Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raven_seldon

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel közeli rokonaim is olvassák a blogomat (sőt lehet, hogy csak ők), le kell szögeznem, hogy az alábbi bejegyzés pusztán a képzelet szüleménye, illetve egy ismerősömmel történt, aki elmesélte nekem. (kacsint-kacsint) Szerintem az egyéjszakás kaland teljesen értelmetlen dolog. Nem találkoztam még…..
Sok fontos küldetést fogalmaztunk meg magunknak, amikor elindítottuk az Otthontérképet. A lakáskeresés egy újfajta szemlélete, a hiteles és hasznos adatok közkincsé tétele mellett az egyik legfontosabb célunknak azt tartjuk, hogy segítsük az eladókat a minél esztétikusabb (így…..
raven_seldon 2014.05.23 11:39:20
@IPARTERVES: Ez egy kicsi lakás? Atya ég, eddigi egész életem egy hazugság volt...
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Annak ellenére, hogy a Tűzgyűrű egy egynyári robotos (szerintem), mégis jónéhány gondolatébresztő témát felvet mind a film maga, mind pedig a szinkron. A nyárra való tekintettel formátumot bontunk és csak úgy, magunkban értekezünk. 1. Ilyenek a földönkívüliek-e?  A…..
Bring Me The Horizon – Sempiternal(Epitaph) A metálzene jelenleg leginkább túljátszott, és a legkevesebb tartalékkal rendelkező iránya a metalcore vagy a deathcore. A fiatal korosztály, konkrétan a tinik ebben találják a legtöbb kapaszkodót, ha éppen nem dubstepre akarják…..
Geekblog Erőnek erejével 2013.01.22 23:17:29
A jó hír az, hogy vagy 15-20 éve nem láttunk akcióvígjátékot, ami ilyen pofátlanul véres és trágár a maga könnyed, vigyorogva vállvonogatós módján, a rossz hír pedig az, hogy elnézve, milyen embertelenül nagyot bukott, valószínűleg jó ideig nem is fogunk. Pedig az Erőnek…..
Amikor podcaster kollégám Laci rákérdezett, hogy nincs-e kedvem megenni egy kicsit nagyobb hamburgert, mondjuk úgy két kilósat, egy pillanatra Adam Richman helyében éreztem magam, aztán a realitás erőt vett rajtam, és közöltem, hogy ki van zárva, azok az idők már elmúltak, amikor…..
Elképesztően bugyuta tévéreklám-csokrot találtunk az internet bugyraiban: míg az Erste Bank házasodni készülő, Converse-cipős, fiatalos nyuggere a legújabb tévéreklámban egy felnyírt hajú nagyikát vesz fel, a Youtube-ot elárasztó, vírusvideónak szánt alternatív…..
raven_seldon 2012.11.27 09:16:20
Zsemledisznó Az IKEA-jelenség 2012.08.02 13:22:12
Akaratán kívül érdekes társadalomtudományi kísérletbe csöppen az, aki betér a neves bútorboltba, és az éttermet is felkeresi. „Ha egy magyar mögötted lép be a forgóajtón, előtted fog kilépni” – tartja a híres (hírhedt?) mondás, amit szokás talpraesettségként is…..
raven_seldon 2012.08.02 16:04:27
A városban járva találkoztam a Sötét zsaruk egyik filmplakátjával, amin Will Smith egy egykerekű motoron ül. Vagyis egy kerékben belül, amit egy motor hajt. Azt hihetné az ember, hogy ez is csak egy látványos filmtrükk, de valójában a Monowheel létezik! A monowheel egy egykerekű…..
Mindössze egy dollárért bárki (illetve egyelőre az Android és iPhone userek) versenyautóvá pimpelheti családi egyterűjét, gazdaságos kisautóját egyaránt. Legalábbis a motorhang terén. A lényeg úgysem a tényleges gyorsuláson, hanem az élményen van, vagy az élményt…..
