünkhöz tartozó szolgáltatásokba. Soha semmikor."
rug82 2014.12.20 14:46:28
@tff: Én sem akarlak kiábrándítani, de a mai magyar fiataloknak már a magyar nyelv használatával is komoly problémáik vannak!! Csak ebből az oldalból kiragadott példákkal élve: (Szándékosan a suk-sükölést, az ékezetek hiányát, az elírásokat, a múlt idő használatának helytelen voltát már nem is említem!)

"Odabent, a feltételezésem igazolódik is"
"aki a főnök, kifejezetten unszimpatikus"

A legnagyobb baj az, hogy az olvasók nagy része nem is érti, ezekben hol a hiba!
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Azért én kíváncsi lennék a másik oldal verziójára is - még…..
Deathwish 3. - amerikai, 1985. Rendezte: Michael Winner. Írta: Don Jakoby. Producer: Yoram Globus, Menahem Golan, Michael Winter. Kép: Jon Stainer. Zene: Jimmy Page. Vágó: Michael Winter. Főszereplők: Charles Bronson, Deborah Raffin, Ed Lauter, Martin Balsam. Charles Bronson 1974, azaz a…..
A karácsony a végtelen csomagrendelések, -kiszállítások és ennek következtében az ilyen típusú Homár-posztok szeretettel teli időszaka. Én csak azt nem értem, hogy a webáruházak miért ígérnek valamit, amit nem tudnak betartani? Vagy miért nem tartják be, ha beígérték?…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok,    az én sztorim rövid lesz, nem untatlak titeket a rizsával, csak…..
rug82 2014.12.18 11:55:36
@Hajszás Láncos: Én a gengszterváltás óta tartom magam az elvhez: "Kis pénz, kis foci", valamint "Ők úgy tesznek, mintha fizetnének, én úgy teszek, mintha dolgoznék" Nincsenek extra igényeim, a mindennapi életvitelem kijön abból, amit megkeresek. (Mellesleg nem is érné meg túráztatni magam: A környezetemben élő, állandó stresszben élő ilyen-olyan al/fő manágerek 3-400 -nál nemigen visznek haza többet - annyit viszont én is megkeresek napi 30-40 perc tényleges melóval. Ráadásul nem kell öltönyben járnom, jópofiznom, "csapatépítő tréningekre" járnom, a mobilom akkor kapcsolom ki, amikor akarom - ez megfizethetetlen!)
rug82 2014.12.18 11:57:06
@rug82: Bocs, ezt erre rémTündér /aprócska kismacska./ 2014.12.17. 20:33:43 szántam!
rug82 2014.12.18 17:09:27
@Hajszás Láncos: Pontosan! És sajnos ezeket a rabszolgákat nálunk tízezrével kapják! Hol van már az egykori magyar virtus? ("Foglalod ám a kurv'anyádat, de nem a mi hazánkat!" - mára oda jutottunk, hogy pár, magát magyarnak nevező politikus tetvet megvásárolva a kizsákmányoló tőkés szabadon garázdálkodhat!!!
  Tisztelt Munkahelyi terror!   4 és fél évig dolgoztam egy Cégnél.2013-ból áthoztam 27 szabadnapot.Tisztességesen bejártam dolgozni 40 asszonyért voltam felelős az értékelésem 4-es 5-ös volt .A dolgozóimmal kialakítottam egy olyan munka kapcsolatot, hogy mindenben…..
rug82 2014.07.27 08:24:36
rug82 2014.07.28 17:27:56
@Diorella Queen: Nem kéne megtanulnod írni, mielőtt felbüfögöd "kiválasztott néped" sértettségeit? Tudod, a "villamos sín" nem azonos a villamossín"-nel! (idegbaj.blog.hu/)
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
Komoly botrány tört ki Nagy-Britanniában egy kormányzati kampányposzter miatt, amely kritikusai szerint az alkoholos befolyásoltság alatt megerőszakolt nőkre hárítja az erőszak felelősségét. „Minden harmadik szexuális erőszak alkoholos befolyásoltság alatt álló áldozattal…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Két évig dolgoztam egy vállalkozónál, zöldséget árultam. Azt ígérte, hogy 8 órára jelent be, mivel 1958-as születésű vagyok és nekem nagyon fontos a szolgálati idő! Első év végén kiderült, hogy csak 4 órára voltam bejelentve. Mikor…..
Tisztelt Mt!   3 éve dolgozom egy étterem konyháján, mint konyhai kisegítő. Egy éve voltam ott, mikor a nagy edényeket mosogató fiú felmondott és azt mondták, hogy míg másik fiút nem vesznek fel, addig mi nők végezzük el azt a munkát is, akinek nem tetszik, mehet. Egy évig…..
rug82 2014.07.13 16:28:14
@prognosys: RESPECT!!

