Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ant

1 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rozsdás lemezroncs az ócskapiacról? Precíz YatMing a nemzetközi vásárból? Mini-kártyák fóliabörtönben? Mercedes SLC az RC-kőkorszakból? Igen, igen, igen! Megmutatom, mikkel gyarapodott 2011-ben a tulajdonképpen rendezetlen és minden koncepciót nélkülöző…..
Nyilván ez is részét képezi a mostani "Ugocsa non coronat" jellegű hozzáállásnak, miszerint az EU bekaphattya, úgyis mi adjuk az elnököt és majd megmutatjuk, hogy kell a dolgokat csinálni, mert nekünk Brüsszelből ne diktáljanak. Semjén Zsolt - teológus-szociológusként…..
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
Néhány évvel ezelőtt kis híján tömegkarambolt okoztam. Hannover mellett lepillantottam a felüljáróról, és a látványtól azonnal lefékeztem. Alattam a mezőn furcsán segget meresztő férfiak gyorsultak. Olyan volt, mintha motoroznának, de ahogy jobban megnéztem, mégsem. A…..
Bigyóblog Space invaders asztal 2010.08.05 15:48:00
Lassan egy egész szobát be tudukn rendezni Space Invaderes bútorokkal. A nemrég bemutatott kanapé mellé ezt az asztalt ajánljuk. Színben ugyan nem passzol, de azért ez is jól néz ki. 130 dollárba kerül. Keresünk székeket is, ha valaki komolyan gondolná.Via Gizmodiva..
Bigyóblog Rakd ki a dodecahedront 2010.04.27 14:16:00
Nehezebbnek tűnik, mint a Rubik kocka, valószínűleg azért, mert 12 szöge van. Nem is olyan szép és letisztult, de ellennék vele néhány órát. A cél azt hiszem egyértelmű, kirakni a különböző színű kicsi ötszögeket. A Brandónál kapható és csupán 12 dollárért megvehető...
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..
ant 2009.08.27 01:12:40
ant blogja Teszt, megint 2009.08.25 21:46:00
Blablabla.....
Belsőség Ki ez az ember? 2009.08.05 16:17:00
Vajon ki lehet ez az idegrendszer nélküli kiborg, aki a világ egyik legdurvább versenypályáján úgy vág át az egész mezőnyön, mintha csak számítógépes játékot játszana, 50 százalékra állított ellenfelekkel. Nagyobb térképre váltás A helyszín az ausztrál Bathurst és…..
Bigyóblog Nevezzük nevén! 2009.07.23 10:49:45
A rádió legyen rádió, a távirányító táirányító. És ez legyen a forma is, egyébként összekeverjük a mobilt az mp3-lejátszóval. (lol) Egyszóval, nevezzük nevén a tudjukmit. Via Yanko Design..
Belsőség Élményautó gombokért 2009.07.24 14:55:00
Na jó, ha éppen nem is gombokért, azért meglehetősen olcsón. Jómagam pár hónapja találkoztam a locost-autókkal egy meg nem nevezett pécsi költővel folytatott beszélgetés után, aki épített volna egy gyerek gokartot a remek kartbuilding.net-en található tervek alapján.Szóval a…..
ant 2009.07.24 15:38:38
A múltkor írtam, hogy megjöttek a muscle car-könyveim, többen követelték a sztorikat, hát akkor most lássuk a kedvencemet. Mellesleg én az olvasást szimultán csinálom, tehát a vécén a nagyon képes sztorizós America’s Legendary Performance Cars-t tanulmányozom, a kanapén…..
"Miért pont egy jellegzetesen Rákóczi téri kurva? Mert a holland kuplerájok már egyébként is tele vannak velük? Nem tudok más magyarázatot" - tett fel egyből egy rakás kínzó kérdést Bede Márton tumbleres blogjában. (Önreklám: ez meg itt a Homár a Tumblren.) Márton a…..
ant 2009.06.24 12:19:36
A BMW E60 M5 kétségkívül egy ikonikus penge verda. Vegytiszta vérvonallal, erős motorral, játékos futóművel. Az M divízió még rossz autót nem csinált és egy-egy példány birtoklása bizony a tulajdonos társadalomban elfoglalt pozícióját is jelzi. Ám előfordulhatnak olyan…..
