Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghostwriter.blog.hu

62 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ghostwriter Eb ura fakó 2014.04.04 01:09:11
Többször megtehettem volna már, hogy elmegyek Magyarországról. Komoly, igen jól fizető ajánlataim voltak. A végén mindig maradtam. Úgy éreztem, itthon is meg tudom csinálni a szerencsémet. Jó dolgom volt, és kedvvel végeztem a munkámat. Sokat dolgoztam, de szerettem. Teljes volt…..
A szanaszét cenzúrázott Rózsa Flores jelentés nyilvánosságra hozatalával a FIDESZ nem akart mást, mint a kedvenc Jolly Jokeréhez nyúlni. A Gyurcsányozás már hosszú idő óta jól bevált eszköz a birkamenet éberségének fenntartásához. Jó lehet az Összefogás egységének…..
Érdekes helyzet állt elő ellenzéki oldalon az október 23-i rendezvénnyel. A Mesterházy-Bajnai formáció válaszúthoz érkezett.El kell dönteniük, hogy ketten együtt (meg persze a hozzájuk csatlakozott szervezetek) elegendő erőt jelentenek-e az orbáni hatalom demokratikus úton,…..
ghostwriter.blog.hu 2013.10.24 01:00:40
Uniszónóban megy Bajnai Gordon ekézése a Szolidaritás tegnapi gyűlésén elkövetett szoborállítás-döntögetés ügyében. Ízléstelenség, ’56-os hősök meggyalázása, nemtelen politikai eszközök, alpári stílus. Így a verdikt, és Bajnaiék félig-meddig el is határolódnak…..
Ghostwriter 'Oszt jónapot - 2014 2013.09.29 09:18:54
A bajai balhéból nyilván rengeteg tanulság adódik És, nyilván, a legtöbbet senki sem fogja levonni. Vagy ha le is vonja, nem fog aszerint cselekedni. De azért lássuk: Az első, legkézenfekvőbb következtetés természetesen az, hogy a Fidesz sajátos „’oszt jónapot”…..
Ghostwriter Nem kekszre megy 2013.07.26 18:50:54
Az Index ma címlapon hozott egy jobbikos blogot, amely szerint „a romaintegráció majd akkor kezdődik el, amikor a cigányság dologtalan tömege elmegy dolgozni”.  Közben az Indavideóra felkerült egy videóriport, Halmajugráról. A riport szereplői azt állítják, hogy a Detki…..
A közönség, amely egy-egy temetésen összejön, minden másnál többet mond az elhunytról. Ahogy ma néztem a tömeget a Nemzeti Sírkertben, bizony úgy éreztem magam, mintha egy harminc évvel ezelőtti Filmhíradóban lennék. A kádári Magyarország arcait láttam ott ezrével. Egykori…..
Ünnep a mai nap, és, ahogy elnézem, szinte észre sem vesszük. Amikor e sorokat írom, az Index címlapján a konföderációs kupa döntője, az Origonál Tom Cruise, a NOL-on Egyiptom a téma. Egyedül a Magyar Nemzetnél vezető hír – még ha csak szépen, vonalasan, Navracsics Tibor…..
Ghostwriter Latrina és délibáb 2013.06.27 15:38:05
Sorra olvasom az index és az index-blogok recenzióit a szárszói találkozóról. Mind ugyanazt mondja, (egyetlen kivétellel): Farkasházy egy szenilis majom, amiért nem látja, hogy mekkora királyság az ő WC-csészéjét fotózgatni, és ily módon ragadni meg az általa szervezett…..
Ha nagy meglepetés nem ér bennünket, napok kérdése, és kormányoldalon kitör az örömmámor: lekerülünk a brüsszeli „szégyenpadról”, véget ér a túlzott deficit eljárás. Szó se róla: Orbánék ezt bizony ügyesen csinálták. Kitűztek egy látványos, nehéz(nek gondolt) de…..
Az imént – pár isteni Totalcar videó után – épp lefekvéshez készülődtem. De aztán, én barom, még utoljára kinyitottam az Index címoldalát – és hagytam, hogy a Véleményvezér blog ügyeletes szerkesztője megint teljesen eldurrantsa az agyamat. Történt ugyanis, hogy a drága…..
Ghostwriter Ciprusi bankmitológia 2013.03.27 12:40:14
Mint nyilván Önök is, hetek óta nézegetem a híreket a ciprusi bankmentésről, és a hozzá kapcsolódó betétsarcolásról. A blogírók az igazság önjelölt bajnokaiként – mondom én, a bagoly – kórusban rántják le a leplet a főgonosz Európai Unióról amely nem átallja…..
Lassan nincs olyan szférája a közéletnek, amely ne az elkeseredett csatazajtól lenne hangos. Miért pont az állami kitüntetések és művészeti díjak jelentenének kivételt? Az átlagpolgár rég természetesnek veszi, hogy „ha balról fúj a szél, akkor a ballibek kapnak plecsnit, ha…..
Nem írtam egy ideje a blogomra, másfelé sodort a ’Zélet, de vannak pillanatok, amikor tényleg cinkos, aki néma. Ráadásul, kénytelen vagyok szembenézni azzal, hogy még egy korábbi bejegyzésem vált túlhaladottá. Az, amelyiket Áder János kijelölésekor megválasztásakor…..
Ghostwriter Hallgass a szívedre... 2013.03.12 13:36:31
Ghostwriter Hajóstörés? 2013.01.27 23:05:20
Azok közé tartozom, akiknek az LMP semmilyen módon nem hiányzott a magyar politikai palettáról. Két okból: Egyfelől, ha úgy tekintettem rájuk, mint egy reménybeli „új baloldalra”, akkor azért nem, mert köszönöm szépen, nekem nem kell új baloldal, bőven megvagyok a régivel…..
ghostwriter.blog.hu 2013.01.28 19:22:00
@zipe moha:

Igazad van, kicsit erősre sikerült.
Véleménycikk lett belőle, így véleményes, természetesen.

