Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms.Szarkasztika

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
siófoki epreskert Vége van.... 2014.07.25 21:09:41
Sok mindennek, például a  nyári napközinek. Az utolsó hét az enyém és a Csilla kolléganőmé volt, hála istennek, csak kilenc gyereket kellett pásztorolni, és jó is volt, meg vicces, és fürödni is voltunk, de akkor is! Milyen már szegény gyerekeket öt hétig a nyári napköziben…..
Mindegyikünk tudja a nyilván valót, hogy ez így nem élet. A héten 19 órát aludtam összesen...Ma végre este 7kor haza le tudtam lépni az office-ból, és rám tört az érzés, hogy igazából nincs életem a munkán kívül. A barátnőm szintén Big4nál dolgozik, rajta kívüli…..
BIG4 Világ Mai nap túlélve 2012.01.04 23:17:12
Csendes nap honolt ma a szürke sárgák advisory osztályán. Az emberek többsége még szabin. Viszont holnaptól nekem kezdetét veszi a 2 és fél hétnyi audit élmény.Ma bejött a partner, aki szabin van amúgy , ugyanis nála az a szabi, hogy farmerban dolgozik és nem borotválkozik.…..
Hát lejárt a jól megérdemelt szabi ideje. Nem is az a fájó, hogy vissza kell menni dolgozni, mert normál esetben az emberek életének része a napi 8-9 óra munka, de mi BIG4 staffok reggelente munkába menet csak titokban reméljük, hogy aznap csak 8-9 órát kell lehúzni. Mint ahogy azt…..