Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boreasz

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz új közlekedési törvénye rányomja a halálcsókot a tömegközlekedésre, ha azt elfogadják. A különféle lobbizások nyomására pedig miért ne fogadnák el?Kivégzés  A törvény lényege – amellett hogy leépítik a vasúti közlekedést, és kirúgnak egy csomó…..
Állóvíz Aluljáróforradalom 2012.03.08 11:08:00
Megdöbbentő a magyar média. Mintha nem e világban élnének a szerkesztők, főszerkesztők. Mind az online, mind az egyéb elektronikus sajtó, de a papír alapú termékek is meghunyászkodva kussolnak.Pedig az ember lemegy egy aluljáróba és azt látja, hogy konok elkötelezettséggel…..
Boreasz 2012.03.14 11:52:25
@minorita:

Úgy beszélsz, mintha a mostaniak nem lopnák szét az országot... Az LMP eddig még nem tett ilyet, azt pedig, hogy a munkavállalók beleszólást kapnak saját ügyük alakulásába nem nevezhető populizmusnak.
Itt az ideje, hogy befejezzük végre a gondolatot. A poszt 2. részében népszerűséget hajhásztunk és a mellett törtünk lándzsát, hogy jó sok közpénzt költsünk a képviselőkre és a pártokra. Tehetségünkhöz mérten igyekeztünk meg is magyarázni, hogy miért is lenne jó ez. A…..
Állóvíz Libasor 2012.02.02 07:01:00
Egy héttel azután, hogy a kormányhoz közel álló jobb- és mégjobb-oldali személyiségek által gründolt Békemenet odafagyasztotta a december végi/január eleji ellenzéki tüntetések kapcsán a demokraták és baloldaliak arcán felderengő mosolyt, a hétvégén három ellenzéki párt…..
Állóvíz Hogyha egyszer majd.... 2012.01.31 12:05:00
Majdnem pontosan 1 hónappal a karácsony előtti nagy dobása után az LMP ismét húzott egy karaktereset. Vagy nem...Vagy mégis...?Tulajdonképpen igen. Január végi kongresszusán az LMP úgy döntött, hogy nem enged a szoci Nyuszi rokonaiból, barátaiból és üzletfeleiből álló…..
Boreasz 2012.02.05 11:39:32
@peetmaster:

Utolsó kérdésed a döntő. És ebben már körvonalazódnia kellene valaminek.
Boreasz 2012.02.05 16:54:47
@peetmaster:

Egy részét sajnos ismerjük, ők a Jobbik plusz egynehány százalékos erősödése. Azonban megnyugató, hogy a zöme nem arra ment. Ez is jelent valamit.
Állóvíz A kormány "kardja" 2012.01.23 08:00:00
Itt az ideje a Jobbik tüntetéséről, sőt a Jobbik idei cselekedeteiről is írni. Ezek alapján egyszerű a megállapítás: a Jobbik kiírta magát az ellenzékből.Csak eddig ügyeltek a látszatra, hogy ne mutassanak túl nagy barátságot a kormány iránt. Egy kis fölösleges provokáció…..
Eredetileg nem akartunk Schmitt Pálról írni, mert úgyis minden blog és online hírportál ezt ontja, mi meg törekszünk nem azt csinálni, amit más, akkor sem, ha egyetértünk vele, meg túl gőgösek is vagyunk ahhoz, hogy túl magas labdákat csapdossunk. De mivel a disszertációs simli…..
Vajon miért ment Szabó Erika igazságügyi államtitkár jogtalanul az (időközben megszűnt) Országos Igazságszolgáltatási Tanács lezárt helyiségeibe? Mindezt tette két nappal a Tanács megszűnése előtt. A demokrácia egyik alapkövetelménye az igazságszolgáltatás…..
Inkább nem is próbálom összevadászni azt a sok okosságot, amit magyar politikusok eddig mondtak a különböző közvélemény-kutatási eredmények kapcsán. Maradjunk csak a friss eredményeknél, és ezek értelmezésénél. Az például roppant szórakoztató, ahogy az MSZP egyik…..
A blog azzal indult, hogy az LMP felrázta az ellenzéket a tetszhalotti állapotából és új szellőt engedett be az oroszlánketrec szagú szobába. Aztán végigkövette az ellenzék útkeresését (így, úgy és amúgy) abból kiindulva, hogy a kezdeményezés immár végre "odaát…..
Nem látom a miniszterelnöki utánpótlást az országban. Mindenki Orbán lapátra tevését álmodja a párnája fodraiba, a kormány bukását kívánja már szinte óvodától egyetemig a nép, de elfelejt hozzáálmodni valami nagyon lényegeset. Az alternatívát. A személyt, aki elviszi…..
Nektek nem volt még olyan érzésetek, hogy egy Fidesz mindig úgy megy, mintha jönne? Hogy akkor sem tud hibázni, ha éppen kapitálisat hibázott? Hogy 2002-es és 2006-os bukták után is ők irányították a közhangulatot? (A közhangulat az, ami megjelenik és érdeket érvényesít - a…..