Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovtoms

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tennessee-i iskolákban határozatot hoztak miszerint nem pusztán a csók tiltott, hanem a puszi és a kézfogás is. Ezzel kívánják visszaszorítani a nem kívánt terhességek számát, ami igencsak magas, ezerből 29,6 tini volt terhes 2009-ben.Úgy gondolom, hogy az, hogy próbálják…..
Elkezdődött a táborok időszaka. Ma reggel is számos kisgyermeket láttam, akik jól megtömött hátizsákkal az édesanyjuk kezét fogva a buszpályaudvarra igyekeztek, ahol megkezdődik a nagy nyári kaland.Gyerekkoromban imádtam táborba járni: a Balatonnál, a Börzsönyben, de voltam…..
Továbbhalad az alaptörvényes móka: az új alaptörvény díszkiadását és Hoffmann Rózsa lelkesítő levelét kaphatják kézhez az idén érettségizők. Mekkora szerencse nem igaz? Sokan ölni tudnának az alaptörvény aranyba foglalt betűiért. Na jó, talán ez egy icipici túlzás, de…..
A legnépszerűbb államtitkárunknál, Hoffmann Rózsánál úgy látszik megakadt a lemez. Bármilyen díjátadón, sajtótájékoztatón, rendezvényen beszél barokkos körmondatai előbb vagy utóbb a kedvenc témájánál lyukadnak ki: kevesen jelentkeznek természettudományos…..
 Mind nagyon sajnáljuk az idén érettségizőket. Nem igazán férnek be a jogász és a közgáz szakokon meghatározott keretbe. Illetve beférnek ők, csak legyen pénzük finanszírozni. Helyes ez a szemlélet? Nem tudom, nem is szeretnék véleményt nyilvánítani, viszont úgy gondolom…..
Még túl sem vagyunk a plágiumügyön, de máris egy új botrány robbant ki. A hvg.hu közétette, hogy egyes magyar közszereplők külföldi diplomája nem az, aminek látszik. Tudniillik, egyes intézmények olyan külföldi diplomát nyújtanak, ami valójában nem diploma, mondhatni csak egy…..
Miután elfogadták a felsőoktatási törvényt és napvilágra kerültek a keretszámok, de semmi mást nem lehetett tudni, legyen szó konkrétabb felvehető hallgatói számról, vagy összegekről, gondoltam körbetelefonálom az intézményeket, hogy milyen konkrét infókkal tudnak…..
Elfogadták az új felsőoktatási törvényt. Pokorni, akinek korábban is voltak fenntartásai, nemmel szavazott. Azt mondta, hogy több olyan elemet is lát a törvényben, amelyek megnehezítik a szegényebb gyerekek sorsát, azt viszont pozitívumnak tartja, hogy a legjobb hallgatók állami-…..