Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spartacus

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokak szerint egy vállalkozás elindításához egy igazán különleges, eredeti ötletre van szükség, ami majd annyira lenyűgözi az embereket, hogy ezerszámra fognak rendelni az adott vállalkozástól. Ennek ellenére a legnagyobb multinacionális cégek többsége az induláskor olyan ötlettel állt elő, amivel…..
spartacus 2018.01.23 17:35:27
Kedves, jó Colleen Bell! Tudom, hogy az amerikai oktatási rendszer nem arra van kalibrálva, hogy különösebben tájékozott embereket bocsásson ki, elég ha tud kézzel-villával enni, meg tudja, hogy Amerika a világ legjobb országa, meg hogy "O say, can you see, by the dawn’s early light... stb.". Ebben…..
spartacus 2016.10.08 08:11:00
@randomnotexists:
Aaaaa szoval valaki nagykovet akkor az fixen szuper okos?
Ez olyan csavaros kis dolog, mint amikor azt hiszuk ami legalis az jo. A rabszolgatartas is legalis volt....
spartacus 2016.10.08 08:06:20
@KUNTYI:
Annyira jok az egyetemeik es van egy Trumph-juk. Biztos minden olyan jo abban a tarsadalomban.

A hozzadhasonlonak csak az lenyeg rombolja a nemzettudatot es mindent leszarozzon ami magyar. Hozzateszem fogalmad sincs az egesz bevandorlasrol, kesobbi hatasairol. 5 evek Londonban es nem az urinegyedbol szerzem a tapasztalataim...

Miert elsz itt Magyarordzagon? En a helyedben ennyire utalnam es legfokeppen: ENNYIRE LENEZNEM, melar reges-regen elkoltoztem volna.
Amerikaban 50.000-300.000+ tandijas egyetemek vannak. Ezt hogy akarod te osszehasonlitani?
A tudasrol pedig inkabb ne is beszelgessunk, mert latom az unokatesomek altal. O szulei is az 56'-s szeriaval mentek mielott azt hinned en is a tv-bol okosodom.
Tegyel magadnak egy szivesseget es legy boldog. Menj el ugy, hogy hatra se nezel.
spartacus 2016.10.08 08:08:29
@chrisred: Ok hogy kerulnek oda amugy?
10 ezret (en nem lattam meg errol semmit, de nem lattam meg mindent en sem) amikor szetturtak milliok eletet es igy vagy ugy, de felfegyvereztek egy IS-t?
Van egy nagyon sikeres autóbérlős cég Európában, Goldcar a neve. Az elmúlt években akárhányszor utaztunk olyan területre, ahol ez a vállalkozás jelen volt, mindig a legolcsóbbnak jött ki az ár-összehasonlításban. Többször béreltünk náluk, de a számla valahogy mindig sokkal…..
spartacus 2015.12.21 20:34:27
@VHB: Azert nem, mert Goldcarnal 2 napja foglaltam Fiestat jan 23-31-re £48-ert. Az altalad mutatott oldalon £78 lenne.

Erdekes informaciokat irtatok le. Meg is nezem a kartyaim hatha valamelyikhez van ilyen szolgaltatas, bar ezek nem olyan meno hitelkartyak...

Viszont egyik baratom ajanlotta a multkor ezt a ceget:

