Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poldi bá

253 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ez egy diplomata? Te jó ég!..
Istenien szórakoztam a magát még mindig államférfinak gondoló Áder beszédén. Mégiscsak jó dolog ez a demokrácia, gyorsan hozzá tudnánk szokni!..
Poldi bácsi megmondója Do-re-mi 2017.02.28 01:18:23
Fogadjunk, hogy Orbán Viktor nem látta a Mindenki (Sing) című filmet, amely Oscar-díjat nyert hétfőre virradóra!..
Drága Koko! Imádtunk ökölvívóként, de most kiderült: életedben nem dolgoztál!..
Íme, a paródia, amelynek minden hangja eredeti!..
Itt a szenzáció! Oknyomozó riporterünk egy fantasztikus fotót talált, amely igazolja, hogy akit eddig Puskás Ferencnek gondoltunk, valójában Dózsa László volt!..
Talán senki nem számított erre a verzióra, pedig a Fidesz életútjából, gondolkodásából, politikai mentalitásából egyenesen következett: Orbán Viktor úgy tesz, mintha a vasárnapi népszavazás eredményes lett volna. Minden továbbit ebből vezet le és ennek súlyos következményei lesznek...
Szórakoztató volt nézni az elmúlt napokban Orbán Viktor szánalmas vergődését. Magyarország megválasztott miniszterelnöke korábban pökhendi módon "elvárta", hogy a mai népszavazás érvényes és eredményes legyen, majd szép lassan behergelte teljes adminisztrációját, a kormánytól csak kicsit is függő…..
Tisztelt Miniszteri Elnök Úr!Kéréssel fordulok Önhöz, amiért olvasom a magyar sajtóban, hogy különböző politikai élet szereplőit olaszországból ide hívott lesifotósokkal készíttetnek fényképeket a mozgásukról, életükről, családtagjaiktól...
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni...
Történt, hogy a szokásos lázári stand-up comedy keretében csütörtökön megkérdezték a végrehajtó hatalom második emberét: ugyan miért nem futja az évi 80 milliárdos költségvetésből a közszolgálati televíziónak arra, hogy közvetítse a törvényhozás üléseit...
Jakab István parlamenti ülésvezető elnök mondta ezt hétfőn és nem is tudta, mennyire jól beszélt...
Meg lehet ezt úszni személyi torzulás nélkül, hogy valaki a hatalom közelébe kerül? - kérdezte Kepes András Orbán Viktort 1994-ben...
Poldi bá 2016.03.29 13:18:38
@Gyűrött Papír: Javítva, köszönöm.
Nem jött bocsánatkérés, nem kaptak semmilyen gesztust a pedagógus-tiltakozási mozgalom vezetői (illetve kaptak, de abban nem volt köszönet, csak kockás alsónemű), ezért Pukli István és Törley Katalin csütörtökön délben kiállt a Parlament elé, a Kossuth térre, szembenézett a meghívott újságírókkal,…..
Na. Kiderült végre, hogy szabolcsi kistelepüléseken miért érdeklődtek rendőrök a tüntetni szándékozó pedagógusok kiléte felől a február 13-i első esernyős demonstráció előtt. Kapaszkodjanak meg!..
Egyre több társadalmi réteghez tartozók morgolódnak és most már mozgolódnak. De hol vannak azok, akiknek az érdekvédelmi harc profi szervezése lenne a dolga? A kemény fellépés, aminek súlyát a mögöttük lévő tömeg tekintélye adja meg...
Készülni kell a jövőre, mert elfogynak az EU-pénzek. Már látszik is az irány...
Szóval, ugye, a demokráciákban az Országgyűlés ellenőrzést gyakorol a végrehajtó hatalom fölött. Nálunk például történelmileg úgy alakult, hogy többek között olyan módon, hogy időnként a saját színe elé citálja a minisztert ("szolga"), vagy annak meghatalmazottját, kérdéseket tesz fel,…..
Ezzel az ártatlanul feltett, mégis mellbevágó kérdéssel kezdte hétfő éjjeli műsorát Baló György az RTL Klubon...
Egyetlen rövid kérdés nevetségessé tette a mesterinek hitt orbáni tervet...
Élőben adta az M1 az osztrák rendőrség kismartoni sajtótájékoztatóját - PIP-en, hang nélkül!Ilyen még nem volt, és ha nem itt élnék, azt mondanám, nem is lesz! A KÖZSZOLGÁLATI magyar televízió (kis betűvel írom a nevet, mert az éppen aktuális elnevezést nem érdemes…..
Több évezredes vita végére került pont két egyszerű híradó-tudósítással. Most már tudjuk, hogy van Teremtő, s a neve sem titok többé.A Hírtévé kiküldött munkatársának élő tudósítását idézzük:"Beszéltem még Tállai Andrással is, a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
Végre közzétették a május 1-jei jelszavakat. Évtizedek óta éreztük a fájó hiányt.Két megjegyzés:1. A fiatalabbak kedvéért jelzem, hogy a nemzetközi munkásmozgalom nagy ünnepéhez közeledve (szovjet mintát átvéve) az 1949-től 1989-ig tartó magyarországi politikai rendszer…..
Nem akarok hinni a fülemnek. Magyarország miniszterelnöke magára vállalja, beismeri, sőt, mintha büszkén tudatná: bennfentes információk alapján milliárdokat mentett ki a később csődbe került pénzintézetekből.Orbán Viktor szerint a közpénz fontosabb, mint a "keményen dolgozó…..
Tulajdonképpen az a kérdés vetődik fel, hogy ki is hívta meg Angela Merkelt Budapestre?Az normális, hogy hivatalos látogatásról van szó, ennek összes kellékével, az útlezárástól a testőrökig. De olvasott valaki hiteles tájékoztatást arról, hogy a látogatás miként jött…..