Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VDM

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért szerveztek forradalmi partit?  Tüntetés lesz elég. Mi a direkt politizálás helyett most inkább a szellemi-kulturális-társadalmi megújulás világméretű hulláma kapcsán aktualizálnánk az 1848-as forradalom ünnepét. Mint tudjuk, az is egy nemzetközi hullám része volt.…..
  A félreértések elkerülése, illetve tisztázása végett tudatjuk, hogy a Valódi Demokráciát Most! Occupy Hungary csoport aktivistái által, 2011 ősze óta számos alkalommal és az elmúlt napok tüntetésein is viselt Guy Fawkes maszkok nem az Anonymous csoporthoz tartozásunkat…..
Február 11. ismét egy globális akciónap. A valódi, részvételi demokráciát követelő, és a politikai és gazdasági szereplőknek a társadalmak többsége feletti uralma ellen fellépő mozgalmak elutasítják azokat a működésmódokat, amelyek nehezítik és korlátozzák a…..
A magyarországi Valódi Demokráciát Most! Occupy Hungary csoport örömmel fogadta a hírt, hogy a hétvégén több tüntetés is szerveződik Budapesten. A részvételi demokrácia alapja, hogy véleményünknek demokratikus módokon hangot adjunk. Függetlenül attól, hogy…..