Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koppány1111

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KatPol Blog De igény az volna rá 2014.04.01 09:35:57
5.g & CSM & Rammjaeger83 & SchA Amint azt olvasóink megszokhatták, a KatPol mindig a közhangulat ütőerén tartja kezét. Ezért napokkal a 2014-es parlamenti választások előtt blogunk sem engedheti meg magának, hogy figyelmen kívül hagyja a megcsömörlött tömegek esdeklő hangját, akik…..
I. AlapadatokNeve: Battle Pack (Lego Kingdoms Sárkánylovag Csatasor)Sorozatszám: 852922Témakör: GearAltéma: CastleKiadás éve: 2010Kockaszám: -Minifig: 5Ára: 4390,- FtII. Mi van a dobozban?A készletet sajnos nem dobozba csomagolták, mint ahogyan azt régen tették. Helyette egy pajzs…..
Elég nagy biztonsággal ki merem jelenteni, hogy a Harry Potter sorozat 2011-ben lezárult. Élt 54 készletet, amivel önmagában is érdemelne egy vagy két külön posztot - talán majd amikor a kifutó készletek is elfogynak a polcokról. Addig is álljon itt az egyik utolsó darab…..
koppány1111 2012.05.01 10:55:26
Llew építő jellegű kritikával élt, mikor hiányolta a Castle-készletek intenzívebb jelenlétét a végigjátszások közt. Gyorsan küldött hát néhányat, hogy ez mostantól másként legyen. Így kell ezt csinálni: ha nem írja meg a blog, írd meg magad! Lehet csak a nosztalgia beszél…..
koppány1111 2012.04.25 17:28:18
@Anak: nem is tudtam,hogy az a pajzs különlegesség,én televagyok olyannal
Zeon a gyerekek nagy kedvencébe (és az idei pénzügyi sikerek egyik fontos kovácsába), a Ninjago-ba kóstolt bele. Lássuk megért-e a kísérletezés! Be kell vallanom, hogy némi ellenérzéssel állok a témához mert az egész Ninjago témát rendkívül túlárazottnak tartom.…..
koppány1111 2012.04.25 07:19:48
@tutuka: nekem a vinter village játékboltra az volt írva,hogy kínában,magyarországon és dániában gyártották(pedig németországban vettük)
Ha adidigaga nem méltatta volna, akkor valószínű, hogy eszembe se jutott volna, de sajnos végül nem tudtam ellenállni neki (sem). I- Alapadatok Neve: Police Chase ("rendőri üldözés")Sorszáma: 3648Téma: CityAltéma: PoliceKiadási év: 2011Kocka: 173Minifig: 3Ár: 6500 Ft   II. Mi…..
Csapjunk a közepébe, minek kerülgetni a forró kását: Nincs mese, az elmúlt pár év city autói úgy rondák, ahogy vannak. Én bizony fel nem foghatom, hogy ezeket a kivagyi, ormótlan, nagyképű dömpereket hogy szeretheti bárki is.  Úristen, melyik a rondább?   Ki a franc…..
Veled ez előfordult-e már? Nyilván. Némileg magyarabbul: AZ A Ki•••OTT ELEM - vagy tíz nyomorult alkalommal láttam, mikor nem kellett még A blog szerzői kara utoljára (és azóta is folyamatosan) akkor mondogatott sűűrn ilyesmiket, amikor kicsit túlelőgezve a bizalmat vettünk…..
A hanyatló nyugat a messzi keleten kitartóan próbálkozik a béketábor vívmányainak átvételével! Hát nem szemérmetlen lopás az észak-koreai játékipar vívmányát, a mintacsaládok jutalomfalatját csak úgy lemásolni, és a déli kapitalisták által kizsákmányolt tömegek elé,…..
Tutuka azt mondja, ez a baj. Az új City készletek már a képtelenségig kinövik elődeiket, úgyhogy azonos városon belül együtt már nem is játszhatók. Pedig de, csak még több lególiberalizmus kell hozzá: 4209 szállít 6382-t A 6642-est kis híján be lehet pakolni a…..
LEGO Lánglovagok (1. rész): Tűzoltóállomások Vigyázz! Maratoni poszt következik! A tűzoltós témában ugyanis a rohamkocsi maga az ökumenika. Elég nagy és akciódús ahhoz, hogy a gyereknek tetsszen, de mégsem túl nagy vagy túl drága ahhoz, hogy a szülő ne vegye meg.…..
Olvasónk, minifig88 annyira megunta a LEGO kamionok alig-alig változó formáját, hogy elkészítette a saját verzióját. Erre még akár legyinthetnénk is, a legó leginkább építésre és újraépítésre való, de ő nem állt meg az új dizájnnál: motorizálta és irányíthatóvá…..
