Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buffon53

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó kiállású, sportos fiatalember fogad barátságosan a Fonte Pizzeria parkolójában péntek este. Ő Fejérvári Gergely, a Zeneszerzők és Boraik Estek szellemi atyja, az ő fejéből pattant ki az ötlet, hogy zeneszerzők köré épített, tematikus rendű borvacsorákon mutasson be…..
E-könyv olvasók Dühöngő 2010.10.01 22:43:15
Kedves Olvasóink!Nos, itt majdnem mindent lehet. Kivéve amit a „szabályzat” tilt és amit a jó ízlés nem enged meg. Ilyen a személyeskedés, a flame és az illegális források nevesítése (vagy utalás rájuk, hogy miként lehet megtalálni mondjuk guglin). Minden szabály…..
Sziasztok,  ez egy gyűjtőposzt lesz a Kindle háztáji turbózásáról. Ide kommenteljetek mindent, ami firmware, hack, és egyéb okosság, igyekszem a posztszöveget élve tartani. Review-k: K2, K3, K3 Beszerzős poszt Tartalomgyártási kiskáté Jailbreakelős okosságok Magyar…..
Buffon53 2012.01.02 14:15:51
@Dworkyll: Szia. Köszi hogy írtál.
1. Igen, próbáltam már, sajnos nem segített.
2. Komolynak tűnik a gond. Ha összedugom géppel, arra sem reagál, tehát lementeni sem lehet róla semmi. :(
Megkeresem az Amazon ügyfélszolgálatot, de hogy mit tudnak kezdeni, úgy hogy Mo-n nincs hivatalos szervíz, az kérdéses :(
üdv
Buffon53 2012.01.02 14:16:47
@Atyaman: Hát akkor marad az Amazon, mert én biza nyomtam a bekapcsológombot elég sokáig, és semmi reakció nem volt. Azért köszi az 5letet.
üdv
UPDATE 11.15: Ahogy az tavaly is bekövetkezett, a karácsonyi nyomás alatt elkezdett belassulni az Amazon logisztikája. A Fire (lehet, a vegyes review-k miatt, kösz Atyaman) elég gyorsan érkezik, most 2-3 napot írnak, de a Touchra 8-9 napot kell várni. Azaz aki vásárolni akar, az ne nagyon…..