Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ninoness

367 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy falatnyi gyémánt Veled minden 2018.02.11 13:58:50
Nemrég értünk haza Egerből egy csodás wellness kikapcsolódásról és máris tovább szövögetjük terveinket a jövőt illetően. Listánk egyre csak bővül újabb úti célokkal és tavasztól bele is szeretnénk vágni szép helyek felfedezésébe - ketten, barátokkal, családdal. Boldog vagyok, mert megkaptam az…..
Egy falatnyi gyémánt Ő 2017.11.12 20:14:35
Röpke két hónap alatt a feje tetejére fordult az egész világom. Minden, amiről a legnagyobb meggyőződéssel állítottam, hogy fix pontok az életemben. Miatta. A fiú miatt, aki őrülten boldoggá tesz. A legnagyobb fordulatok előtt az ember sosem számít rá, hogy bármi egyáltalán történni fog vele. Így…..
 Kedves Naplóm! Nagyon kérlek, ne haragudj rám túlságosan, amiért évezredek óta nem írtam hozzád semmit sem. Mit is mondhatnék, beszippantott az élet, a munka és egyedülálló életem minden aprósága. Nemrég értem haza Horvátországból, azaz Zadar városából - igazi gyöngyszem az Adria közelebb eső…..
Egy falatnyi gyémánt 2017.01.15 20:57:46
Vannak reggelek, amikor egészen komoly elhatározásokkal dugom ki a lábam a takaró alól. Pontosan ilyen volt a mai is - amellett döntöttem, hogy kilépek a lakásból és kisebbfajta kirándulást teszek.Mindenféle nagyobb előkészület nélkül bepattantam a kicsi kocsiba és Orfű felé vettem az irányt. Nagyon…..
Egy falatnyi gyémánt 2o17 2017.01.01 19:23:19
Túl a karácsonyi együk-magunkat-degeszre időszakon, a szilveszteri kavalkádot a hátunk mögött hagyva, mindannyian különböző hangulatokban indulunk neki az új esztendőnek. Ilyenkor általában rá sem pillantok a közösségi oldalakra, mert mindenki a másikat maga mögé utasítva próbálja prezentálni,…..
Ez a zseniális szókapcsolat valamelyik nap reggel a Morning Showban hangzott el és annyira megtetszett, hogy muszáj voltam megörökíteni az utókornak. Hihetetlenül találónak érzem a mai elektronikus zűrzavarban, így egész úton azon agyaltam, nehogy elfelejtsem. Igazság szerint baromira egyetértek…..
Ahogy elnézem, az utolsó írásomban még az volt a szenzáció, hogy a Tisza-buborékból kilépve sikeres állásinterjú után munkahelyet készültem váltani. Bárhogy is, ennek már több mint egy hónapja, tehát azóta megvolt a felmondási időszakom és kellőképp belecsöppentem az új pozíció nyújtotta…..
I love my lifeI am powerfulI am beautifulI am freeI love my lifeI am wonderfulI am magicalI am me ♥..
Egy falatnyi gyémánt változás 2016.08.25 21:24:06
A Coelho-határidőnapló nem is lehetne ennél nagyobb zseni... A mai állásinterjú margójára:"Hozz meg minden döntést, amit meg kell hoznod, akkor is, ha nem vagy biztos benne, hogy helyes."Én meghoztam ♥..
Egy falatnyi gyémánt gasztro 2016.07.13 12:03:30
Budapesti kiruccanásaim közben/után mindig elgondolkozom rajta, hogy gasztronómiai különlegességek felkutatásával és megkóstolásával kéne foglalkoznom. Ehhez persze elengedhetetlen lenne, hogy legyőzzem finnyásságomat és kicsit bevállalósabban vessem bele magam az evés örömeibe.Eperdarabokkal…..
Egy falatnyi gyémánt 2016.05.22 18:48:36
Szinte el sem hiszem, hogy holnap indul a szülihetem! Teljesen be vagyok sózva, már alig várom, hogy végre úgy ünnepelhessem a névnapomat és a szülinapomat, mint az elmúlt 5 év alatt egyszer sem. Nagyon szuperül és könnyednek érzem magam most, hogy nem kell vizsgák és szigorlatok miatt izgulnom,…..
Egy falatnyi gyémánt 2016.05.11 12:41:03
Kedves Naplóm, remélem nem neheztelsz rám, amiért egy kisebb ráncfelvarráson estél túl. Nem mintha bármi probléma lett volna az előző felülettel, de néha tartani kell a lépést az új korokkal. Az is lehet, hogy a hirtelen jött gyengélkedés által túl sok szabadidőre tettem szert, ezért megpróbálom…..
