Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAFVM

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyobb. Tágasabb is. Csendesebben fut. Jóval takarékosabb, és már elektromos szervó segíti a kormányát. Ha családi kompaktról lenne szó, tapsikolnánk. De ez az új Porsche 911… ..
MAFVM 2012.02.01 18:07:40
@gabroca: te most komolyan egy összehasonlítasz egy öreg Honda-t egy új P. Carrerahoz? Nyilván kevesebbet fogyaszt de egy Daewoo Tico még kevesebbet fogyaszt akár azzal is járhatsz csak egyikben sincs meg a Porsche feeling. De mondjuk, ha egy kis fogyasztású kis köbcentis autót kiviszel a pályára 120km/h felett az is masszívan el kezd fogyasztani. Pl amivel van tapasztalatom Suzuki Splash 1.0(3henger) 135nél annyit fogyasztott a computer szerint mint a 2L-es Volvo-m 160nál :)
MAFVM 2012.02.01 18:12:53
@Főtruista: kifáradásra??? max nyírásra, és barátaira méretezünk :D amúgy egy jó ötvözet mert ezek ötvözetek kellő megmunkálással pl kerékpár alkatrészek esetében hideg kovácsolással igen strapabíró szerkezetet lehet készíteni. Amúgy maradva a kerékpáros példánál, kerékpárokat vagy motor vázakat sok éve készítenek alu-ból.
MAFVM 2012.02.01 18:27:25
@LAPoska: A 911Plus = Panamera :D és abból bizony van dízel igaz nem 1.4 hanem 3.0 :D vagy van a Cayenne-ből is. De ezek csak mellékvágányok. És továbbra is minden civic-et tuningoló menőcsávó arra fog izgulni, hogy a használhatóság határára sufni tuningolt gépe otthagyott egy Boxtert vagy egy 89-es Carrera-t de valójában az ágyuk alatt ott Porsche katalógus és csorgatják a nyálukat minden este. :D
Ha elvesszük a gázt, semmit nem fogyaszt az autó. Van ennél takarékosabb? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
MAFVM 2012.01.26 17:03:06
@Hó apó: na ez szép :) csak nehogy egyszer elnézd és dízelt tankolj a benzinesbe vagy fordítva :D
MAFVM 2012.01.26 17:56:29
@Hó apó: Ehhez nem kell az Osztrákokhoz menni csak ne tankolj hulladék kúton. Amúgy külföldön sem mindenhol jó a benzin példa erre Olaszország tankoltam egyszer Esso kúton náluk és hiába nyomtam tökig a gázt alig ment az autó. Minden országban vonnak olyan kutak ahol hulladék minőségű a benzin.
Illetve a nem kell itthon tankolni max akkor realisztikus, ha a határ közelében laksz. Mert mire én Pestre hazaérnék Ausztriából rendesen ráfizetnék. Inkább tankolok itthon OMV kúton az is Osztrák :D :D :D
MAFVM 2012.01.26 17:00:34
@hallari: De, ha ezt ma próbálnád megtenni ugyan azzal az autóval mindezt rendszeres napi szinten akkor kb fél év múlva vehetnél egy új önindítót amire viszont rámegy az így megspórolt pénzed. Ráadásul 14 évvel ezelőtt lényegesen olcsóbb volt a benzin. Igaz én csak 11éve vezetek rendszeresen és akkor még fiatal voltam és főként alkalmi és diákmunkával kerestem pénzt de abból is futotta a tankolásra és nem volt elsődleges szempont a fogyasztás csökkentés. Persze azért anyáztam amikor 250-re emelkedett a benzin :D Most boldog lennék, ha annyi lenne de valószívűbb, hogy hamarosan 450 lesz mint, hogy valaha is újra megközelítse a 250-et
Ölünkbe szakadt egy nagy halom pénz, de mit csináljunk vele? Rejtett, perverz vágyak és sikamlós gondolatok. Betegek vagyunk mind. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A nyolcvanas évek szemcséssé másolt nyugatnémet pornó VHS-kazettáin felnövő nemzedéknek talán félrevezető lehet a bejegyzés címe. Úgyhogy tisztázzuk gyorsan: nem, nem Heidiról, a szende szöszke bajor lánykáról lesz szó, akit Jürgen a szénaboglyában tett boldoggá. Hanem…..
