Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, hát ezt az adást sokkal korábban akartam kitenni, de végül is csak az a lényeg, hogy még idén kimenjen: felugrottunk az évtizedizéi-vonatra, amennyiben átbeszéltük, melyek az évtized legjobb játékai. Igen, tudjuk, hogy a naptári évtized 2020. végéig tart, de az emberi agy már csak olyan, hogy…..
Tovább folytatjuk Checkpoint nevű podcastünk kistesóját, a Checkpoint Minit, amiben vendég nincs, és minden alkalommal csak egyetlen régi játékot vesézünk ki 10-15 percben. Persze a kivesézés része, hogy elmeséljük, milyen élmény volt újra kipróbálni ezeket a játékokat…..
Igazából már a 3-4. adás környékén szerettünk volna kicsit kimozdulni a komfortzónánkból, és olyan vendéget hívni a Checkpointba, akit nem ismerünk, de végül csak a hatodikra jött össze. Tihor Miklós lett a szerencsés, akivel nagyon jót beszélgettünk, és át is léptük…..
  Nem rég, kb. 1 órával ezelött ért végett a Coldplay budapesti koncertje. Őszintén szolva nem tudom mit írjak. Leginkább azért mert nem találok szavakat, de akik ott voltak azok tudják, hogy miért, akik pedig nem azoknak nem szivesen fájdítom a  szivét. Csapjunk…..
Na jó, látom, az előző post nem jött be, próbálkozzunk egy sikeres Nitrome-játék folytatásával, a Skywire 2-vel. Az előző részhez képest több pálya, új ellenfelek, pályaelemek és főellenfelek, mindez a megszokott cuki grafikával. És viszonylag könnyű végigjátszani, ennek…..
poprocks Raconteurs at the Disco! 2008.04.20 15:18:18
Van 2 album, amire mer hosszú hosszú idők óta vártam, nevezetesen: The Raconteurs "Consolers of the Lonely" és a Panic at the Disco "Pretty Odd" szerzeményei. Mindkét együttesnek  ez a második albuma, és itt mindíg elkezdünk félni és találgatni: nah vajon…..