Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flobeer

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran megjegyeztem már, hogy a hírnév a legjobb plasztikai sebész. Ez férfiakra és nőkre egyaránt igaz. Ha van egy kis felhajtás valaki körül, villognak a vakuk, és a csapból is ő folyik, hajlamosak vagyunk félistennek, de minimum irtó szexinek tekinteni akkor is, ha valójában pont annyira…..
  Bene Krisztián gyermekorvosra másodfokon akár 8-10 év feletti börtönbüntetést is kiszabhatnak előre kitervelt, különösen kegyetlen módon elkövetett emberölési kísérlet miatt. „Nagyon jó iskolákba járt, példás családi neveltetés, magasan kvalifikált, orvos-közgazdász, jó kapcsolatai vannak,…..
flobeer 2017.03.31 01:56:41
@Molnárgörény:
"Másnak is lehetett hasonló oka, de az áldozatot nem nyomozzák le ilyen médiahisztiben"

szerinted Erika nem tudna róla, hogyha lenne bármilyen korabbi szeretője, akivel úgy ért véget a kapcsolata, h akár csak a leghalványabb gyanú is felmerülhet az illetővel kapcsolatban? És nem lenne elemi érdeke, hogy ha van ilyen ember, akkor a rendőrség látókörébe kerüljön? Mikor kb az életet múlik azon, h a valódi tettes kerüljön rács mögé? Elmondta, hogy az előzmények tükrében itt senkiben egy pillanatnyi kétség nem merült fel, hogy Bene a tettes. Ennél egyértelműbb bűncselekménnyel ritkán találkozni. Persze sokakat megtéveszthet egy ilyen Ted Bundy-fele pszichopata, a közvetlen környezetében is. Bár az, h megbukott a hazugságvizsgálaton , tálan arra utalhat, h valahol mélyen azért vannak érzései is.
Paul Rose nem siette el a dolgot. 26 évet gondolkozott azon, hogy bepreleje-e a U2-t, mert szerinte az ír zenekar fogta magát, és nemes egyszerűséggel ellopott részeket az ő Nae Slappin című dalából. Állítólag azért nem jött ezzel elő korábban, mert mikor észerevette az esetet, éppen beindult volna…..
A volt miniszterelnök többedszer nyilvánította ki, hogy nem hajlandó lelépni a színről, hiszen a politikai piacon van egy jól látható tábora, és ameddig támogatója van, addig vajon mi oka lenne lelépni. Ehhez szereti hozzátenni, hogy mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy hasonló tábort növeljen…..
A törékeny és csodaszép hanggal megáldott énekesnő, Harcsa Veronika őszinte híve a Nirvanának, egy berlini fellépésén egy fúvós quartettel a Heart-Shaped Box című számot adta elő. Nem is akárhogyan: lúdbőröző feldolgozás, komor, kísértetiesen szép.  ..
Nincs új a Nap alatt. Megint a régi technikák.Botka László bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek, és réginek nevez mindenkit, aki később került a politikába, mint ő. Pedig ha valaki, hát ő a tipikus régi szoci káder. Innen a kávézóból nem tudni, mennyire komoly ez a cucc, hogy Botka László…..
Palvin Barbitól zeng mostanában a közösségi média. Vagyis inkább a vetkőzéseitől. Újabb Lui magazinos kép szivárogott ki, illetve a Maximos sorozatnak is debütált pár új képe: Lui magazin galéria a képre kattintva: MAXIM magazin szintén: Még több szuper dologért, és különböző…..
flobeer 2016.12.22 18:24:13
@para_noir: Na azért ne túlozzunk már, hogy az utcán 10-ből 6 lány az utcán minimum Palvin Barbara szintű. Ugyan már. Szerintem kb 100-ből 1 lánynak van ennyire szabályosan szép arca.
Van itt ez a csúnya sztori: az LMP úgy döntött, hogy lepaktál Orbánnal és közösen megszavazzák a fideszes Alkotmánybíróság tagjait. Az LMP most kipótolja azt a parlamenti kétharmadot, amit egyszer már sikerült kicsavarni a Fidesz kezéből az időközi választásokon. Szél Bettiék húzása teljesen…..
Szépen csillog a holtversenyben kiharcolt ezüstérem, Cseh László riói teljesítményét mégis kudarcként könyveli el a hazai közvélemény. Ezt az érzetet ő maga is osztja. Sőt, még sugallta is, amidőn mentális okra vezette vissza a balsikert, mondván: „Rám zuhant az ötkarika.” (Facebook.com, augusztus…..
Mélyhangon megszólaló halk dübörgés, majd felharsanó trombiták a főtémával és velőtrázó üstdobütések óriás buzogánnyal: Stanley Kubrickot úgy kaptuk ajándékba, akár egy sokkoló, fekete obeliszket, ami evolúcióba hajszol minket. Kubrick a filmtörténelem utánozhatatlan, egyedi,…..
flobeer 2016.07.06 19:56:28
@Elnök Úr:

