Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolby kapitány

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fehér Béla tehetséges, jó író, ezért érdeklődéssel kezdtem el olvasni a Magyar Nemzetben közölt részleteket a Kossuthkifli című regényéből. Zagyva, érthetetlen ökörségnek találtam. Csodálkoztam is, amikor a könyvesboltok polcain megláttam, hogy ki lehetett az a kiadó, aki…..
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
Dolby kapitány 2014.07.22 11:56:37
Nem nagyon nézünk Fábry Show-t, mióta a humorbonbonok, humorlabdacsok, humorpetárdák és humorröppentyűk egyetlen, hiteles magyar nagymestere átment az MTV-hez,  hogy ott celebek helyett a Fidesz-holdudvar tagjainak szavába vágva szórja a 20 éve is ciki, spicces…..
Dolby kapitány 2013.11.27 09:46:40
„Meglepő, de nem érdem nélküli megtiszteltetés.” - kommentálta a névadást a Nemzeti Bank elnöke. Nem várt helyről kapott elismerést a magyar vezetés, a kormány közleménye szerint ugyanis egyértelműen a hazai gazdaság és a jobboldali politika eredményeinek…..
Újkrumpli grillen, fokhagymás, újhagymás tejföllel Most megint egy jó kis táptalajt nyújtok a kommentelőknek, akik nehezményezik, ha olyan étel kerül ki a blogra, amit valaki-valahol már "feltalált". Nos, most sem fogok új dolgot bemutatni, csak egyszerűen egy tök egyszerű és…..
Dolby kapitány 2013.05.29 14:46:49
@Húsimádó: Na, nyeltem egy nagyot! Hétvégén megvan a program.:)
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
Dolby kapitány 2013.04.04 11:10:31
Dolby kapitány 2013.04.04 11:40:25
@SemBoga: Nem bírták a technikáját követni.
Dolby kapitány 2013.04.04 11:55:30
@renard: Ez még a tényen nem változtat.
Van abba némi gyomorrontás érzés amikor egy fejlődő és elméletileg demokratikus országban feljelentik az online újságok híreinek kommentelőit. Na nem mondom, hogy ez nem szánalmas egy picit, de viccesnek sem nevezném. Valahogy fenyegetve érzem magam, az meg olyan kellemetlen a szabad…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Dolby kapitány 2012.11.28 11:30:26
Tegnap is a Gellért-hegyről és bűnözőkről esett szó - de akkor nagyon komoly témában, ma viszont sokkal mókásabb megvilágításban. Mert bár fenti fotó olyan, mintha egy tengerparti várkastély ormát ábrázolná valahol északon, valójában a Gellért-hegyen álló Hegedűs-villa…..
A dunaharaszti palackozó ünnepélyes avatója után újabb területen fűzi szorosabbra az együttműködést a magyar kormány és a Coca Cola. "A magyar emberek nyugdíjának megmentésével bizonyította be Selmeczi Gabriella, hogy egy nagyobb feladatra is készen áll" - nyilatkozta…..
Dolby kapitány 2012.07.23 11:03:38
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
A magyar tejipari vállalat új termékcsaládot dobott a piacra Szado-Mizo néven. A fétistej már a megjelenése napján óriási sikert aratott. „Nagyon szeretik a vásárlók az új termék csomagolását. A latex bevonatú csillogó doboz, és a kupak helyett ráapplikált nikkel cipzár is…..
Dolby kapitány 2012.07.20 11:54:00
Dolby kapitány 2012.07.20 12:20:28
Az Orbán Viktor és Matolcsy György nevével fémjelzett diéta működik, Norbi joggal lehet ideges. „Köszönöm, Viktor! Korábban már próbálkoztam Norbival és Alexandrával is, de a te kormányprogramod hozta meg a valódi áttörést! Egy hálás anyuka Kelet-Magyarországról”…..
Kövér László házelnök megírta a válaszlevelét Eli Wieselnek. "irodalmi műveiben nem lelhetők fel sem náci eszmék, sem pedig az antiszemitizmus" "Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsődleges, és a megítélés…..
Már postán vannak a negyedik nemzeti konzultáció kérdőívei, hamarosan mindenki megkapja a borítékot a kérdésekkel.A korábbi konzultációkon az íveken egy egyedi kód volt található, amely össze volt kapcsolva a címzettel, így ha visszaküldted, akkor bekerülél a Nagy…..
Törjön százegyszer százszor-tört varázs: Hát elbocsátlak még egyszer, utólszor, Ha hitted, hogy még mindig tartalak S hitted, hogy kell még elbocsáttatás. Százszor-sujtottan dobom, ím, feléd Feledésemnek gazdag úr-palástját. Vedd magadra, mert lesz még hidegebb is, Vedd…..
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
Dolby kapitány 2012.05.14 10:59:36
Michael Knight IMF a barátunk... 2012.04.27 10:46:00
Amolyan magyarosan szembeköpte Bayer, Bencsik, Bogár és Kerényi urakat, és velük az összes békemenetes népnemzeti bohócot a miniszterelnök, amikor menetrendszerű rádióinterjújában kifejtette, - mit kifejtette? Egyenesen leszögezte! -, hogy rosszindulatú értelmezés az,…..
Bruce Willis korkedvezményes nyugdíjas rendőrt alakít, aki megpróbál a reggeli csúcsban BKV-val eljutni a Lehel téri piacra nyakában egy "Utálom a cigányokat" táblával. Náci BKV ellenőrök, hamis rokkant igazolványok, szerelem a nótakörben. A napokban kezdik forgatni a…..
Pénteken már egyes távközlési cégekkel egyeztetett az NGM, így napok kérdése volt, honnan fognak előszivárogni a szaftos részletek. Ez feltehetően a T-Com -> Deutsche Telekom -> Die Welt vonalon futott végig, mivel a német újság szerint percenként és smsenként 2 forint lesz…..
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
Dolby kapitány 2012.04.19 11:57:42
@oliba: Mondjuk ez igaz. Azért álmodozni lehet, nem? :)
Szijjártó Péter szerint egy ilyen szociális érzékenységgel megáldott ember ne legyen felelős politikai pozícióban. "Gyurcsány Ferenc hónapok óta minden héten elveti a sulykot, amikor emeli a benzin és a gázolaj árát. Kapzsiságát a magyar lakossággal fizetteti meg" -…..
Az ember a bajusz mögött, avagy minden, amit a leendő köztársasági elnökről tudni érdemes. Áder János egyszer összeakasztotta a bajszát Kövér Lászlóval, amikor a Fidesz szülinapon együtt énekelték a YMCA-t. Áder János tisztán kéri ki a whiskyt, mert a jeget a saját…..
Dolby kapitány 2012.04.18 11:37:37
A Diószeghy Sámuel utcai rajtaütés során került elő többek között Gyurcsány Ferenc szakdolgozata, és egy olyan fénykép is, amin Áder János mosolyog. A százhúsz kommandóssal levezényelt péntek hajnali rajtaütés során a rendőrség nemcsak százötven adag kábítószert…..
Schmitt Pál tegnap ugyan még mosolyogva nyugtázta Szöulban a plágiumgyanút vizsgáló bizottság jelentését, Selmeczi Gabriella pedig a Fidesz részéről lezárta az ügyet, újabb fordulatot hozhat, hogy a SOTE szenátusa várhatóan ma megfosztja doktori címétől a Köztársasági…..