Gondolom már mindenki halálosan unja a picsogásom arról, hogy az új készletek milyen nagyok, kevéssé játékosak és egyébként is: hova lett a báj a legóból? Elárulom, már én is.  A mai posztban megmutatom miért lettem ilyen tutuka, nem pedig olyan, akinek minden tetszik, csak…..
koppány1111 2012.03.13 19:00:09
@gonosztojás (törölt):mindenbe bele lehet kötni,de ilyen az üzlet.A lego nem kényszerít senkit,hogy megvegye a készleteket.
Emlékezetes nap lesz ez a mai az amerikai űrhajózás történetében: az Atlantis STS-135 jelű űrsikló utolsó landolásával végleg lezárul az űrsiklókorszak. (A Space Shuttle programról itt  olvashattok.) Mi mással emlékezhetnénk meg a jeles eseményről, mint egy történelmi…..
Körülbelül olyan alázattal ragadok billentyűzetet most, mint Ross Geller fogpiszkálót, mikor egy majdnem sértetlen Tyrannosaurus Rexet készül kiásni. Én titkon mindig is legendaként tartottam nyilván ezt a készletet, de mióta kiderült, hogy nem vagyok egyedül ezzel a…..
koppány1111 2012.03.12 18:56:07
Büszkén feszített az ülésen, kezei keményen markolták a kormányt, jobb lába padlóig taposta a gázpedált. Elszánt tekintettel meredt előre és meg volt győződve arról, hogy időben fog érkezni, sikerülni fog a bevetés... (Nagyobb csomag keretén belül, alig másfél angol font…..
Nagy az isten állatkertje, sok szubkultúra sokmindenért tud buzulni. Például a legóért. Vagy a motorokért. Esetleg a legó motorokért. Mert ami azt illeti, van éppen választék. Kissé rendszertelenül és a teljesség igénye nélkül összeszedtem pár buzulható darabot. 1956-ban…..
koppány1111 2012.03.05 06:59:03
@tutuka: a 4 Juniors-t azért szeretem,mert megláttam a barátomnál és rájöttem,(vegyes town legon szocializálódva),hogy az a kamionszélvédő kell nekem!!!
Azóta még nem sikerült megszereznem ,de majd ellcserélem valami energiaitalos matricára(tescoban ajándék),ami nálunk annyira enő manapság
Mai kritikai-gyűjtőposztunkban két és fél (classic) town helikoptert mutatunk be. Persze a fél helikopter is egész, de nem önálló készlet, hanem egy repülőtér része. Nézzünk a városi légteret kezdetektől fogva ellepő helikopterek mögé!Míg gyerekként a sárgának csak…..
koppány1111 2012.03.03 19:15:16
<a href="http://polldaddy.com/poll/5989312/">Szerinted melyik (részlet) érik készletté?</a> A Koppenhágában megrendezett LEGOWorld 2012 kiállításon reflektorfénybe került egy-két kiállított darab, amik közül néhányról folyik a találgatás, hogy…..
IslandersA Pirates téma 1989-ben került bemutatásra, és először itt jelentek meg a standard minifigura fejek helyett szakállas, félszemű kalóz arcok. A Pirates sorozat a kalózok és a birodalmi katonák (feltehetően Spanyol, Angol, Portugál katonák keveréke) harcáról és…..
Jöjjön egy (szerintem) kevésbé elfeledett, mindazonáltal nagyszerű szériát mutatok be nektek.Ice Planet 20021993-ban, a Space vonal egy új civil csoporton gondolkodott a cég, akik méltó utódjai lehetnének az M-Tronoknak, így még '93-ban bemutatták az Ice Planet 2002-t. Pozitív…..
  Az elmúlt évtizedekben a magyar olvasó csak igen keveset hallhatott Líbiáról, egészen a mostani felkelésig. - Ez egyáltalán nem is lenne furcsállandó, mert bár Líbia nagy ország, de köszönhetően annak, hogy szinte teljesen lakatlan, akár csendes, vidékies pusztaságként is…..
Ki találja ki a leghamarabb, hogy melyik készlet kockáiból épült? A teljes galériát csak a megfejtés elküldése után szabad megnézni!..
koppány1111 2012.02.18 17:30:36
Sajnos hazánkban most nincs valami kellemes idő, így inkább elkalauzollak benneteket Egyiptomba, majd később a trópusi esőerdőkbe.Adventurers - Egyiptom A kalandorok sorozat 1998ban indult útjára. A készletek célja a világ egzotikus tájainak bemutatása volt. Ezeknek első…..
Elborzasztó példaként sokszor emlegetem – legutóbb pont a múlt héten – a kilencvenes évek végének, kétezres évek elejének legós ámokfutását. Bár az, hogy szerintem az ezen időszakban készült készeletek kifejezetten rondák (leginkább a városi vonalon), az már igencsak…..