Köszönöm a hozzászólásod.
Ghostwriter A kolozsvári béka 2013.01.22 15:02:33
Nem, nincs sajtóhiba a címben. Arról van szó, hogy nem tudom eldönteni: a tegnapi, kihelyezett MSzP elnökségi üléssel Mesterházyék valóban úgy érezték-e, "békét kell kötniük" a határon túli magyarokkal, vagy csak egyszerűen lenyelték a békát, és beismerték: ezt…..
Ghostwriter Az MNB piros foltja 2013.01.18 12:25:45
Mindjárt az elején hadd mondjam el: én is tudom, hogy miért is vitatható, amit alább leírok. Egyfelől, Matolcsy Györgyöt még ki sem nevezték bankelnöknek. Másodszor, semmi garancia arra, hogy 2014-ben itt bármi is megváltozik. De azért… Azt mondja a kormányfő, hogy…..
Ghostwriter Győztünk, de... 2013.01.06 00:29:03
Nem lesz tehát regisztráció – és ennek most igazán lehet örülni. De csak módjával, mert a lényeg nem változott. Lehet örülni, mert úgy néz ki, sikerült a FIDESZ-t legalább egy ügyben meghátrálásra kényszeríteni. És - ellentétben azzal, amit néhány megfigyelő mond –…..
Ghostwriter Nem hiányzik senki 2013.01.03 19:26:07
Napra pontosan egy évvel a nagy operaházi tüntetés után – amely napon egyébként, ha szabad ezt iderángatni, ez a blog is elindult – hivatalosan is tárgyalni kezdtek egymással az Orbán Viktor rendszerének leváltására szövetkező demokratikus ellenzéki erők. A társaságot…..
Nem tudjuk, hogy mit dönt majd a kormány szerdai ülésén a felsőoktatás „reformja” ügyében. Másfél nap Orbániában nagy idő, addig még minden megváltozhat. Csak egyvalami biztos: a problémát nem fogja megoldani. Az, hogy vajon Orbán, vagy a diákok „nyernek”-e, teljesen…..
ghostwriter.blog.hu 2012.12.17 22:02:53
@MikeBoy: Miert kerded? Azok is hozzatartoznak egy normalis orszaghoz, es joreszt az adofizetok tartjak el oket. Pl. hogy a diak eljusson az egyetemre. Meg par tizezer munkahelyet is jelentenek.

Nem mondom, hogy a dolgok kozott nincs sorrend, ertekrend. De attol, hogy ezen a heten az egyiket abszolutizaljuk, jovo heten meg a masikat, meg nem jutunk sehova.
ghostwriter.blog.hu 2012.12.17 22:04:24
@Mária: mi vagyunk Orban fonoke. Mi vettuk fel. Mi fizetjukna kart. Es persze szivunk is.
:)
ghostwriter.blog.hu 2012.12.17 22:41:00
@MikeBoy:
A felsooktatasbol nem 27 milliard hianyzik, hanem sokkal tobb.

Jartam itthon es kulfoldon egyetemre, lattam a kulonbseget. Es egyetemen oktat tobb rokonom.

Az egyiknek pl minden ev elejen megmondja az egyetem, hogy a fizetese hany szazalekat keresse meg maga az egyetem cegeben. Es o palyazza oszze az osszes eszkozuket. Kozben kutasson, tanitson, publikaljon.

Ez nem 27 milliard hiany. Meg akkor se ha eleve nem akarsz Oxforddal versenyezni.

Persze, hogy rosszul gazdalkodik a kormanyunk. Egy szoval se vedem oket. De reg tul vagyunk azon, hogy egy eloterjesztessel ezt rendbetehetnek.
Ghostwriter Az ostromlott légvár 2012.12.03 20:07:31
Az írja az újság: az LMP-t mostanság folyton üldözik. Egyre arrogánsabban, egyre vadabbul. Sőt, liberális körök „direktben mondják”: ki is fogják őket nyiffantani, ha nem csatlakoznak az ellenzéki együttműködéshez. Pedig Magyarországnak inkább büszkének kellene ezekre a…..
Ghostwriter Sötétben bujkáló 2012.11.26 17:49:53
Talán már hallották, november 25-én a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pácinban, és a Győr-Sopron megyei Vámosszabadiban időközi választáson a Demokratikus Koalíció által támogatott független jelöltek nyertek. Ha nem hallották, nem csodálom, a hírt keresve is alig lehetett…..
Ghostwriter Fel a fejjel! 2012.11.07 20:30:54
A Medián szerint a Bajnai Gordon új csapata egy csapásra az ellenzéki „slágerlista” első helyén debütált. A volt kormányfő az ország második legnépszerűbb politikusa és magasan (12 százalékponttal –  harminc százalékkal) veri Orbán Viktort. Bajnai Gordon…..
Ghostwriter A vég kezdete 2012.10.12 02:10:34
Nem kell nagy bölcsesség kijelenteni: Bajnai Gordon visszatérése korszakhatár lesz. 2012. október 23. után semmi sem lesz úgy, mint annak előtte. Bármit mondjon is majd beszédében a volt miniszterelnök, az a vég kezdete lesz. Csak épp azt nem tudjuk még, hogy kinek, vagy minek a…..
ghostwriter.blog.hu 2012.10.12 06:12:36
@Dr. jenőke (jenőke): A alapvetően "kérdés" költői volt. :-)