www.carhireexcess.co.uk/

UK lakosoknak van csak, de talan nem en vagyok az egyetlen aki ideteved. Valoszinunek tartom, hogy van mas EU orszagokban is es valamelyiket el lehet erni MO-rol talan.
Napi £1.89, ha sokat berelsz akkor az eves megeri £37-ert. Nekem annyi egy hetre a Goldcarnal. :)
Olyan ritkán írunk Travel Channeles műsorokról, pedig ha a kommenteknek hinni lehet, ezt a csatornát is sokkal több c:c-olvasó nézi, mint az RTL-t vagy a TV2-t, szóval megörültünk, hogy részesei leszünk egy világpremiernek. A sajtóközleményből minden kiderül.  Bár London…..
A mai poszt szerzője fiatal ember (arra kért, nevezzem csak Kisvárosinak), aminek azért van jelentősége, mert elsősorban a fiatalok szemszögéből láttatja a mai magyar valóságot – ami nem túl szívderítő, az írás ugyanakkor tükrözi az életkornak megfelelő naivitást is.…..
A két recept közül a hummuszt nyilván nem kell nagyon bemutatni, örök klasszikus, de sokféle verzió kering a világban, ideje tisztába tenni a dolgokat. A másik talán kevésbé ismert, a toum (túm) tulajdonképpen egy fokhagymakrém, iszonyú brutális első kóstolásra, de akkor már késő, ha lement az első…..
spartacus 2013.08.29 20:29:47
@DICKtátor: persze, akkor hajra es csinalj majonezt is 1 decibol...
Ma ismét egy szigetországi poszt a soros, de azt gondolom, hogy az igazi üzenete nem korlátozódik Angliára. Tetszik, hogy Istvánék egyszerűen azért költöztek Londonba, mert szerették volna kipróbálni magukat és úgy gondolták, az, hogy uniós polgárok, jelent is…..
spartacus 2013.05.09 12:09:25
@NIKI LAURA: @Tudd+ azigazat: Attol meg, hogy valaki szallodaban takarit vagy mosogat valahol nem egy tudatlan csoves. (en nem ezt csinalom). Igenis lehet 3 honap alatt azt mondani, hogy valaki rendben van, sot 1 het utan is. Ehhez kell szerencse, de inkabb angol es valamilyen szakmai tudas. Van igazsag abban amit irsz, de kozel se ugy ahogy leirod.
Megkeseredett es lenezo vagy. Semmivel se kulonb azoknal akikrol irsz. Csak epp a masik oldal. Sok sikert az alom munkadhoz es az elethez. Buszkek vagyunk rad.
Napi Maflás KÉSHARC A SIKÁTORBAN 2011.03.29 07:12:00
Késharcból nem lehet jól kijönni. Ha másik tényleg be van gőzölve és jön előre, pokoli szerencse kell hozzá, hogy élve megússza az ember. Néhány szúrást, vágást így is szinte biztosan beszed. A félkomoly játszadozás persze egész más, azonban a gyilkos küzdelemben –…..
spartacus 2011.03.31 13:58:15
@Rorschach: Kivancsi lennek mit rugdosnal te, ha "beszoritalak" egy kessel...
Mar megint fikazza itt sok ember, hogy itt lassitva van meg nem eroszakos a tamado. Mutassatok mar nekem egy olyan kuzdosportot vagy onvedelmit ahol elesben mutogatjak a technikakat??? Ki akar egy film kedveert nyomorek maradni orokre, ha mondjuk az Aikido-t nezzuk es akkor meg nem is beszelek a Krav-maga es tarsairol ahol a "pusztitas" a lenyeg, mert az a biztos.
Igenis jó a video es erdemes ellesni belole.
A neve alapján nem is gondolnánk, mekkora vihart kavart Lou Jing Kínában. A húszéves lány a sanghaji Dragon TV Go Oriental Girl című énekes tehetségkutató műsorába jelentkezett, de van egy aprócska szépséghibája: fekete a bőre. Jing apja ugyanis egy afroamerikai férfi volt, aki…..
spartacus 2009.11.04 13:42:34
@GaZe: Azt kívánom legyen rengeteg belőled! Mindenki egyforma lesz. Mindenki egyformán fog kinézni. Mindenki egy témáról fog beszélni. Minden egyforma lesz. Egyforma ruhája lesz mindenkinek. A munkája is egy lesz mindenkinek. A súlya is. A magassága is.
Egy igazán szép világ....

60 évvel ezelőttig senkit nem érdekelt ez a gyökér rasszizmus kérdés. Minden ország büszke volt magára. Élmény volt máshova menni, mert új KULTÚRÁVAL ismerkedhettünk meg. Mindenből valami mást kaptunk. Aztán hazamentünk és jó volt. Az ÁTKOSBAN én akkora pofont kaptam, ha reggel nem a kokárda volt az első rajtam.....
Még ők sem tiltották meg. Sőt!

Úgy osztod itt az észt, mintha mindenhol láttál volna minden érdekeset, fontosat... Mert tanultál sokat valaki/kiktől az nem biztos, hogy igaz vagy úgyis volt. Hiszen minden rendszer részrehajló.

Biztos vagyok benne én is, hogy az országunk is a rasszisták, nacionalisták miatt van ilyen szar helyzetbe. Ők adtak el mindent, ők adnak el mindent...
Csak pl.: gárdistát láttam idáig, hogy leköpi a rendőrt... (NE keverjük ide a rendkívül buta focihuligánokat, mert azok nem tartoznak ide és nem róluk van szó). Ők szállnak ki az Andrássyn is a 20m autóból járdán, bicikli sávon -ez érint téged is- keresztbe parkolva mindkettőn és hagyja ott órákra.
Ők üzleteltek a Hunvalddal is... A Bajcsyn is szép magyar ember vette meg 63 millióért a mostani G-STAR boltot...
Én keresztényként valakit max. pogánynak hívok. Ezért nem nézem le és beszélgetek vele, ha jól esik. Sót a lehetőség előtte áll, hogy felvegye a kereszténységet, ha kívánja.
Te zsidóként mindenki mást goj-nak nézel és alsóbbrendűnek. Én soha nem lehetek zsidó. Örökre goj maradok.
Ki a rasszista?