Arról sokszor és sok szó esett számos helyen és itt a Lángolón is, hogy a Korn legutóbbi albuma a dubsteppel kacérkodott, arról viszont még nem nagyon, hogy az együttes frontembere Jonathan Davis annyira beleszeretett az elektronikába, hogy egy ideje J Devil néven is alkot és DJ-ként…..
Egy ideje már lehet tudni, hogy a Metallica 3D-s mozifilmmel jelentkezik a közeljövőben, de eddig csupán maga a tény szivárgott ki, semmi más. Csütörtökön viszont az amerikai metálzenekar bejelentette, hogy már készül a mozi, rendezőnek pedig nem mást, mint Antal Nimródot kérték…..
Ma reggel érdekes e-mailt kaptam a Getty Images stockfotós ügynökségtől, ahova néha feltöltögetek képeket eladási, licenc céllal. A cég szóvivője tájékoztatta a fotósokat, hogy nemrégiben egy francia bíróság 130 ezer eurós kártérítést ítélt Le Corbusier építész és…..
raven_seldon 2012.02.15 10:11:19
Az 1950-es és az 1960-as évek autóbuszaival teszi színesebbé az ünnepi hangulatot az MTA: egy kisebb történelmi flottát állítottak szolgálatba az M42-es vonalon a  karácsony előtti napokra. December 11 és 23. között, minden hétköznap délelőtt tíz órától délután…..
raven_seldon 2011.12.16 10:51:56
raven_seldon 2011.12.19 21:35:51
@Mdavid89: mert szétteggelik
CSATLAKOZZ TE IS! ..
raven_seldon 2011.12.18 23:02:09
@Bender: szívemből szóltál.
...már ami a közlekedés rendjét illeti. Egykor talán a szekeresek ostorai miatt, talán a bal oldalon tartott, jobb kézzel előrerántott kard miatt volt bal oldali a közlekedés - biztosat nem tudni. Napóleon volt az, aki átállította Franciaországot és gyarmatait jobb oldali vezetésre - talán az…..
Zenészekkel közös faültetéssel búcsúzik a Zöld Pardon eddigi helyszínétől, a Goldmann György tértől. Mint az már ismert, a többszázezer támogató aláírás és a 45 ezres szimpátiatüntetés ellenére a XI. kerületi önkormányzat 13 év után nem hosszabbította meg a Zöld…..
A két évvel ezelőtt megálmodott Old Spice pasi után sorra bukkantak fel a reklámokban a koppintások és paródiák. Volt, hogy egyetemet, politikai pártot vagy éppen egy pizzériát népszerűsítettek hasonló megközelítéssel, de az az igazság, hogy egyik hasonmásnak sem sikerült…..
A blogon nem egyszer keltünk ki a szemetelés ellen Budapesten. Legutóbb a felújított Kiskörúton eldobált csomagolópapírok miatt akadt ki Csaba, és ti is megerősítettetek minket már sokszor, hogy a kézlecsapás intézményét talán vissza kellene hozni. Csaba és én úgy…..
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
90 Autóskártya 2011.07.03 08:00:00
Hengerek száma: 12… Áhh, nekem 10. Végsebesség: 329 km/h… Nekem 290 km/h. Hengerűrtartalom: 5770 ccm… Hahá, nekem 5900, én viszem! Aki nem tudja, hogy miről van szó, az a cikk elolvasása után sem fogja, a többieknek viszont már az első mondat után is minden tiszta…..
Szombat éjjel egy ismeretlen bolgár utcaművész teljesen átdekorálta a Vörös Hadseregnek emléket állító bronz szoborcsoportot Szófia belvárosában. A katonákat olyan amerikai szuperhősökre és a pop kultúrából ismert karakterekre festette át, mint például…..
Officespotting Kürt Zrt. 2011.05.26 16:37:00
Bérlő: Kürt Zrt. Bérlő profilja: Informatika, adatmentés Irodaház: Saját tulajdon, Kürt Irodaház Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 80…..