Az igazi - elkötelezett, szakmájában jól teljesítő - munkavállaló nem fog 2-300 ezer bruttóért robotolni egy hülye, szakmájához nem értő főnöknek! Első munkahelyemen - 1975-ben - 3.500 -at kerestem, de ha a főnököm szólt, Istenként tekintettem rá, mert annyira értett a szakmához!! Azóta is szerencsém volt - ha nem szakmailag, akkor emberileg álltak felettem - pl. egykori PG-s csoportvezetőm 3 napig feküdt a kilövött roncs gépe mellett, aminek a teljes személyzete őt kivéve meghalt a földbe csapódáskor. Ő túlélte - és egész további életét ez határozta meg: "Élj, kölök, ki tudja, mikor döglesz meg!" RIP.
rug82 2014.07.13 20:48:19
@droid_: Konkrétumok:

"Táppénzre nem mentem, mert csak 4 órába jelentenek be." - hülyeség. A táppénz 4 órás munkaviszony után is jár!

"tavaly decemberbe zsibbadni kezdett a bal lábam"
"Decemberbe" lesz@rós - ha már decemberben is zsibbad, az gond.

"10,5 órába dolgozom" - Én megpróbálnék valami kényelmes ruhában dolgozni...

"17-25 kg.kat emelek, nagy a terhelés fizikailag és szellemileg is"
Igen, amikor nekem kell 20 kg-ot emelnem, egyenértékű azzal, ha 4 tizedesre kell gyököt vonnom 6666 -ból - nagyon megterhel szellemileg, alig tudom győzikét megnézni a moúnikasó után!
rug82 2014.07.13 20:59:11
@Andrassy Gabor: Tökéletesen igazad van! Én is futottam már bele olyanba, hogy "a fentieken kívül a munkáltató által elvárt napi rutin szintű feladatok teljesítése" - mire megkérdeztem: ez most hogyan is? "Hát izé szóval ezt nem kell komolyan venni, a munkaügy kérte, hogy ezt is írjuk bele..." stb... OK, népségem, szépségem, akkor írjuk azt is bele, hogy a fizetésem az általam időszakosan elvárt - néha kiugró - vásárlási szokásaim teljesítéséhez elegendő alapot szolgáltassanak! :-) (Az igazsághoz tartozik, hogy ezzel a céggel - az idézett kitétel törlése után - immár 8 éve gyümölcsöző, remélhetőleg mindkettőnk számára kielégítő - kapcsolatban állok! :-)
Ezt az írást eredetileg a Határátkelőknek akartam írni, de túl hosszúra sikeredet a magyar oktatással és munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalatok, a külföldi kolbász meg túl rövidre. Így nektek küldöm, kedves munkahelyi terror, mint hű olvasótok. Bár nem voltam soha tagja a…..
rug82 2014.07.13 19:39:25
@droid_: pontosan! :-)
rug82 2014.07.13 19:43:46
@Diorella Queen: Lehet, hogy nem talpraesettebb - mindenesetre - veled ellentétben - ki tud vonni 1868-ból 1865-öt úgy, hogy a végeredmény nem 6! :))
Olasz fórum Máté Péter olaszul! 2014.07.11 23:52:41
Meglepődtem, mikor Battistit németül hallottam. Megdöbbentem, mikor a Rolling Stones olaszul énekelt! Hogy Máté Péter olaszul is énekelt számot, azt el sem hittem! A számtalan slágert ránk hagyó énekes és zeneszerző 30 éve halt meg. Szeptemberben lesz az évforduló.…..
Veled is előfordult már, hogy nap végén úgy indultál el haza, hogy zsongott a fejed az elvégzetlen feladatoktól? Azt érezted, hogy egész nap meg sem álltál, mégsem jutottál egy csomó fontos feladat végére? Lehet, hogy te is elköveted az alaphibák egyikét? 1, Nincs…..
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
hacsaknem A felcsúti Mága Zoltán 2013.12.19 11:42:03
Valószínűleg ahogy eddig soha, jövőre sem fogok részt venni Mága Zoltán január 1-jén sorra kerülő, immár hagyományos újévi koncertjén. Igaz, hogy 2014 első napján valószínűleg nem azért nem osztozom majd abban a hatalmas élményben, amelyet a művész úr produkciója…..
Ma reggel Rogán Antal feltöltött a facebookra egy videót, amiben a Szomszédok legjobb jeleneteire rímelve egy panelház melől követelte annak a szlovák nőnek a házi őrizetből előzetes letartoztatásba helyezését, aki ittasan karambolozott és a bíróság első fokú döntése…..
Kedves Blog !  Szabálytalanságokra szeretném felhívni a figyelmüket egyesabonyi telephellyel  is működő  Kt-vel kapcsoltban. Információk szerint a hideg idő beköszöntése idején is majd túlóráztatni akarják kötelezően a munkavállalókat kissé fűtött vagy…..
rug82 2013.11.02 06:39:22
@legelső MortalWombat: "De hacsak egy pár ember időközben berezel, ha csak a dolgozók minimális %-a áll a vezetőség elé, akkor ott kirúgás lesz, a maradék meg tovább szív. "

