Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bilidzsó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években komoly terjeszkedésbe kezdett Magyarországon a Tchibo, a kávé mellett mindenféle egyéb terméket kezdtek árulni. Manapság már minden jelentős plázában van boltjuk és próbálják az internetes áruházukat is felfuttatni. Az utóbbi támogatására indították el a…..
Már egy hónapja állították le a Tchibo affiliate programját és az ígértekkel ellentétben nem indult újra május végén. Kíváncsi vagyok, hogy elindul-e valaha... Átmenetileg az Amazon Associates használatát javaslom...
bilidzsó 2014.09.10 15:36:11
@Online Távmunkás: 200e Ft alatt nem lehet felszámoltatni céget. Az adószámukat törölték. Sok sikert a behajtáshoz!
bilidzsó 2014.09.15 08:29:40
@KisPéter: Fordítva van egyébként, nézd meg az alapítási dátumokat. Ez a régi cégük, az új cégüket borították be, miután oda számláztattak velünk. Tőlünk már az új cégre kérték a végén a számlákat. Nos ezért mondom azt, hogy gusztustalan féreg az ilyen, mert előre kiterveltnek tűnik! A fizetési határidő 10.-e volt, 11.-ével meg törölték őket. Korrekt! A Fehér Ádám lehet, hogy csak a kutyája Bentabet Ádámnak, de azt ne felejtsük el, hogy végig a képembe hazudozott. Gátlástalan féreg az is! Na de nekem a csúcs akkor is az, hogy olvasd el a levelet, amit küldtek! A Tchibo bizony ott van a végén, szóval nekem ne mondja senki, hogy szegények nem tudtak semmit! A felelősség szerintem az övék!!! Ha a nevüket lehetett használni, akkor kérjék szépen vissza a pénzeket és fizessenek ki minket közvetítő nélkül! Egyébként meg megkérdezem megint: -minek is kellett tulajdonképpen a közvetítő cég ???
--------------------------------------------
Dátum: 2014. június 6., péntek
Tárgy: Tchibo Affiliate Partnerprogram - számlázási információk - májusi jutalék

Kedves X.Y. !

A mai nappal lezártuk a 2014. május havi kifizetéseket, és örömmel értesítjük, hogy az Ön felhasználói fiókjában xxxxx HUF összegű jutalék keletkezett.

Kérjük, állítson ki egy számlát 2014. július 10-ei fizetési határidővel a fenti összeggel és annak általános forgalmi adójával az alábbi adatokkal és juttassa el az eredeti példányt a címünkre.

Amennyiben elektronikus számlázó rendszert használ, úgy kérjük küldje el a billing@greativity.net és a affiliate@greativity.net e-mail címekre ( amennyiben papíralapú számlát küld nekünk akkor is küldjön róla (jpeg formátumban) másolatot ezekre).

Számlázási adatok:
Greativity Network Korlátolt Felelősségű Társaság
Számlázási és Postacím :1054 Budapest, Honvéd utca 8. 1. em. 2.
Adószám: 24867771-2-41

Üdvözlettel,
A Tchibo Affiliate Csapata.
A teflon sütőedények elsőszámú előnye, hogy a speciális bevonat révén kevesebb zsiradékra van szükség, illetve az, hogy nem ég le a cucc, amit beleteszünk, hiszen a teflon anyag remek hővezető és egyben hőálló bevonatként vonult be a köztudatba. Ugyanakkor, ha egy gyenge…..
bilidzsó 2013.01.04 08:17:20
A TEFAL EDÉNYEK TAPADÁSGÁTLÓ FELÜLETE KÁROS AZ EGÉSZSÉGRE!!!

To: HU GS Hungary - Vevoszolgalat
Subject:

Tisztelt Tefal!

Az egyik "neves" és nagyon látogatott kuponos oldalon azt olvastuk, hogy: " Bár a teflon bevonatú edények a leégés és letapadás problémáját orvosolják, a teflon a magas hő hatására - rendszeres használat mellett pedig pláne – széttöredezik és belekerül az ételekbe, ezzel rengeteg káros anyagot juttat a szervezetünkbe."

Mivel mi 8-10 éve az Önök által jelenleg is forgalmazott Tefal serpenyő készletet használjuk itthon és kisgyermeknek is készítünk benne ételt, kérem, hogy nyilatkozzanak, hogy a Tefal teflon bevonatú serpenyők folyamatos használata okozhat-e egészségügyi problémát, vagy bármilyen káros anyag bejut-e a szervezetünkbe?

www.kuponvilag.hu/budapest/5-reszes-titanium-bevonatu-spider-pan-serpenyo-keszlet-14-990-ft-helyett-csak-7490-ft-ert.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20121230Symbol&utm_content=iroda%40netenvegyen.hu&a_aid=newsletter2&emst=CJC0nkSNsN_157762_300029_171

A magunk egészsége fontos és semmi ilyen tájékoztató, vagy figyelmeztetés nem volt a termék megvásárlásakor!

Várom a szíves visszajelzésüket!

A válasz:

2013. január 2. 14:45 HU GS Hungary - Vevoszolgalat írta, <vevoszolgalat@groupeseb.com>:

Kedves XY!

...Ez természetesen függ attól, hogy a bevonat milyen mértékben sérült. Amennyiben felszini karcolások vannak csak rajta, az nem károsítja az egészséget. Amennyiben a legmélyebbi rétegek is súlyosan sérültek, akkor javasolt lecserélni az edényeket, mivel sem a tapadásmentes tulajdonsága nem garantált, sem pedig az, hogy nem juthatnak egészségkárosító anyagok az ételbe.

Üdvözlettel,
A. Csilla
Értékesítési asszisztens
Tímea egy Ikea konyhabútorba épített Whirlpool gáztűzhelyet szeretett volna működésre bírni, de a két cég között nem elég olajozott a kommunikáció: 2009-ben vásároltunk egy komplett konyhát háztartási gépekkel az Ikeában, amelyekre 5 év garancia van. Már a beszerelés…..
Botrányos posztkarácsonyi pszeudokiárusítást rendezett az Aldi, amikor 18000 ezer forintért belengetett mostanában 40 ezer forint körül járó 2 TB-s külső merevlemezeket, amikből aztán vagy alig volt néhány darab, vagy egyáltalán nem volt. December 29-re az Aldi akciós…..