Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sheliz

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mai epic villamoson 2013.01.17 22:02:06
Két testvér (8-10 évesek) sértegetik egymást, mire az egyik: Neked olyan szilvafejed van!  ..
Mostanában igyekszem minden nap találni valamit, ami megmosolyogtat, meghökkent, kiakaszt vagy egyszerűen csak tetszik. A lényeg az, minden nap nevess egy kicsit valamin! Az ilyen apró szösszeneteket gyűjtöm ezentúl ebbe a blogba. (Miközben próbálom írni az első bejegyzésem, addig…..
Cipő fétisem lévén folyamatosan nézen a Net-a-porter legújabb kínálatát, hogy mégis milyen újdonságok vannak már az online shop polcain. Hetek óta nem tetszik azonban egy cipő sem, és ma reggel már nem tudtam elmenni emellett a tendenica mellett. Egyszerűen nem tetszenek, a…..
A dánok már a nyolcadik évadnál járnak, rutinos édenezők, habár náluk Paradise Hotel néven fut a Viasat3 reality-jének eredetije. A legfrissebb évadot ők is ott forgatták, ahol a Viasat3 a jelenleg látható másodikat, csak a szereplők és a nyelv más, a képi világ nagyjából…..
Sheliz 2012.03.27 14:06:34
Április 2-án a harmadik számú kábel- és műholdas szolgáltató, a Digi platformjain (Digikábel és DigiTV) is kódolatlan lesz a Trónok harca második évadának premierje. Az HBO-ra érkező évadnyitót így az amerikai premier másnapján már lassan az egész ország láthatja, ne…..
Sheliz 2012.03.23 16:44:29
A CBS jelenlegi legsikeresebb sorozata, a négy geekről szóló, nálunk Agymenők címmel vetített (és megbuktatott) sitcom 18-49-ben és összenézettségben (16,4 millió) is verte már meg az American Idolt, ami nagy szó, a televízió Halálcsillagának (is) csúfolt tehetségkutatónál…..
Négyrészes sorozatunkban Budapest közlekedésfejlesztésének terveit szeretnénk részletesen bemutatni. Mai, első részében a metróhálózatról fogunk nagyot álmodni. Hogy nézne ki Budapest, ha végtelen sok pénzünk lenne? A lehetőségekről, a tervezett és soha meg nem épülő…..
Sheliz 2012.03.21 09:44:39
@F173: Ez így igaz! Álmodoztam is egy picit, hogy milyen jó lenne átszállások nélkül utazni...
Nem akarok pesszimista lenni, de szerintem 20 éven belül 1 terv sem fog megvalósulni ezekből.
hogyvolt Grimm 1x01 - Pilot 2012.02.21 09:00:00
Kezdésként egy kollégista lány piros felsőben és pink edzőcipőben futni indul, közben zenét hallgat. Befordul a fák közé, majd jól megtámadja valami. Sikolyok, vadállati morgás. Zsarupáros (egyikük a főszereplőnk, Nick Burkhardt) kedélyes beszélgetés közepette évődik a…..
Kérem szépen, lassan tényleg kiderül, hogy minden valóságshow-szereplő megpróbált karrierje során megélni a testéből, most éppen Aranypart Ada, a Viasat tavaly nyáron a Balatonon forgatott trashreality műsorának egyik szereplőjéről került elő egy link, amin igencsak mosolyogva villant melleket és…..
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
Mi még csak nemrégiben fedeztük fel a gyárakat és a víztornyokat, amelyek lakásokká alakíthatók, míg a britek ezeken már rég túl vannak és új ötlettel álltak elő. Angliában elterjedőben van egy új lakásdivat, amely sokakat megbotránkoztat, mások az újrahasznosítás…..