Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazsbeda

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MMO játékosok, Star Wars rajongók, figyelem! A BioWare a minap hivatalosan is bejelentette azt, amit a megjelenés után a legtöbben megjósoltak: ősztől ingyenesen is játszható lesz a Star Wars The Old Republic.  Ugyan sokan remélték és hitték, hogy a tavaly decemberben megjelent…..
Fényképező appok után kutatsz az iPhoneodra? Korábban már bemutattunk három alkalmazást, melyek néhány funkcióval többet tudnak, mint az alap kamera, most további népszerű darabokkal folytatnánk a sort, melyekkel nem csak elkészíthetjük fotóinkat, hanem szerkeszthetjük is…..
balazsbeda 2012.06.13 23:04:29
@erik ssonfan: Talán egy következő részben, de hogy őszinte legyek, nekem a Camera+ sosem tetszett.
balazsbeda 2012.06.21 16:19:19
@PdS: Látatlanba tudom ajánlani a Movie Playert, a vélemények megoszlanak róla, én viszont ilyenekre nem használom az iPhonet. Ez kb 2€, ingyenesek közül a legtöbb sajnos még ennyire sem használható.
Az éjszaka folyamán a Microsoft végre bejelentette saját táblagépét a Microsoft Surfacet, melyből rögtön két modellt is bemutattak Los Angelesben. A két tablet kinézetben hasonló, azonban a Windows 8 Pro névre keresztelt darabot sokkal erősebb processzor fogja hajtani, valamint a…..
Már egy ideje elérhető iPhonera és iPod Touchra az Xbox Live hivatalos alkalmazása, nemrég érkezett egy frissítés is, mely számos új tartalommal bővítette ki az appet. Eddig csak barátainkat, achievementjeinket, illetve profilunkat nézhettük meg az alkalmazás segítségével,…..
A mindössze három főből álló Imangi Studios tavaly augusztusban dobta piacra a Temple Run-t, akkor még csak az iPhone felhasználók számára volt elérhető, idén március óta már az Androidot futtató telefonok tulajdonosai is ingyen letölthetik a Google Play rendszeréből. A…..
Tegnap este az Electronic Entertainment Expo-t (röviden E3) nyitó sajtótájékoztatók sorozatát a Microsoft kezdte, a tucatnyi játékbemutató között egy érdekes bejelentés is helyet kapott, ez nem más, mint az Xbox SmartGlass. Ezzel a szolgáltatással a felhasználók könnyedén…..
bitblog Szövegbuborékok iOS-en 2012.05.27 12:22:00
Gondolom mindenki látott már képregényt, és legtöbbetek agyán átfutott már az a gondolat, hogy milyen jó lenne egymás után rakott képekkel elmesélni valamit. Ha rajzolni nem is tudsz, de birtokában vagy egy okostelefonnak, akkor nincs akadály! iOS-t futtató készülékeken rögtön…..
Tegnapi nap folyamán mindenki számára megnyíltak a kapuk a Diablo 3 béta verziójának teszteléséhez, mindössze három nap erejéig, április 23-ig. A nyílt béta nem csak a rajongók és a kíváncsiskodók számára kedvező, egyben egy terhelés teszt is, melynek célja, hogy…..
A Halo francishe a Microsoft legjövedelmezőbb saját készítésű játéksorozata, egyben a legnépszerűbb Xbox 360 exkluzív címe, így a csapat fontosnak tartja a kiemelt figyelem mellett a friss részek rendszeres kiadását. A negyedik felvonást már lassan egy éve bejelentették a…..
És igen, több hónapnyi várakozás után megérkezett az Instagram Android operációs rendszerekre is! Az alkalmazás a hagyományoknak megfelelően ingyenesen érhető el a Google Play rendszeréből, tartalomban viszont egyelőre kicsikét eltér attól, amit az iPhone felhasználók már…..
A videojátékok egyre inkább kifejezőeszközként jelennek meg a modern társadalomban. Az első otthoni videojáték megjelenése óta eltelt negyven év alatt számos kivételes művészi tehetséget vonzott a pályára ez a műfaj, ami a hagyományos művészeti formák mellett új…..
Millió alkalmazás található az App Store fotó és videó kategóriája alatt, azonban a legtöbbre ráfogni sem lehetne azt, hogy felhasználóbarát, még a fizetősek egy részére sem. Egy valóban jó és valóban használható programért az ember (magamból kiindulva) kiadja azt a…..
balazsbeda 2012.03.22 18:00:55
@L.A.: Nocsak, és tényleg ismét fizetősek. Köszönjük az információt, a bejegyzés kapott egy frissítést. :)