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
MAFVM 2012.01.24 11:41:34
@isssti: erre a benyalásra nagyon rá vagy kattanva :D

Mindenki tudja, hogy minden nepper még a posztoló is keresni akar az autókon és sokszor előfordul, hogy a nagyobb bevétel érdekében gyorsan és olcsón gányolnak csak, hogy jobban nézzen ki, erre látok példát nem keveset egy kedves karosszériás barátomnál aki dolgozik egy kereskedőnek. A különbség csak annyi, hogy a posztoló leírja, hogy igen ő kereskedő ezért keresni akar az eladáson és ebből kifolyólag olcsón akar autót venni. De az emberi természetből fakadóan mindenki úgy árulja a kocsiját, hogy az a legszebb, legjobb és kikéri magának, ha valaki pl. kompressziót akar méretni rajta és persze amikor autót veszünk még olyan autóban is találunk kifogást ami a megvásárlás napjától egy garázsban állt és amikor az eladó nem enged az árból magunkban morgunk, hogy ezt a barmot így sose fogja eladni ezt a szart miközben tudjuk, hogy ez basszus pedig jó vétel lett volna csak az ára nem tetszett.
Ennyi erővel felróhatnák az ABC-ben is, hogy miért 150 a kenyér amikor ő 100 ért veszi.
De, ha amúgy mindenki ekkora szakértő akkor vajon miért tudnak az használt autó nepperek megélni??? Mondhatom én is, hogy mindenhez értek úgy se tudja senki, hogy mégsem és talán ha szerencsém van még be is veszik, de az is lehet, hogy csak jól félrevezetek vele valakit aki később miattam megszívja.
MAFVM 2012.01.24 11:51:52
@junkie: Igazad van jellemzően a nepperek kozmetikázzák az autót, de szerintem nem ritka, hogy magánember is, talán vidéken még jellemzőbb ez mint Pesten mert vidéken mindenki ismer mindenkit és persze a Józsi 2 sörért átfújja neked vagy kigitteli, stb...
De mint említettem igazad van jellemzően a nepperek csinálják és mint írtam itt korábban látok is rá rendszeresen példát is.
MAFVM 2012.01.24 12:27:11
@sa_ttila2: Erre csak annyit mondanék, hogy a jútyúbon keress rá a Fifth Gear Renault Modus vs Volvo 940 töréstesztjére nem minden kisautó = a tuti meghalsz benne állítással. Mondom ezt úgy, hogy pár nappal ezelőttig nekem is Volvom volt - azaz még van is csak már nem annyira Volvo alakú - és az is biztos, hogy megint Volvot veszek de nem feltétlenül a biztonsága miatt, hanem mert tetszik a kocka forma :D
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Minek az nekünk? Csak arra jó, hogy a prolikat bosszantsák a gazdagok. Urizálás zajlik ott, semmi más. Operákat, bálokat rendeznek ott sokszázezer forintos belépőkkel, válogatott közönséggel, rongyrázással, celebfelvonulással egybekötve. Szegény ember úgyse oda a lábát be nem…..
MAFVM 2012.01.04 00:51:23
@az utolsó bögreharcos: Te komolyan gondolod ezt a "judeokomcsi"-t.
Elgondolkodtál már azon, hogy a Ráhel, Gáspár, Sára nevek mennyire keresztények??? Ja, ha netán nem tudod mire utalnak akkor szerintem a kommentelés helyett tájékozódj. ;)
MAFVM 2012.01.04 01:33:17
@FeketeLeaves: igazad van a neveket nem lehet vallásokhoz kötni. De ismer valaki olyan keresztényt aki héber eredetű nevet ad a gyermekeinek vagy fordítva?