Szinte már nem is emlékszem, mikor volt utoljára egy hosszú hétvégém, amit (szinte) munka nélkül tölthettem... olykor viszont annyira jólesik az édes semmittevés és az aktív kikapcsolódás, hogy mindig elhatározom, ezentúl többet utazom és élek - ezúttal talán sikerül is tartanom magam ehhez az…..
Egy falatnyi gyémánt 2016.04.10 22:35:36
Kedves Naplóm,azt hiszem, egyre jobban érzem magam. És nem is csak azért, mert egyre több a napsütéses órák száma vagy mert végre sokkal tovább van világos. Egyszerűen csak eljött a tavasz és a testi-lelki felfrissülés. Hiszek benne, hogy a legapróbb dolgok is képesek megváltoztatni a rettenetesen…..
Egy falatnyi gyémánt mondd ki 2016.03.16 20:58:31
Az elmúlás, a halál, a temetés mind az élet részei, mégis nagyon nehéz ezek közül bármelyiket is elfogadni. Azon szerencsések közé tartozom, akik kevés hozzátartozót veszítettek el életükben, így ez a mai volt a második temetés, amire eddigi életemben hivatalos voltam. Habár ép ésszel képes vagyok…..
Elmagyarázhatatlan érzés az, amikor meghallok egy régi dalt attól az előadótól, akinek mindig az egész albumát letöltöm, nem csak bizonyos dalokat a lemezéről, mégis totál ismeretlen a zeneszám - mert a legtöbb zenész/ együttes esetében csak bizonyos számokat hallgatok egy-egy albumukról.Azóta…..
Egy falatnyi gyémánt tattoo 2016.02.17 22:44:47
Mindig olyan furcsa érzés fog el, amikor valakinek legelőször mesélek a tetoválásaimról. Habár a jobb kezemen lévő még nagyon is frissnek mondható, hajlamos vagyok teljesen megfeledkezni róla.Imádom minden egyes négyzetcentijét, tényleg, de már annyira hozzám tartozik, hogy szinte fel sem tűnik, ha…..
Egy falatnyi gyémánt 2016.01.16 18:29:06
Jelen pillanatban semmi kedvem arról írogatni, hogy mennyire elcseszettek a mai fiúk, úgyhogy inkább csak egy dalt hoztam, ami elmeséli a helyzetet. Kedves Naplóm,szomorú, de sajnos még a szülinapod is kiment a fejemből. Bizony, ez már a negyedik volt.... elég fura érzés - s habár nem írok minden…..
2015-ben csak alig pár dolgot fogadtam meg, de büszkén állíthatom, hogy tartottam magam ezekhez és tekintettel arra, hogy holnaptól új évszámot írunk majd a kezünk ügyébe kerülő papírokra, nagy lépésre szántam el magam. Egyik éjszaka nagyon nehezen aludtam el. Akárhogy…..
Egy falatnyi gyémánt 2015.11.04 12:31:19
"Aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot."   ..
Egy falatnyi gyémánt changes 2015.10.06 22:38:05
A változásoknak igenis nagy ereje van. Képesek teljesen más irányba terelni valaki életét, ha pedig valami igazán pozitívról van szó, rengeteg energiával és örömmel töltik meg a hétköznapokat. Nem kell túl nagy dologra gondolni: egy piciny üvegcsébe zárt új illat, egy pohárka…..
Egy falatnyi gyémánt 2015.07.13 21:45:05
"A hentes nemrég mesélte nekem, hogy a fiai éppen azzal játszottak a barátaikkal a konyhaasztalnál, hogy összeírták egy papírra, hány olyan érvet ismernek, amiért egy fiatal nő férjhez megy manapság. Én megdöbbentem rajta, hány ilyen okot találtak: 14-et! Csak néhányat…..
Egy falatnyi gyémánt 2015.06.24 14:06:05
"Az élet olykor kis masnival átkötve nyújtja felénk a metaforákat - éppen akkor, amikor szükségünk van rá. Amikor azt hiszed, minden elveszett, szinte váratlanul kerül elő épp az, ami kell." - Susannah Cahalan: Lángoló agy   Éljen a Sétatér fesztivál legjobb évjárata,…..
Nem habos torta minden, amint felnősz. Ilyen az ÉLET, vagy ahogy az Öregek mondják, a fiatal-felnőtt-lét. Ez az idő pedig akkor érkezik el, amikor már nem az a legfontosabb problémád szerdánként, hogy egy óra alatt találj valami olyan ruhát magadnak, ami megállja a helyét az esti…..
Egy falatnyi gyémánt Valentin-nap 2015.02.15 22:28:58
Ez az a nap, amikor senki sem szeret egyedül lenni. A párkapcsolatban élők nyilvánvalóan azért, mert szerelmükkel szeretnék tölteni a napot és az egész éjszakát is, az egyedülállóaknál viszont kicsit komplikáltabb a helyzet. Ahogy ezen a dolgon morfondíroztam, eszembe jutott,…..