Belsőség Számlázni tudni kell 2009.05.23 12:00:00
 A sztori olyan egyszerű és jó, hogy nem is kell neki körítés, önállóan fogyasztható, a puszta tények tálalásával is.Adva van egy állami szervezet és annak egyik szolgálati autója. Az autó egy 1.2-es, háromhengeres VW Polo. Lényegében egyedi példány, ezt főleg…..
Egészen érdekes dolgot találtam. Nem új dolog, csak nem igazán ismert: biciklire szerelhető elem és dinamó nélküli lámpák. Ha egy tekercsben vagy mellette változik a mágneses mező, akkor abban áram indukálódik. Ezt az egyszerű dolgot fejlesztette tovább a Reelight úgy, hogy a…..
Belsőség Teszkós tolatóradar 2009.04.28 01:24:00
Ahogy a múltkori tempomatos posztban ígértem, a „Barkácsolj magadnak fullos Audit” sorozat következő része a teszkós tolatóradar beépítése lesz. Amire semmi szükség, de tényleg. Az autóból hátra jól ki lehet látni, és ha 2-3x kiszáll az ember, hogy utánanézzen,…..
ant 2009.04.28 10:13:38
@okta: Ja, és erősen gondolkodok azon, hogy előre is rakjak egy ilyen két szenzorosat, csak azt nem tudom, mire kössem be, hogy ne csipogjon állandóan.


Esetleg egy kapcsolóra?
A Kensington piacra dobott egy töltőt, melyet kifejezetten a netbookokra terveztek. A legtöbbel kompatibilis, jó tehát az Acer, Asus, Dell, HP, LG, Lenovo, MSI és Samsung netbookokra is. Ez még így nem is lenne akkora hír, de ami érdekessé teszi, hogy bármilyen usb-n keresztül…..
Bigyóblog Kulcsos sakk 2009.04.08 08:29:00
Perszehogy ugyanúgy kell játszani, mint a hagyományos bábús sakkot. Csak a dizájn miatt érdekes. Via Gizmodo..
Belsőség Absztrakt gépművészet 2009.03.31 10:02:00
Nem kell ahhoz rozsdás autóroncsokat egymásra pakolni kiállítás gyanánt, hogy nagy lila művészekké váljunk. A gépek gondoskodnak magukról. Kattintsanak, nézzék meg nagyban, majd írják meg, hogy mi látható a képen, miből (ha olvasták az elmúlt hét posztjait, akkor jó…..
Bigyóblog Kézi iratmegsemmisítő 2009.03.26 15:24:00
Utálom a kukába dobni a számlaleveleket az összes személyes adatommal. Én azt a megoldást választom, hogy apró darabokra témem a levelet. De van a szekrény alján egy sötét sarok, ami tele van össze nem tépett levelekkel. Egy ilyen iratmegsemmítő jól jönne. Ráadásul ez nem is…..
Belsőség Imbusz és ragasztó? 2009.03.24 13:47:48
Na, milyen lesz a szép, új világ? Nagyon várjuk már a tesztautó-flottát. Kérdés-kérdés hátán. Ön mit gondol mai hírünkről? ..
Anna először szembesült azzal a jelenséggel, hogy a kalauz nem kezeli a jegyet, majd elkéri és visszaváltja. Az egyik kollégám gyűjti című sztori nekem is új, én eddig az oktatásra lesz című dumát hallottam. Úgy látszik fejlődik a világ.... Mellesleg ide kellene egy…..
A lenti történet annyira abszurd, hogy Monthy Python repülőcirkuszába is beleillene. Igaz a sztori lassan 3 éves, de komolyan szánalmas az 5 órás menetjegyváltás.... Persze a kedves utas se volt semmi. En a helyeben panaszt tettem volna, majd metróval irány a Nyugati, bejelentő (ami…..