Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mi a hogy is

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is értem, mi az a cetcápa, mert hát az hogy van, egy cápa megdugott egy cetet, az nem megy, mert a cet az emlős, a cápa meg izé, állat, és ezek ketten így nem, szóval nem értem, meg a delfinek azok dugnak egymással, de a cápák nem. Tara Reid a Sharknado című zseniális zséfilm…..
mi a hogy is 2013.08.09 13:02:26
A köztévé hírműsoraival szemben semmi, de tényleg semmi elvárása nincs már az embernek. Annyi mindent lenyomtak már a torkunkon, hogy immunisak lettünk, valódi érzelmektől fűtve felháborodni már nem tudunk, csak nézünk, és húzzuk a strigulákat. A Ma Reggel csütörtöki…..
mi a hogy is 2013.01.24 16:54:01
Bár a Való Világ5-ben már csak hat játékos van versenyben, a Bors értesülései szerint a nyertesnek járó új lakás már biztosan nem lesz kész a fináléra. A bulvárlap értesülései szerint a lakópark egyelőre egy csupasz betonépület, amiben még szigetelés sincs, és láthatóan…..
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..