Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskaz

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Rajongó!   Az elmúlt pár nap a kicsi vitorlázás kicsi fürdés és a sok aszalódás jegyében zajlott. Az útvonalunk Budva,  kotori öböl, Tivat. Egy csendes este után megnéztük a kotori öböl kisseb kiszegeléseit és estére visszatértünk Tivatba. A nyugodt nap…..
       A mai nappal már a lányok is csatlakoztak a csapathoz. Név szerint: Timi, Kati és Brigi.A szicilíán tartózkodó különítmény a mai napon az Etnát célozta meg. Pjotr pedig csütörtökön indult Rómába, hogy egy rövid városnézés és…..
Ha kívácsi vagy, hogy milyen időjárás és szelek várhatóak az út során, KATT IDE.(kattintás után Torrevieja-i előrejelzést láthatod, de értelemszerűen ki lehet választani a konkrét helyet, amire kíváncsi vagy.:) )A szak(abb)emberek pedig ide...
A játék eléréséhez katt IDE . Jó szórakozást lányok-fiúk!Az elért eredményeket illik itt közzétenni!..
Utunkat Ustica szigetére kezdetben 2-es dél keleti majd 3-as déli szél jellemezte, az előrejelzésnek megfelelően. A hullámok így eleinte célunk, majd Afrika felől érkezve nyaldosták a hajónk elejét, oldalát. Sajnos mikor a hajónkra oldalról érték a hullámok jócskán kaptunk…..
A Kapitány úr a lent megjelölt helyeken tervezte a főbb megállókat, de ahogy már olvashattátok az időjárási viszonyok bizony nagyon könnyen tudnak ezeken változtatni. ..
 A vasárnapi indulás után ma 14 óra körül értük el Mallorca partjait. Sajnos Portocristo-ig nem jutottunk el, mert a szél viszonyok, a hajó motorja és a tenger istenei nem mindig akarták így. Az első nap viszonylag nyugodtan telt, egész jól haladtunk. Csak este 11 körül…..
kiskaz 2009.08.03 15:07:37
@beste mannschaft :):
fantasztikus volt az elénk táruló kép...iszonyatosan felszabadító nézni a végtelen tengert...őserővel tölt fel a nyugalom...

Ami fantasztikus volt, a szerdán-2009. július 29.- az a tenger színe. Ilyen kéket nem mindenhol lehet látni. Napnyugtában aztán átment ez a kék lilába, rózsaszínbe, azoknak is millió árnyalatába. Fantasztikus volt! Vasárnap -2009. július 26.- nem voltak ilyan színek. Akkor fekete-fehérben adta elő a tenger! Mi meg zöldben.
Az a része az utazásnak nem volt a legfinomabb, bár G kapitány szerint az is teljesen normális állapot volt. Csak a fránya szél, az hogy hiányzott nekük, a jó irányból!
Éjjel -2-6-ig őrség- káprásztató amit a csillagok előadnak. Az meg elszomorító, amit mi, emberek művelünk. Olyan fényszennyezés van a világnak ezen részén is, hogy az elképzelhetetlen. Mallorca nappal 20-25 mérföldről látható, míg éjjel ennek minimum a duplája. A kontinens még ennél is brutálisabb. Szörnyű.
Szóval a csillagok: félelmetes. Az a tér, ami körülvesz ott kint, az innen elképzelhetetlen. Nincs semmi csak Te, a tenger és a fölétek boruló, flitterekkel kirakott égbolt. Olyan kicsi vagy, borzongató.
Pláne ha olyan területre visz G kapitány ahol rajtatok kívül senki sem jár. Se hajó, se repülő, se rovar, se senki! Esetleg delfinek.
Miután Gábor éberségének köszönhetően a reggeli indulás megvalósult, kicsúsztunk a Mallorca-i kikötői zárlat alól. Ami meghiúsította volna az egész túra sikerét. Miután elhagytuk a tükörsima vizü kikötőt, egy nyugodt, gyakorlatilag szél és hullám mentes motorozásos…..
Csípje meg valaki a Homárt, mert ilyen tömény hülyeséget Kádár János foszforeszkáló koponyájával hirdetett kommunista panoptikumban se lehetne látni. A BKV a hét elején hirdette meg csendben háromdimenziós környezetvédő akcióját, ami abból állt, hogy 7 metrómegállóban…..
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..
Nyilvánvaló, hogy naiv ügyfelünk, Viki nem olvasta a Darshan-udvar hitvallását, különben ez a jelenet nem jöhetett volna létre:Gondoltam megosztom veletek vasárnapi ebédem történetét a Darshan udvarban. Talán nem csak én találom felháborítónak, hogy a pincérünk önhatalmúlag…..
olyasmi, mint amikor a kommunizmus alatt az ember befizetett autóra, oszt várt. És várt. Meg még várt egy pár hónapot. Turpilla agusztus végén fizetett, azóta az előbb vázolt programot bonyolítja. Reformdühe ahhoz volt elég, hogy hetek elmúltával most már néha fölvegyék a…..
kiskaz 2007.12.03 13:59:18
mkik@mikik.hu a Kereskedelmi és Iparkamara címe. elküldtem nekik a linket, olvassák el ők is. bár az elnök irodája -állítólag - szintén bútorboltból származi, valszeg nem asko, de nem itthoni szakikkal készült!
Tékozló Homár Kidobni olcsóbb 2007.10.19 10:10:00
Az alábbi történet nemannyira tanulságos, mint amennyire csak az derül ki belőle, hogy a Pixmania nem magyar cég, hanem francia, és mint ilyen, magyar telephelye sincs, ezért aztán egy csomag visszaküldése is drága. Anikó előbb rendelt, aztán olvasott: Egy MP3-lejátszót rendeltem…..