Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morbo, a megsemmisítő

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.07 21:04:22
@sárkányfő: ennek ellenére elég általános (tipikus)képet próbálsz meg lefesteni egy minimálbéres helyzetéről és annak okairól hogy miért került abba a helyzetbe....
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.07 21:09:05
@Kepan: olyan aki ezzel a combo-val rendelkezik a valóságban sincs...
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.07 21:44:20
@sárkányfő: hülye aki mondja.
Vastagbőr Az előzetes IMF-lista 2012.01.06 16:50:00
A Figyelő birtokába került az IMF-jelentése, ami az IMF január 18-i igazgatósági ülésére készült, és tartalmazza, hogy miket kér az IMF Magyarországtól. Előzetesen, ez még változhat, persze. A jelentést a napokban juttatták el a kormányhoz, a magyar fél még…..
Budapest releváns arcai 2011 2011.01.06. Budapest releváns arcai 2011 by Hetibeton on Mixcloud 10. helyezett: Kopiás Attila Steve Informatikus, szociológus hallgató, civil aktivista, a Társadalomelméleti Kollégium tagja. Akcióival fehívta a figyelmet a hajléktalanokkal…..
Ellenzéki kerekasztal összehívásáról beszélt az LMP december 23-i tüntetésén felszólaló Szolidarítás-elnök, bő egy héttel később pedig már a demokratikus ellenzéki pártok és civil szervezetek széleskörű összefogásával rendezték meg az alaptörvény megünneplésével…..
Orbán és BarrosoForrás: hirhatter.huKOMMENTÁRHa az EU a végsőkig elmegy Magyarországgal szemben, tevékenyen részt vállal az ország gazdasági összeomlásában, és ezzel végső soron az európai politikai kultúra alapjait kérdőjelezi meg és tovább rombolja az egyébként sem…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.06 06:28:22
@röhögő: Látom vevő vagy a demagógiára! Azt tudtad hogy annyira alacsony hiány mint a 2010es, már nem volt vagy 10 éve?
Egy spekuláns esete a Világgazdaság.hu-valŐszi írásomban elégedetten csíptem végre nyakon egy "újságírással" piacot befolyásoló, közben forint shortot kezdeményező nemzetközi bankházi alkalmazottat.Nem hinném, hogy törvénytelen lenne amit tett, de jól szemléltette…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.05 19:48:33
@Kettes: Most váltottad euróra hufod?
Folytatjuk a 2011-es évizéit, a legjobb keresőkifejezések után váratlan fordulattal jöjjenek az év legjobb játékai. Mivel sajnos nem foglalkozunk játékokkal napi 8 (10-12-...) órában, idén is olyan arcokat kértünk fel az évértékelésre, akik nálunk alaposabban tudták követni a…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.05 12:49:50
Bloáf a Jókai tér sarkán még rágyújtott egy búcsúcigire. Épp elköszöntünk volna, amikor egy hatalmas palesztin sálkendőt viselő, kb. 16 éves leányka ugrott oda hozzánk, és megkérdezte: bocs, az Opera erre van vagy arra? Biztosan elsőtüntető. Jó is az...
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.04 11:40:28
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ja az eus pénzek szétosztása is egy siker történet volt... Ráadásul az imf programját hajtották végre (amivel nincs baj), nade ezen kívül semmi pluszt nem csinált, fejlesztési miniszterként meg kész katasztrófa volt a tevékenysége.
Azokat a nemzetközi véleményeket meg linkeld már be ahol "az elmúlt 20 év legjobbjának" nevezik.

@egerészölyv: és Schiffer?
Sokaság és lélek – ezen múlik egy tüntetés sikere. Ha lelkesek, vagy inkább elszántak a résztvevők, akkor zúg a „Gyurcsány takarodj”, ami egyszerűen alkalmazható bármely politikusra, ha a neve két szótagból áll. Ez utóbbira rájöttek a résztvevők már az…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.04 10:06:51
@Jobraát: és ezért cserébe csak annyit vársz el hogy lakájként viselkedjen és mindig a te elvárásaidnak megfelelőn cselekedjen, ha meg nem akkor menjen keressen munkát magának miután felmondott, a biztos állami munkahelyén. Zseniális.

• . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.04 10:25:06
@Jobraát: "Figyu ez most nem volt olyan kemény, úgyhogy most nem kapsz pénzt kajcsira meg ücssire.."
Lenne egy saját Szíjjártónk. Tökjó.
Minek az nekünk? Csak arra jó, hogy a prolikat bosszantsák a gazdagok. Urizálás zajlik ott, semmi más. Operákat, bálokat rendeznek ott sokszázezer forintos belépőkkel, válogatott közönséggel, rongyrázással, celebfelvonulással egybekötve. Szegény ember úgyse oda a lábát be nem…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.04 10:10:09
@KG2000: Na ezzel letudtuk a mai legdemagógabb általánosítást.
Tovább szigorodnak a parlamenti tudósítás szabályai, januártól már a Magyar Közlöny sem számol be az ott elfogadott törvényjavaslatokról.Egyedül Kövér László laptopján lesznek megtalálhatók ezután az Országgyűlésben zajló események, és ott is csak unalmas formában, ezen…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 20:03:48
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 20:40:38
@Beren: jó hülye vagy.
Fotó: HVG.hu, Hernádi Levente  HaralamposzBár több dologgal nem értettem egyet az esemény kapcsán, mégis részt vettem a január 2-án megrendezett tüntetésen, mely a "Lesz még Magyar Köztársaság" jelmondatban foglalta össze üzenetét. Úgy éreztem, hogy a…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 20:07:37
@Anti Anyag: esetleg egy eu ellenes baloldali párt? vagy egy baloldal ellenes eu párt? vagy egy jobboldal ellenes eu párt? Vagy egy mindenki ellenes párt? A lényeg hogy valaki ellen legyenek ugye?
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 20:32:57
@Anti Anyag: ööö és nem a kormánynak kellene ezzel a magas államadóssággal megküzdenie esetleg? Mert oké gáz meg minden nade ha ezzel nem tudnak megbirkózni akkor huzzanak a rákba.
  Küldjétek be az 1 perces vágatlan portrévideóitokat! Kezdjétek azzal a félmondattal, hogy: "Ha én elnök lennék..." - és mondjátok el, mit tennétek, mit szeretnétek, mi a ti ügyetek! Mutasd meg, hogy van hangod, szavad, arcod! Mondd el, hogy neked mi a fontos, és…..
Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor 2007. március 15-én Gyurcsány Ferenc a Művészetek Palotájában szónokolt, miközben a rendőrök éppen oszlattak az Andrássy úton. A kormányfő akkor de facto már bukott politikus volt: sem a közvélemény-kutatásokban, sem az utcán nem volt…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 14:15:06
@graycivil: nem, viszont ha van olyan cég amelyik többet fizet azért a frekvenciáért akkor miért is kellene a Klubrádiónak adni? Elvégre piacgazdaság van vagy mi....
A rádióadók a bérlők és ha valaki többet fizet akkor annak kell adni. Szerintem ez jogos.
Mi kell a politikához? Pénz, erő és az ellenségek semlegesítése. Hát program? Ja, szép szavak a választóknak, másodlagos. Ne legyenek illúzióink. A politika minden világok legmocskosabbika. Egy politikusnál nem az a kérdés - figyelsz, Orbán? Figyelsz, Gyurcsány? -, hogy rossz…..
Halotti tor - ez volt a legtöbbet használt jellemzés arról, hogy mi folyik az Operaházban, az Andrássy úton felállított színpad mögött. Kicsit teátrális, de hát a kormányzati komédiához ez passzol. Én a Nagymező utca felől érkeztem, keresztül az ellentüntetőkön, akik…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 00:50:45
@Andráska8: még ha ez igaz, akkor sem volt semmi szerepük az egészben.

Ez az "én ezért nem tűntetek mert az XY meg igen" dolog amúgy is elég infantilis. Szerencsére csak olyannál működik aki amúgy sem gondolja komolyan az egészet.
Tegnapelőtt, szilveszter éjszakáján, mielőtt elindultam volna bulizni, olvastam a hírt az Indexen, hogy kordont épít a Parlament köré a rendőrség. Durván hangzott, lecsekkoltam a hvg.hu-t, ott is megtaláltam az anyagot (ez a link már a cikk korrigált változatára mutat). Pár óra…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.02 22:53:05
@sárkányfő: és ez felmenti a hvgt? Nem. Szóval inkább bagoly mondja bagolynak...
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 00:01:58
@sárkányfő: tehát az számít, hogy honnan írják nem pedig az hogy igaz-e vagy sem?
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 00:34:26
@sárkányfő: azt hogy szoptyatok le. de még mindig nem értem hogy ez miért menti fel a hvgt bármilyen szinten is,ettől semmivel sem lesznek jobbak mint a mandarin.
Tisztelt Honfitársaim!Magyarok az országhatárokon belül és szerte a nagyvilágban! Mint a Magyar Köztá, izé, álam, izé ni, szóval, mint Pali, mert ez a biztos, szólok most hozzátok. A szertartásoknak különleges, varázsos erejük van. Ami szokás, ami hagyomány, annak meg kell…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.02 23:53:15
@Fabius: Juj! Nem tudtam, hogy "tény". Akkor jobb ha nem erőltetem ezt az 1fő/m2 mert az hazugság lenne ugye?

