Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyalázat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán látott kellemes esemény csalt mosolyt az arcomra (kétszer is). Éppen Luca Modric aláírásáról olvastam az NSO-on amikor megjelent a bomba átigazolásról szóló cikk: Milan Perics érkezett a Fradihoz. Megmosolyogtatott a párhuzam, aztán délutánra az egy poénból kettő…..
Gyalázat 2012.08.28 11:02:45
@brazileiro: Szerintem ez lopás!

Az meg, hogy valamit az előtt jelentettek meg, minthogy azt hivatalosan bejelentették volna...elég gerinctelen, féreg dolog....bár a bértollnokokból álló ns brigádtól mi mást várhat az ember....
Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban): A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető. Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt. Nem…..
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
Gyalázat 2012.01.04 09:37:42
@spion27:

2 csapat, akik ősi riválisok....egy stadionban, és tekintsék a sajátjuknak? Mindkettő? Ez már kicsit erős!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a bővíthetős Stadion nem rossz ötlet! De kell egy nagy nemzeti stadion! Egy új Puskás! Remélem mihamarabb megvalósul ez a projekt!
Vastagbőr 2012! 2012.01.01 00:00:00
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Ismét vége egy évnek, nem is akármilyen év volt, nem merném rámondani, hogy simplicity. Ez a kelet-közép európai abszurd, amiben boldog statiszták vagyunk, egészen bizarr magasságokba jutott. Az új szereplők keményen tolták egész évben,…..