PONTOSAN!!!! HA a dolgozók összefognának, akkor emberi munkakörülményeket, emberi béreket lehetne kiharcolni. Hozzá nem értő, apuci-anyuci-nagybácsi hátán feljutott (vitézidávidka és társai), arrogáns pártkatonák, "legfelé taposok, felfelé nyalok" főnököcskék, érdemi munkát nem végző (mert munkavégzésre képtelen) lankadtpöcsű "manágerek" nélkül megy a munka - de ha a melós leáll, akkor konyec!!! Vegyük már észre, emberek, hogy a gazdaság nem az öltönyös, nyakkendős tetvek miatt áll, vagy pörög, hanem a MUNKA, a munkát végző, a munkás miatt!!! Mi vagyunk a nyerő helyzetben, nem a kizsákmányoló, tetves rablók bandája!!!!
Az Országos Környezetegészségügyi Intézet hiánypótló tanulmányában megállapította, hogy a félárú csempészcigiben mennyivel több mérgező anyag van, mint egyébként: Az intézet a NAV által lefoglalt kínai, ukrán és szerb cigaretták toxicitását hasonlította össze az…..
Dzsoni és Dini kilenc éves koruk óta szipuznak, remélik, hogy megérik a harmincat. Vasazásból, kéregetésből, kisebb lopásokból tartják fenn magukat. Egy hétig kísértük őket kameránkkal. Horváth Balázs filmje. Ez a 2009-es dokumentumfilm is részt vett a Jameson…..
BGábor 3 perccel később fizetett a parkolásáért, mint ahogy megbüntették, és csodálkozik, hogy miért nem törölték a bírságát automatikusan. Biztosan be lehet nekik még mutatni valamit... Történt, hogy június 6-án 1. kerület Dózsa György tér 11.30. perckor mikor mentem…..
Üdvözletem!  Kiss Attila vagyok és olvasgattam a blogot ahol átvert emberek írtak és kértek segítséget.  Ezennel én is beállnék az átvertek soraiba sajnos!!!!  Ugyan is Hirdetés alapján,egy hónapja kimentem 4-barátommal német országba dolgozni 6-eurós…..
rug82 2013.10.22 17:28:32
@Chamea: "a jogait mindenki kívülről harsányan fújja, csak a kötelezettségeit nem annyira!"

"Meg hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy olyan fizetést kapjon, amiből meg lehet élni? Ahhoz nincs joga, hogy szakmát tanuljon és elmenjen versenyszférába dolgozni?"

Tökéletesen igazad van!
rug82 2013.10.23 09:22:39
@Clovek: "az ilyeneket, mint On Uram, mar az ELTE-n is megmosolyogtuk, "

Nem csodálom, uram - a patkány mindíg is mosolygott az oroszlánon, mert tudta, hogy megteheti - az oroszlán nem tekinti őt zsákmányállatnak. "A szó veszélyes fegyver és van aki fegyvertelen" - fegyvertelen emberrel pedig nem vitatkozom. A bölcsészek a mai napig nem képesek még csak arra sem, hogy ékezetes betűket használjanak (A gondolkodásról nem is beszélve...) - miről is beszélnénk?? H.24.Hümér titkos aktáiról Atlantisz elsűllyedt városában? Avagy, miért is jó nekünk, hogy orsós potykaszájú viktor stadionokat épít a bodzaszedőknek, eltéseknek ???
rug82 2013.10.23 10:05:51
@Spacehussar: Természetesen szó nincs róla, hogy "Mindenki legyen villamosmérnök meg orvos, meg gyógyszerész" - vannak, akik szerényebb agyi képességgel vannak megáldva. Ám sebaj, nekik is terem babér... A lényeg: Mindenkinek képessége és tudása szerint! Aki azt akarja, hogy nyelvet nem beszélő, agyatlan, magyarul (is) írni képtelenek annyit keressenek, mint egy mérnök, annak javaslom, adja a keresetét az ilyeneknek... Én tanultam, képeztem magam, hogy jobban éljek, mint ezek a tanulatlan, szinte analfabéta emberek - elértem a célom; de nagyon nem szeretném, ha az ilyenek is ugyanennyit keresnének...
1913. október 22-én, ma 100 éve született Friedmann Endre Ernő, akit Robert Capaként ismert meg a világ. Blogunkon már több világhírű sorozatát láthattátok: D-Day, Tour de France, Vadászat Hemingwayjel, mai bejegyzésünkben pedig a Mai Manó Házban jelenleg látható egyik…..