Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KockaMania.hu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarunk reklámot csinálni a Legónak, de ha minden igaz, mától elérhető az összes fontos Simpsons-karakter minifigura formájában, és hát elég faszán néznek ki. na. Mr. Burns különösen frankó lett.  ..
KockaMania.hu 2014.03.27 14:30:27
Onlinemarketing blog Véletlen? 2013.01.26 14:41:28
Ha az ember azt veszi észre, hogy amit felrak a Facebookra tartalmat, kis idővel később máshol újra látja, elgondolkozik: vajon van olyan, aki ennyire hasonlít hozzá, vagy lopják a tartalmát? Mert ha csa néha történik ez meg, akkor azt lehet a véletlenre fogni, de ha többször…..
KockaMania.hu 2013.01.27 14:09:32
@Rabbit: nem értelek, közvetlenül a alkotók Flickr csatornájáról (jelenleg 450+ RSS feedből dolgozunk) válogatjuk a tartalmat, a szerző és az eredeti oldal megjelölésével! Az említett Brothers-Brick-et napokkal vagy néha 1 héttel megelőzve, tehát mi nem onnan csemegézünk / "lopunk". Szívesen küldök bárkinek linket ahol egyértelműen látható, hogy előbb fut át az tartalom a kezünkön.
KockaMania.hu 2013.01.27 16:27:17
@Távmunkás: részben igaz, 3 "bolttípus" létezik: viszonteladó (LEGO boltok nagy része - mi is), monobrand - ilyen az Árkádban lévő, és a LEGO Brand Store ez utóbbit a LEGO cég üzemelteti a monobrandet alvállalkozó!
KockaMania.hu 2013.01.26 17:21:40
Vicces, hogy még 2 hete sincs, hogy azon keseregtünk, nálunk miért nem nyílik egy "igazi" LEGO Store, mire az elmúlt napokban mit csicseregnek a jól értesült verebek: Budapesten is készülődőben egy üzletnyitás.  Hogy csak bulvárkacsa-e a hír, vagy sem, majd eldönti az idő. Ti…..
KockaMania.hu 2012.04.19 23:45:06
Úgy nagyjából a második másodpercben fogalmazódott meg bennem, midőn először megpillantottam a hetedik sorozatot ábrázoló promó képet, hogy: KELL!!! Aztán az is hamarosan világossá vált, hogy legalább egy szakasznyi (Ez nálam 5fő, tiszt nélkül négy)  Muszáj volt az…..
Bemutatta a LEGO a nyári olimpiai játékokon induló csapatát. A kilenc sportágban rajthoz álló minifigek a rendező ország tiszteletére annak (és nem Dánia) nemzeti színeiben mérettetik meg magukat. A magyar csapat után tehát lesz kinek drukkolni. :) A hivatalos bejelentésről…..
KockaMania.hu 2012.04.14 17:44:49
@Darth Brick: melyik "karib tenger készlet"-ek érdekelnének?
Kalandoztam az "Öbölben" (=Ebay), és egy angol felhasználó oldalán feltűnt néhány kis "zacskós" legó. Legtöbbjük olyan készlet volt, amit kizárólag ajándékként csomagoltak - valamihez. Az ár jónak tűnt, be is vásároltam nála rendesen. A kis "zacsik" közt volt két…..
KockaMania.hu 2012.02.13 16:54:32
@Darth Brick: "csak rendelésre" javítás alatt az igázából jelenleg nem rendelhető, nincs raktáron, természetesen ha csak mini készleteket kérsz akkor megoldható a posta is!
Akarom mondani egy LEGO adventi kalendárium. Menjetek, Ti is pörögjetek fejen, elvégrehát szilveszter van, vagy mi a franc. Buék srácok, buék! Az év utolsó posztját Tier szállította a blogra. Köszönjük! ..