Egészen megrázó ilyen véleményt olvasni. Aki szerint a Ragyogás B kategóriás horror, az egész egyszerűen nincs magánál.
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
flobeer 2016.05.08 22:36:43
@Látens Inszinuáció:

Angusnak van annyi üzleti érzéke, hogy nem Európa legjobb torkát kereste Brian Johnson helyett, hogy aztán egyre kisebb érdeklődés mellett szép csendben érdektelenné váljanak.( lásd Queen-Paul Rodgers) Olyan megrázkódtatás volt az AC/DC-nek Brian Johnson kiválása, hogy itt nem lehetett biztonsági játékot játszani, muszáj volt nagyot húzni és kockáztatni. Egyelőre úgy tűnik, hogy bejött.
„De Hadházy úgy érzi, ő ezt is megteheti. De lilálhat lincselésről, meg „nem békés átmenetről”. Tényleg, Hadházy? Nem lesz békés átmenet? Hanem milyen lesz? Meséld már el, csupa fül vagyok! Mesélj, először arról, egyáltalán miből gondolod, hogy lesz bármilyen átmenet? A kimutathatatlan pártod…..
A Járókelőn közterületi problémákat gyűjtünk: kátyúkat, letört szemeteseket, összefirkált táblákat. Tényleg mindennel megpróbálunk foglalkozni, ami a városlakókat bosszantja, és eljuttatjuk a bejelentéseket az illetékeseknek. Ezeket a bejelentéseket nézegették a legtöbbet olvasóink 2015-ben.…..
flobeer 2016.01.12 10:54:46
@dani:

Ez van. Sajnos van ilyen, hogy 23 evesen , vizsgaidőszak/ szakdolgozat időszakában valakinek sokszor nincs pénz a szamlajan, es készpénzzel kell baszakodnia az indokolatlanul sokat szarakodó jegyautomatáknál. Persze ilyen hajdupéteri szemüvegen keresztül ezek nyilvan megvetendő , sikertelen emberek.
Vannak tények, amit mindenki tud Steven Seagalról, pl. hogy minimális összegeket költ a mimikai ráncok elleni küzdelemre. Aztán, hogy a színjátszás művészetét vélhetően egy bádog csatornafedőtől sajátította el. Végezetül pedig, hogy életművének DVD-kiadásai felett az…..
Ezt kiálltotta a srác cimborája, miután az beleugrott a vízbe Sydney kikötõjében. Szerencsénkre volt nála egy GoPro kamera, így nem csak kép, de videó is van az esetröl! Téged meggyõzött a videó vagy csatlakozol azokhoz akik szerint fake? Mit gondolsz?..
„Elfáradnak az ifjak és meglankadnak, megtántorodnak a legkülönbek is; De a kik az Úrban bíznak, erejök megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!” Ézsaiás próféta könyve, 40. fejezet, 30-31., Károli Gáspár…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Az a fajta buzizás, amit a Jobbik képviselői folytatnak nem túl elegáns, és semmiképpen nem köztévé-konform, ebben azt hiszem megegyezhetünk, csak nem lehet olyanokat mondani, hogy buzifelvonulás az esti Híradóban. Az MTVA sokkal rafináltabban jár el, nem elhallgat, csak a műsor…..
A Law & Order: SVU készítői azt hitték, simán megúszhatják azt a húzásukat, hogy Mike Tyson, egykori nehézsúlyú ökölvívó-világbajnokkal egy olyan karaktert játszatnak el, akivel fiatalkorában rendszeresen erőszakoskodtak, ergó valahol sajnálni kellene - pedig a sitten ül,…..
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..