@szerénységem: nekem nyóc, gondoltam bemondom a frankót és én leszek a király, de erre csak baszogat mindenki mikor én csak barátkozni akartam:'(

AZT HITTEM SZERETNI FOGTOK!!!!
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 00:13:32
@Fabius: Nekem nem úgy tűnik. Ez a passzív agresszív "nem mondom meg, hogy mit csinálj de ha ezt csinálod akkor hazudsz ha azt akkor hülyét magadból" dolog elégé azt sugallja, hogy nem akarod meg hallgatni amit mondok. De nem is kell! Mert már nem akarok a barátod lenni!
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 00:28:57
@Fabius: :(
Az óév végére, az újév elejére az országban óriásivá nőtt az elégedetlenség. Civil szervezetek és politikai pártok tucatjai egységfrontot alkotnak. Mindennaposakká váltak a tüntetések, nincs nap új tiltakozás, aláírásgyűjtés, demonstráció, útlezárás, felhívás,…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 00:19:30
@Kalmár: Ha ezek az "ellentmondásos" információk az idő múlásával egy ütemben jöttek akkor lehet azért mert egyre több ember ment oda.
1839. január 2-án készítette Daguerre az első fotót (dagerrotípiát) a Holdról,(más források szerint 1840. január 2-án). Ugyanezen év március 8-án Daguerre laboratóriuma leégett, így sok más fotótörténeti jelentőségű képpel együtt az első Holdról készült fotó is megsemmisült.  ..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.03 00:15:45
„Népköztársaság útján Mennyi különös alakot elrejt A konfekció-kabát, És sohasem tudható, Hogy mikor nem látja senki őket, Mivé változnak át.” KFT-Bál van az operaházban..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.02 23:10:09
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.02 23:10:58
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: ja nem az a benzin amit tankolok:S
Nívó Új év, új remények 2012.01.02 08:53:00
Nemrég úgy alakult, hogy volt némi időm olvasgatni a hozzászólásokat Bogáncs legutóbbi posztja kapcsán, és érdekes kép alakult ki ezek alapján: Magyarország a végítélet kapujába került, mindenki meneküljön, ki merre lát, vagy ahogy találóan egy Moldova könyvben olvastam,…..
Morbo, a megsemmisítő 2012.01.02 22:44:49
@hackbard.celine: szerintem csak a darwin díjra pályázott, mert az aki azért lesz öngyilok mert vissza kell menni dolgozni az egy idióta.
Ha olyan köztársasági elnöke lenne az országnak – nem is lenne példátlan, az előző például biztosan ilyen volt -, akit a haza sorsa jobban érdekel, mint megválasztóinak vélt vagy valós politikai érdeke, akkor az újévi beszédében nem a kitartásról, a jó irány…..
Morbo, a megsemmisítő 2011.12.31 21:50:32
@Tajbor77: Nekem tetszik amit mondasz, szóval sok halottra lehet majd számítani? Mit tudsz még?
Morbo, a megsemmisítő 2011.12.31 21:56:35
@Tajbor77: Tökéletes.
Morbo, a megsemmisítő 2011.12.31 21:58:38
@bariga: És mit csinál veled ez a "perverz" miközben írogatod a kommenteket? Írd le.

Ui.: Morbonak tetszik a hozzáállásod, lehet mégsem lesz lassú és gyötrelmes a halálod.
Fővárosi Blog Ez is behalt... 2011.12.31 11:00:00
Immár harmadik éve tart az ingatlanpiaci finanszírozásból eredő, világméretű válság. Ez idő alatt rengeteg projektet állítottak le, vagy el sem indítottak. Ezekből szemezgetünk ismét.  Nemzeti Szálló: Közel két évvel ezelőtt még bizakodóan írtam a szállodáról.…..
Morbo, a megsemmisítő 2011.12.31 21:43:23