Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Recon666

65 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő asztalunk tartalmasabb. Amint láthatjuk egy Linux rendszerrel van dolgunk. A bal oldal egy információt kijelző barral van dolgunk, mely a rendszer főbb adatait teszi közzé. Külsőre rendben van, az ikonok illenek a modernebb külsőhöz. A tálca átlátszóvá van téve, az…..
Mai esti asztalunk "mondhatni" egy gyári asztal. Nem is találtam olyan dolgot rajta, ami pozitív benyomást keltene. Unalmas ikonok, élettelen háttér, ami ráadásul elmosódott is. Ezzel elmondtam mindent, amit írni lehetett róla... ..
Mai asztalunk beküldője egy igazán egyedi asztalt alkotott, ami példaértékű. Mindamellett, hogy teljesen egyedi az asztal, az összhatás is stimmel. A tálca el van tüntetve, ahogy kell, felül dock van és a benne lévő ikonok remekül beleilleszkednek a háttérbe, mint ahogy az óra és…..
Következő asztalunk  BMW koncepcióra épül. Van itt BMW embléma a start gomb helyén, egy vörös BMW háttérképnek,  színben hozzá igazított minimalista skinekkel, melyek stílusosan mutatnak. Az ikonok ismét dockban vannak elrendezve, a Windows téma egyedi, az összhatás…..
Morcimarci "újabb" asztallal örvendeztetett meg bennünket. Amely bal oldalán egy dockot találunk, ugyan azt tudom mondani mint az előző asztalnál, nem szeretem a dockot, szerintem a tálcára helyezett ikonos megoldás igényesebb kinézetű, bár ez egyéni megítélés. Viszont az ikonok…..
Kisebb - nagyobb szünet után ismét itt vagyok. Sajnos az utóbbi hetekben megkaptam egy másik weblap szerkesztését, ami kisebb lemaradásban volt, mostanra sikerült felzárkóztatni annyira, hogy a blogra is jusson idő. emiatt elnézéseteket kérem. Nos kezdjük az elejétől. Aichon egy…..
A mai nap jelent meg Jorus (Prohardver!) cikke, amely a Mac OSX  moddingolásához  nyújt segítséget . Olvassátok, böngésszétek és hasznosítsátok. A logóra kattintva találjátok meg a cikket! ..
Ma esti asztalunk beküldője egy portál hattérképpel használt asztalt küldött be. Amint a képen látszik vagy nem látszik az a tálca, ami el lett rejtve szemünk elől. A rainmeter skineknél elég vegyes a felhozatal, túlságosan is. Maga a skinekkel nincs gond, de túl vegyes és ez nem…..
Ma esti asztalunk a szürkés színárnyalatokban pompázik. A desktopon használt ikonok az ecqlipse 2 névre hallgatnak, talán az egyik legjobban kinéző egyszínű ikonpack. Az ikonok dockban vannak elhelyezve. A tálca felül található, és látszólag egyedi témát alkalmazott a…..
Mai asztalunk egy "dual monitoros desk", amin egy portal témájú háttérképet találunk. A desken tálálunk több információs skin-t, többek közt időjárás előrejelzőt. A tálca helyén lévő, blokkokban elhelyezkedő skinek is mutatósak. Összességében nem egy rossz munka, de…..
Mai asztalunk beküldője szinte csak fekete-fehér színnel operál, ez alól kivételt képez a megnyitott Google Chrome böngésző logója a tálcán. A háttér egy várost, első látásra szerintem New Yorkot ábrázolja fekete-fehérben, design szempontjából közepesnek mondanám. Ami igaz…..
A most következő asztal egy saját próbálkozás. Minimalista stílust képviselem, ami az asztalon meg is látszik. Pont annyi dolgot hagytam rajta, ami számomra szükséges, elengedhetetlen. A háttér innen való, a használt ikonok pedig ezek. Az értékelést rátok bízom. ..
Kivételesen kényszerű ébrenlét okán nekiültem, hogy átalakítsam egy kicsit a desket. Az előző alkotásommal többé kevésbé elégedett voltam, de kezdtem unni már. Órák hosszat tartó agonizálás keresgélés, átalakítás és megannyi vakvágány után végül mégiscsak az…..
Soron következő asztalunk egy dualmonitoros desk, legalábbis nekem annak tűnik. Jobb oldalán különböző skinek sorakozna, ám számomra nem ismerősek, viszont jól mutatnak. Bal oldalt alul egy playlist kijelző van, fönt pedig egy dupla ablakot jelképező ikon, ami számomra az android…..
Következő asztalunk egy újévi hangulatú minimal desk. Ami tetszik benne az mindenképpen a színek harmóniája. A piros-fekete-szürke párosítás kellemes összhangot eredményezett. Tetszik az óra és a dátum is, viszont nem tetszik az ikonsor, mert nem túl jó a…..
Recon666 2013.01.12 22:14:23
Ma esti asztalunkat porfogo küldte be hozzánk. Egy jól sikerül munkával van dolgunk, a floppy skinek különösen tetszenek és a felső lejátszó skin sem külömben. A tálcát és a rajta lévő start gomb is jól mutat. a háttér is jó, de egy natúr szürke még jobb lett volna…..
Soron következő asztalunk egy minimalista  stílusú desk. Kellemes háttérrel, szintén tetszetős a Windows 7 téma választás. A rainmeter skin is kellően "belesimul" a környezetbe. Számomra viszont a dock rontja az összképet. Fehér ikonokkal a tálcán még jobban mutatna az…..
Recon666 2013.01.07 18:09:49
2013 első posztja Krishnam egyedi asztaláról szól. Mind a skineket mind az ikonokat ő maga készítette és meg kell hagyni, nagyon passzolnak a háttérhez. Profi az egész úgy ahogy van - nem lehet rá mit mondani. Örülök, hogy egy ilyen munkával indítjuk az évet - és ne feledjétek:…..
Recon666 2013.01.03 16:28:10
Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kíván az asztal blog csapata! ..
Ma Krishnam nemrég beküldött asztalát fogom górcső alá venni. Üzenetében leírta, hogy az asztalon található elemek kivétel nélkül egyediek, és ez értékelendő ebben a műfajban. Az összhatás számomra zsúfolt egy kicsit viszont a színek és az alkalmazott betűtípus remekül…..
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden kedves olvasónknak! Üdv: a szerkesztők. ..
"Morcimaci" soron következő asztala egy szürkés-fehéres kombinációra épül. A háttér egy szürke színű, vonalakkal fölosztott "csempeszerű" egyveleg. A fölosztott helyeket kihasználva helyezte el a skineket a háttéren. A választott  rainmeter óra, ikonok és információs…..
Örömmel konstatáltam, hogy a kis felhívás után érkezett asztalok már tartalmazzák a kért leírást és a témák neveit! Köszönjük szépen olvasóink nevében is!  Sokat kellett várni Kiskaktuszone legújabb alkotására de megérte! Engem személy szerint mindig hatásuk alá…..
Recon666 2012.12.18 19:41:56
Ma esti beküldött asztalunk egy már "téliesített" desktop, ami alatt főként a háttér témáját értem. Az asztal beküldője egyedi Windows 7 témát alkalmaz, amit számomra ismeretlen eredetű. Az ikonfelhozatal Token és Ecqlipse 2 keverékének tűnik. A háttér, mint említettem…..
Ma esti asztalunk a minimal kategóriát képviseli, ráadásul nem is rosszul. Összességében tetszik az asztal. A leggyengébb pontnak az ikonokat találom, de a token ikonok még ma is megállják a helyüket. A skin tetszetős, ahogy a háttér is megfelelő választás. Várjuk további…..