Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pistike1

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Pistike1 2016.02.26 16:05:51
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Kevés magyarázni való van ezen a kis filmen. Ha valaki egy kukkot sem ért angolul, a történésekből, a szemekből minden kiderül. A motoros valahol megelőzte az autóst, méghozzá az autós szerint szabálytalanul. Nem karcolt össze semmit, nem okozott balesetet, csak szabálytalankodott…..
A hiéna új konca 3,74 gigányi tömény sajtóanyag (persze törölhető) cseppalakú műanyagtokba csomagolva egyenesen Le Mans-ból. Ez járt a dolgos sajtósnak a médiás belépő mellé. Utólag is pacsi a versenyszervezőknek, amiért csak a reptéren túlra kellett elzarándokolni érte.…..
Belsőség Heti merítés 2015.05.17 08:41:31
Zörög, morog, lelke van Terepen ráz, aszfalton pattog. De megszünteti a derékfájást. Nem kell ide súlyfürdő meg gyógymasszőr, csak két nap terepezés egy LC-vel :) Arra az esetre ha a "Prófécia" beteljesül! A leglehetetlenebbnek tűnő helyeken is el lehet vele menni csak a…..
  Chris Birch nem ma kezdte a terepmotorozást. 33 éves, és hatszoros új-zélandi enduró bajnok. Hasonlóan sok sikeres enduróshoz (Taddy Blazusiak, Laia Sanz, Chris Pfeiffer), ő is triállal kezdte a versenyzést, ami jó alapot adtak neki a későbbiekhez - és ez nem csak amolyan bedobott…..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
"Dani feladta, nem kellett volna" – ezzel a kommentárral küldte be a videót Pista a listára. Nem is nagyon van mit hozzáfűzni, így kell csapatni egy bereszelt robogóval. Szupermotós titánok, szevasztok!..
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A téli hideg maradandó sérüléseket, akár halált is okozhat. Nem is kell hozzá a sarkvidékekre utazni, sőt, a közhiedelemmel ellentétben még csak a fagypont alá sem kell süllyednie a hőmérsékletnek. Az elmúlt években Magyarországon is minden tél száznál is több áldozatot követelt, pedig alig…..
Belsőség Nekem ez itt nem piros 2015.01.06 16:16:05
Kár volna csak a videómegosztók fedélzeti kamerás találatai alapján gondolkodni a közlekedéskultúra területi viszonyairól. Ideje tisztázni, hogy Kijevtől ide is van elég tahó az utakon, csakhogy a forgalomfigyelő fedélzeti kamera (közismert nevén: dashcam) itt nem alaptartozéka…..
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
Aki már járt autószalonon, az tudja, nem a gumik jelentik a fő attrakciót. A gumigyárak ettől még fontosnak tartják a jelenlétet, hisz a többiek is ott vannak. De hogyan csalogassák be azokat a standra, akik nem szeretnének új mintázatokat és különleges karkaszokat nézegetni? A…..
 Bár Papp Tibi írja a Mini-standot, orvul odamerészkedtem, és üléspróbát vettem az új, ötajtós Miniben. Beültem előre, szabványosan beállítottam az ülést, korántsem fetrengősre, sokkal inkább biztonságosra. Ezzel a pozícióval sosem csalódok, így beférek magam mögé (bár…..
Pistike1 2014.10.04 16:52:31
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Az Oakland szülötte hadak útját megjárt Kali Muscle ismerős lehet számodra, ha máshonnan nem is, a közösségi médiát bejárta storyja. 11 évnyi raboskodás során a testépítés volt a napi elfoglaltsága Kali-nak, a súlyzók megvonását követően pedig a fegyenc edzés útján…..
Pistike1 2014.08.16 18:26:43